251

Анонимен

преди 2 години

Вярвам, даа...вярвам, че милярдерите са силно загрижени за моето здраве.

250

Анонимен

преди 2 години

Нито крачка назад! В България няма да ви пуснем и сантиметър фандък, глобалистки под*логи! ***, *** - ама накрая излезе по-умен от цяла европа.

249

Анонимен

преди 2 години

О,чудо,ваксърче, за ваксините от задължителмия списък,сертификати нЕма, не искат иинформирано съгласие. Ако ги откажеш има парична глоба, или не ти вземат детето в градина и училище.Задължителната ваксина може да не ти се сложи, ако имаш проблеми.Задължителните ваксини НЕ СЕ правят по време на епидемии, камо ли пандемии.С тези ваксини не са задължителни. Ти си най-обикновен ***.

248

Анонимен

преди 2 години

Няма да си бия инджекцията само и само за да угодя на Куньо и Кантара.

247

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 297 И как ще е същото? Нали се ваксате, заради ковида? Той как ви чете сертификатите?

246

Анонимен

преди 2 години

До Demonaz "Трибуналът ви чака" Абе, чета аз за тоя простловут "трибунал" за който говорят антиваксърчетата и искам да питам. Кой ще го организира? Я кажи? Щото СЪС СИГУРНОСТ няма да са такива като ТЕБ. Та въпроса е, колко заблудени сте, че ще има "трибунал". Кажи, на кого разчиташ за него или ще мълчиш като бит ... антиваксър?

245

Анонимен

преди 2 години

До eve1 286 Гербав ***, ромите по цял свят копират поведението на народите, сред които живеят. В Западните държави са се ваксинирали. Значи не е критерий :)

244

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 291 "И,о чудо, внезапно се оказва, че не може така да получите вълшебната ваксина. Е? Нали беше конспирация?" Това е все едно да се ожениш и да поискаш да не ти издават брачно свидетелство, все едно още не си женен. Ще умра от смях колко са зле антиваксърчетата.

243

Логично е да има

преди 2 години

по-голям процент заразени и починали без ваксина, защото у нас неваксинираните преобладават. Ако броят на ваксинираните започне да се увеличава, ще нарасне и броят на заразените и починалите от ковид, които имат ваксина. Това вече се вижда от статистиката в държавите, които са "първенци" по ваксинация. Така че мита за ваксините, които ще спасят света от ковид, се проваля с гръм и трясък.

242

Demonaz

преди 2 години

До Анонимен 283 Кунчев, нямаш право да отнемаш свободата на хората, заради ваксина по желаниеО, чакай, забравих, ти си просто марионетка на сатанистите от СЗО, Фондация Бил Гейтс и Давос.За пари ли? За много ли?Трибуналът ви чака, гордейте се, станахте като Мао.

241

Анонимен

преди 2 години

Тролът си боядиса гащите в цвят жълт. Знае какво го чака. Драсканиците му са предсмъртна агония.

240

Анонимен

преди 2 години

Бла, Бла, Бла

239

Анонимен

преди 2 години

Ха,ха, наивници, на никого не му пука за вашето здраве.Пробвайте да се ваксинирате, кажете,че не искате да ви се издава сертификат.И,о чудо, внезапно се оказва, че не може така да получите вълшебната ваксина?Е? Нали беше конспирация?

238

Анонимен

преди 2 години

Дърт *** пич кунчев набийсиги всичките ваксини ние народа нямаме нужда от вашите убийствени ваксини проклети лъжци няма да има никакви проблеми най големия проблем сте вие долни мутри вън никога няма да се ваксинира това давие ясно като закон проклети долни мутри забрана за всички ваксини няма да стане това което иска те долу мафията на герб

237

Анонимен

преди 2 години

Правителството и президентът няма ли да вземат отношение за престъпните изказвания на този плъх?! Този призовава за фашизъм и всички се правят,че не го чуват,а се изправили пред народа уж да гласуваме за тях?!?! Защо този не е вече уволенен и осъден?

236

123

преди 2 години

Почнаха със пропагандата за лятото от сега. Видиш ли ако не се ваксинираме никой няма да дойде ама видяхме това лято без ваксини какво беше по морето.до година може и повече да има. А за напълно ваксиниран персонал- кои са тия заведения при 20% ваксинирани? Да ви кажа няма такива заведения в БГ

235

eve1

преди 2 години

В ,,глупавите""развити държави по света-ваксинирани 70%-90%. В,,умните'' ромски гета на България-ваксинирани между 0% и 1% .Сами направете извода към кои се доближаваме ние уж умните и всезнаещи българи!

234

Анонимен

преди 2 години

Дори евреите, оцелели от Холокоста, се възмущават от тия зелени сертификати.

233

astra umreka

преди 2 години

Ами Кунчо потретете се се всички вакси за по-сигурно набийте си ваксините дето не ги искаме и ще нагласим статистикатта защо се тревожиш в кръчмата хората знаят че ракията лекува от настинка и 7 пъти пият лекарството ракия

232

Анонимен

преди 2 години

Кунчев, нямаш право да отнемаш свободата на хората, заради ваксина по желаниеО, чакай, забравих, ти си просто марионетка на сатанистите от СЗО, Фондация Бил Гейтс и Давос.За пари ли? За много ли?Трибуналът ви чака, гордейте се, станахте като Хитлер.