315

Анонимен

преди 2 години

локумчев пак бълва вербалния си пропагандистки бъркоч

314

Розамунда

преди 2 години

Нека да се ваксинират страхливите и останалите де***и , така планетата ще се освободи от излишните. Важно е да става доброволно. Ние ще помагаме.

313

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 326 Т.р.олът се изнерви :) Човек, който не знае в кои случаи се пише "със" по-добре да не обвинява другите в неграмотност :) Не пишат, че са без заболявания, а че в системата им няма въведени данни за заболявания. Голяма разлика, гербав :) Ваксинираните може да починат и без да са били рискови, защото самата ваксина им образува тромби. Имаше доказани такива случаи. Така че е важно всичко да се отчита. Освен това, сигурно нарочно се преструвате, че не разбрахте, искам да знам колко о

312

Бате Сечко

преди 2 години

Аз ли нещо се обърках.. Не беше ли сигъ петата вълна??? Спрете се с този психо-терор на населението...? Който е искал, вече се е защитил с,, вълшебния" бълвоч! Нали? ... Нека да живеем свободно в тази мизерия!

311

Анонимен

преди 2 години

Никой все още не отговорил на въпроса как неваксинираните заплашват ваксинираните.Аз знам как, и отговарят изобщо не касае здравето .И другите неваксинирани го знаят. И Кунчев го знае, а томболата дето я измислиха, за да се ваксинираш, индиректно го доказва.Въпросът не е да сте защитени, това е много наивно, въпросът е в сертфикта и базата данни.Не е конспирация.

310

Шаши

преди 2 години

Ваксината не лекува а пази.И от какво пази? Хиляди ваксинирани измряха. Нито пази, нито лекува.

309

Анонимен

преди 2 години

До Шаши "От какво лекува тази ваксина, бре?" Фактът, че продължаваш да повтаряш, че ваксината "лекувала", при положение, че ти беше разяснено каква е функцията й (превенция, а не лечение), показва, че си тук за да заблуждаваш хората. Не си "шаши", "лАжи" си.

308

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 323 "Не написахте ваксинирани :) Не ги виждам за ваксинираните рискови и затова питам защо не се дава тази информация." За какво говориш, ***? Пишат всички починали със придружаващи заболявания и без такива и съобщават кои/колко от тях са ваксинирани. При 1% починали ваксинирани това дава почти 100% картинка на профила на смъртността и кой е засегнат от нея. Нали твърдеше, че тази информация се "криела"? Защо лъжеш?

307

Шаши

преди 2 години

От какво лекува тази ваксина, бре? Измряха хиляди ваксинирани?

306

Ржевски Неваксиниран

преди 2 години

За какво правят мерки и кого трябва да паза, след като има ваксина и всеки може да се предпази?Това отдавна мина всякакви медицински граници и стана откровен фашизъм и полицейщина. И да г-н Кунчев - Франция е бивша демократична държава, след като полицията ме принуждава да взимам медикаменти.

305

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 321 Не написахте ваксинирани :) Не ги виждам за ваксинираните рискови и затова питам защо не се дава тази информация. Тя би била добра реклама на ваксините, ако е положителна :)

304

Цивилизования

преди 2 години

все още не е отговорил на въпроса как разбира напредничавостта.Като есещане за отделяне от природната среда и контрол над нея или като живот в хармония с нея.

303

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 320 "Виждам ги всеки ден списъците." Нали нямаше данни за ваксинираните рискови? Къде го "виждате всеки ден" ? :)))))

302

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 319 Късно се сетихте да лъжете, че не сте гербав :) Трябваше в самото начало да го напишете :) Пък и "неграмотността" Ви издава, много обичате да обиждате другите, че са неграмотни :) Само по това мога да ви позная :) Виждам ги всеки ден списъците. Вие не ги ли виждате? Без да четете статиите ли т.р.олите :)

301

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 317 "Късно, гербав, късно :)" Късно за кое? :))) Че ти извадих неграмотността и няма връщане назад ли? Вярно е късно. :))) Та, да питам, ти ВИЖДАЛ ЛИ СИ въпросните отчети с починалите и техните придружаващи заболявания на дневна база или не? :)))))

300

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 315 Късно, гербав, късно :)

299

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 313 Това са рисковите, гербав. И като си сложат прехвалената вакса, стават ваксани рискови. Колко обяснения се наложиха на уж умен човек :) И пишем статистиката, според данните в компютрите: днес, ..., имаме 25 рискови ваксани заразени, от тях х в болница. И продължаваме да ги следим. Дали ще излязат или обичайното.

298

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 312 "Да пояснявам ли още, гербав :)" Да, ще трябва, защото излиза, че нямаш елементарни умения да четеш. :)))) А само си хабиш клавиатурката с това "гербав". Не съм гласувал един път за ГЕРБ през живота си. Последно гласувах за Христо Иванов. :))))))

297

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 311 При тази пландемия всички правила отпаднаха. Най-учени са т.р.оловете :) Тях ще слушаме :)

296

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 309 "Това са рисковите ваксинирани." Това не са рисковите ваксинирани. Това са по принцип рисковите. :)))) И за тях се дава всеки ден статистика, там където изборяват всеки починал и това с какви придружаващи заболявания е. Та, какво казваш, какво са "крили"? :)))))))