395

Анонимен

преди 2 години

Западът уверено върви към фашизъм. Това не е проблем ако се опитваше да го налаго само при себе си, но ОГРОМЕН проблем да се опитва да го насажда на целия свят. Дами и господа - намираме се във война - или ние ще победим, или този онаглел глобалистки фашистки елит с всички поизтичащи от това последици (оставям на вашето въображение и любознателност да разберете или досетите какви ще са те).

394

неразбрал

преди 2 години

Кунчев-Мунчев-Герберски ,защо не е ваксинирана държавната администрация бе ,мишок келяв?

393

пролайф

преди 2 години

Недейта да се бъзикате с антиваксърите. Почти всички роми са антиваксъри, значи се бъзикате с ромите. Що сте такива расисити? Да не искате да ви трича БХК? Ромите и гейчетата са най-прогресивната част от обществото, за разлика от ретроградните българи - расисти и хомофоби, затова недейте да ядосвате БХК, Америка за България, Отворено Общество и всички останали тартори и поддръжници на ромите антиваксъри!

392

Чоко

преди 2 години

Оставете училищата на спокойствие. Децата знаят по-добре какво да правят от нас. В класа на дъщеря ми има две болни деца от Ковид. Остановено е с тест вкъщи. Децата си боледуват и не се регистрират. В противен случай следва карантина и он-лайн обучение.Сега са си болни , карат го леко и не учат. Ето това е истината.

391

един

преди 2 години

До Мизерници на неваксинирани не обръщаме внимание.

390

uu

преди 2 години

И като сме в разгара, какво правим,мили очи на избирателите да не налагаме мерки,за да ни избират. Елате в училищата да видите какво е- развъдник на Ковид,никой не може да им наложи да се дезинфекцират и да носят маски,всичко са оставили на учителите,никой не тества съмнителните ученици,никой родител не ги води за тест за да не ги карантинират,изобщо,пълен батак.

389

Анонимен

преди 2 години

Има ли във Франция бедни работещи, хора които купуват и ядат ***, защото нямат пари за качествена храна или такива, които мръзнат като половината българи, защото отоплението е лукс?! Понеже все с другите се сравняваме!

388

Хахахаха

преди 2 години

Разгар, не разгар. Спирам си телевизора и пландемията свършва! Само да се махнат и маркираните зомбита и нещата си идват на мястото!

387

Здравеей, Кунчев !

преди 2 години

Аз в момента имам пациенти с Ковид с усложнения и в тежко състояние ВАКСИНИРАНИ. Да продължа ли ????

386

Анонимен

преди 2 години

Какво ги интересува хората 4-та Вълна като не са се заразили даже 1 път?Тоест човек който не се е заразил даже след 8-та или 20-тата Вълна какъв е смисъла от разпространението на тая информация въобще?

385

@

преди 2 години

Тръгнаха учениците и съответно се вдигна заразата. Проблема са те, а не заведенията

384

Щирлиц

преди 2 години

Престъпление е всяването на страх и паника сред населението,чрез непрекъснато повтаряне на измислицата ковид.

383

ПроСоТо

преди 2 години

обаче яката "сублимират" коментари под тая статия..Вкл. и мои.."Октопода" действа?

382

Анонимен

преди 2 години

фaшист - не измъчвай и децата бе, пазаруваме с парцали на устата. в кръчмите няма?!

381

стига ве

преди 2 години

Стига лъга ве

380

Тесна е, пробвах я

преди 2 години

Кунчето не мое си опази собствената щерка от аHaлHu изпълнения, тръгнал цяла нация да спасява от неква китайска кашлица. Мани ти тая работа. :D :D :D

379

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен395 А пък *** я обяснява как Франция е демократична.

378

Анонимен

преди 2 години

Ваксизъм=фашизъм. Скоро ваксърите ще бъдат съдени за престъпления срещу човечеството.

377

Анонимен

преди 2 години

Явно има някакви проблеми с ваксините. Първо Астра Зенека я спряха няколко държави. Сегаа Швеция и Финландия спряха ваксинирането на мъже под 30 години с ваксините на Модерна. Но наш бай *** понеже голям специалист крещи истерично ваксинирайте се, та ваксинирайте се. Разбира от политика, футбол, а сега и от ваксини и дава предписания за лечение.

376

Ivo

преди 2 години

Доцент Кунчев,целият свят разбра вече,че си зависим от фарма мафията лобист,който явно е взел пари за да се грижи за нашето здраве,като продава ваксините им,чрез рестрикции и забрани.Тръгнал да разправя Франция какво било,не ни интересува,тук е България..Продажници ,като Вас ще бъдат съдени от господ един ден.Първокласници с маски в училище,чуваш ли се какво говориш .....Инфлация идва и парите ,които си взел скоро няма да струват нищо .