335

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 349 Аз твърдя, че пише "в системата няма данни", а Вие излъгахте, че пишело без заболявания. Дотук лъжецът сте Вие. Аз написах, че като са неосигурени, няма кой да въвежда данни. И това е вярно. Дали са всичките такива, не знам, но каква друга може да е причината?

334

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 348 "Уж сте много умен, пък на *** по-лесно щях да обясня :) Казвам, че ако бях на мястото на тези, които ни лъжат, щях да крия статистиките. Което и правят. Значи лъжат." Вече установихме, че не само, че не "крият статистиките", но и даже и ти си виждал статистиките, за които става дума.

333

Ха

преди 2 години

Дават ни в бедност, а за настинката още някой се връзва ! Хора извадете си главите от отзад и давайте да се справим с тази алчна *** !!!

332

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 347 Всички други четящи ме разбраха, което е и целта ми. Вие, че ще се преструвате на неразбрал, не ми е проблем, все пак сте т.р.ол :) Нямате какво да отговорите и пак започвате с еднообразните обиди :)

331

Живко

преди 2 години

Хора не си трайте! Не се отпускайте нито за секунда! По контролираните медии вече активно вървят внушения на знайни и незнайни експерти, че трябва да въведем апартейд на основата на фармацевтичен статус по примера на фашистките режими във Франция, Гърция и Италия! Един от апологетите на твърдия курс е жалкия клоун, изтипосан на снимката над статията! Българите с техния отказ от участие в експеримента с ваксините и общо отказа им да измрат яко, са трън в петата на мафията.

330

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 346 "Защо аз трябва да Ви давам данни за всичко. Искайте си от НЗОК!" Защото ТИ ТВЪРДИШ, че записаните като такива, за които в системата няма данни, че нямат придружаващи заболявания, били записани така, защото били неосигурени. Не го твърди НЗОК. Или ако го твърди НЗОК трябва да дадеш доказателство. Чакам. :)))

329

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 345 Уж сте много умен, пък на *** по-лесно щях да обясня :) Казвам, че ако бях на мястото на тези, които ни лъжат, щях да крия статистиките. Което и правят. Значи лъжат.

328

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 344 Ултимативната статистика на починалите с/без рискови фактори е ИЗВЕСТНА. Тя е смъртността сред тези групи. Знае се е и процента починали неваксинирани. Това е достатъчна информация, за да се направят нужните изводи. Неграмотния антиваксър може да иска и статистика за рисковите неваксинирани, имащи рожден ден на 1 април, със сини очи и високи 1.71. Изпаднал си в глуха защита, защото нямаш какво повече да кажеш (което да има смисъл, безмислици знам че говориш цял ден) :)))

327

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 343 Защо аз трябва да Ви давам данни за всичко. Искайте си от НЗОК! Аз предположих какъв може да е проблемът. Вие как мислите, че е?

326

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 342 "Изобщо не се опитвам да лъжа. Ако се опитвах, щях да крия статистиките :)" Че ти каза, че такива нямало! После каза, че такива имало, но не можело да им се вярва. :))) Сега чакаме да разберем на базата на какво твърдиш подобно нещо. :))))

325

Анонимен

преди 2 години

Обяснявам за 20-ти път на гербавия. Преди ваксинирането: х заразени рискови, у в болница, к починали и всеки си смята процентите. След ваксинирането: а заразени рискови ваксинирани, в в болница, с починали. И всеки си смята процентите. Ако са по-малко при ваксинираните, взима решение да се ваксинира. Е, ще му трябва и % починали само от ваксината, а в България такъв съвсем не може да се намери.

324

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 341 "Като са неосигурени и нямат личен лекар да въвежда данни в системата, няма как да знаем какви заболявания имат." Я дай източника на твърдението, че тези, за които пишат, че няма данни в системата, са неосигурени. Чакам. :)))))

323

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 336 Изобщо не се опитвам да лъжа. Ако се опитвах, щях да крия статистиките :)

322

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 335 От МЗ са коректни, вие, т.р.оловете не сте :) Като са неосигурени и нямат личен лекар да въвежда данни в системата, няма как да знаем какви заболявания имат. Логично, гербав :)

321

Светозар

преди 2 години

Ковид - ваксърите, не разбрахте ли, че този човек ви прави лоша реклама ?

320

Анонимен

преди 2 години

След всичкия тормоз, който налагате на хората, заради измисления вирус, и натискът да за ваксиниране, лично за себе си реших да не ходя на лекар, а да се лекувам както преценя.ПСР тест само през трупа ми, защото тези тестове са ви средство за контрол, и локдауни.Няма да съм ви съучастник.

319

Казано накратко

преди 2 години

По-малко от 4 на 1000 имат хрема в страната.

318

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 333 "Да се види, че ваксината помага. Или пък не :)" Статистиката да се види дали ваксината помага я има: починалите са универсалния измерител за ефективността на ваксините, а тази статистика я дават. Даже и ти я "намери" бързо бързо, като се разбра, че се опитваш да лъжеш. :)))))

317

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 331 "Не пишат, че са без заболявания, а че в системата им няма въведени данни за заболявания." Охааааа. Значи досега "нямаше данни", а сега вече е "има данни, но не им вярваме". :)))) Я кажи, ти как си събираш информацията, ходиш от къща на къща ли? :)))) Твоите антиваксърски приятелчета пробваха тази тактика: без успех. Оказа се, че ако е така, не могат да покажат едно число за да твърдят каквото и да било. :))))

316

Анонимен

преди 2 години

Не ми стигна мястото :) Както е другата статистика, гербав - заразени, в болница, починали. И с натрупване. Да се види, че ваксината помага. Или пък не :)