211

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 256 "В Израел анулираха ковид сертификатите на 1.6 милиона души (електронно, с едно кликане на мишката) заради изтичана нa 6 месечния срок и трябва отново да се ваксинират ако искат да получат достъп до посещение на обществени места" Има един филм, "Дилъри на време". Такива дистопични филми се превръщат в реалност за нещастие.

210

Ти със сигурност ще

преди 2 години

Кунчев предупреди: Локдаун не се предвижда, но ще имаме много проблеми

209

Анонимен

преди 2 години

Кунчев, и тоя път нещо не ви се връзва опорката - по каква логика няма да искат да идват у нас туристите от западните страни - те нали са масово ваксинирани и защитени, какво ги бърка ние дали сме (ние като не сме, си рискуваме нашето здраве, не тяхното), за тях би трябвало да е все тая? Ако пък се страхуват да идват при нас, значи ваксините, с които са нахакани, не вършат никаква работа и няма никакъв смисъл от тях. Последно, какво да приемем за вярно?

208

Безплатен съвет

преди 2 години

Кнчев, спри да се излагаш! Ще те пречукат някъде заради глупостите, които плещиш.

207

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Миналата година около мен над 70% го изкараха"... тази - още 70% :D Колко са хората "около теб" - 10? 20? 30?

206

Анонимен

преди 2 години

Ами уважаеми, отидете в едно училище и ще видите дали има болни. От миналата седмица вече липсват 10 деца при клас от 24 деца. Учители липсващи за една седмица 3. Това е полужението в 5 клас. Но иначе болни няма

205

Анонимен

преди 2 години

До руския шпионин: И кво като го пишеш това клише по 1000 пъти? Обратен ефект. Истината лъсва все по- осезаемо.

204

Анонимен

преди 2 години

Абе докога ще ни будалясват? Миналата година около мен над 70% го изкараха коронавируса, а останалите 30% се ваксинираха! Някои наистина се разболяха много тежко, на други нищо им нямаше освен загуба на обоняние и положителен тест. Никой не го е повторило! Наскоро само един колега се разболя от Делта варианта но му мина и сега е на работа. Къде са тия хиляди разболяващи се всеки ден?

203

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 261 И това даже без т.р.олове, нали ГанЙо :)

202

Въпрос

преди 2 години

Пиеш ли лекарства за кръвно? По-добре се ваксинирай, защото системата ти е компроментирана.

201

Анонимен

преди 2 години

До #M 251 ***, тези 80-годишни с високите пенсии за Гърция ли са го извадили фалшивия сертификат, че и за него пари трябват?

200

Анонимен

преди 2 години

Нормалните хора на запад при демокрацията и цивилизацията вече удрят трети бустер, и се готвят за четвъртия, а смо наш Ганйо не иска да се ваксинира.

199

Берлин

преди 2 години

И в Германия ти искат, още на вратата сервитьорчето ти проверява кода на телефона.

198

Анонимен

преди 2 години

Не ми показвайте ветеринари, ами поканете един психиатър да обясни що за маймунски мозък трябва да има човек, за да се съгласи да бъде публика в шоу с маска, на която има прозрачна дупка на устата.

197

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 249 ХАХАХАХ Я ЧЕЗВА Й *** ТАКЪВ. НЯМАЛО МЕРКИ! УВОЛНИХА МЕДИЦИНСКИЯ ПЕРСОНАЛ ВЪВ ФРАНЦИЯ, КОЙТО НЕ Е ВАКСИНИРАН! АМА НАЛИ СМЕ В ПАНДЕМИЯ БЕ! ЗДРАВЕТО Е НАЙ-ВАЖНОТО И ХОРАТА В БОЛНИЦИТЕ СА НИ ЧИТАВИ! ЗАЩО ГИ УВОЛНИХА? ТЕ СА НАЙ-ВАЖНИЯТ НИ РИСУРС. КАТО ХОДИШ НА КАФЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ ИСКАТ ЛИ ТИ ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ? ИСКАТ. ***

196

Анонимен

преди 2 години

Стига вее, повечето го преболедувахме. Сена грипът е по-страшен.

195

Прабългарин

преди 2 години

Извинeтe, зaщo някoи хoрa иcкaт aз дa нямaм приятeлкa и кaтo цялo oфициaлнa coциaлнa cрeдa ? Зaщo някoи хoрa иcкaт aз дa живeя в caмoтa и дa нe cъм дoбрe ? Мнoгo лoши хoрa ca явнo тeзи "някoи хoрa" ! Зaщo прaвитe тaкa ? Зaщo ?

194

Шопа

преди 2 години

Па и днеска си мислим да ли да се ваксинирам и па ме мързи.

193

ДУБРУТРУ

преди 2 години

Антиваксърчетата имат стаден имунитет. Междувпрочем те винаги са били стадо!

192

Анонимен

преди 2 години

До Интересно защо 237? Е, глупости, просто това се тиражира само по продажните медии. Андрей Чорбанов от БАН излезе и каза, че хората, които не са във рискова група не трябва да се ваксинират. Ама нали.. от запад не летят зелени пачки за такива мнения.