355

от до 369

преди 2 години

вече е 368

354

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 368 "Знам го този похват с настояването за нещо. Аз пък си чакам статистиката за ваксинираните рискови :)" Неграмотността е извинение докато се установи, че не е неграмотност, а умишлено поведение. При вас това е факт. Естествено, че "го знаете този похват". Разликата е за какво се използва той: във вашия случай, за да саботирате логичната дискусия, в моя, за да ви подканя да водите такава. Вече ви обясних всичко, което трябва да знаете. Умишленото ви игнориране е за ваша сметка. :))

353

до 369

преди 2 години

Вие отдавна доказахте, че логиката ви куца сериозно, а сега поставяте оценка по този предмет.Извода е само един, нагъл и самовлюбен като избирател на Дай България

352

Анонимен

преди 2 години

До дори и при тезиСамо в България ли? Специални гадни ваксини за нас?

351

Таня

преди 2 години

Заради тия антиваксъри скочи цената на цветята.

350

Анонимен

преди 2 години

Защо сме в челото на смъртни случаи? Да не сме по-зле от Бангладеш като здравеопазване , да не би те да са по-ваксинирани? Данните ли са неверни? Няма ли кой да пита от журналистите? Нямали учени/лекари да обяснят?

349

дори и при тези

преди 2 години

статистически данни е видимо, че процента на хоспитализираните или починали хора със завършен ваксинационен цикъл плавно се покачва.Ако някой иска да се запознае по-детайлно с цифрички и анализи в Гласове под статията за бройката починали и % ваксинирани такива от днешна дата, има коментар озаглавен "ваксини", в който изобилства от такива.

348

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 362 Вече нееднократно доказахте, че не разбирате, че след като направите аргумент, на вас се пада отговорността да го защитите. Вие се проваляте, буквално с аргумента "нека другите да докажат, че твърдението ми е грешно". Поставям ви "Слаб 2" по Логика. Не е нещо ново за вас: вие сте антиваксър, точно защото многократно сте се срещали с тази оценка в задължителния курс на образованието. :)))))

347

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 363 Ха-ха, след като 50 пъти ме нарекохте неграмотен, установихте, че не можете да ме наречете така :) Знам го този похват с настояването за нещо. Аз пък си чакам статистиката за ваксинираните рискови :)

346

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 361 Аз я разбирам твърде добре даже :) Точно в това Ви е проблемът :)

345

345t

преди 2 години

Познавате ли болен от ковид?

344

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 359 "бла-бла" Буквално тролите. Давайте си източника на твърдението и тук приключихме. Дори не може да ви обяви човек за негрмотен. Неграмотния човек реагира на инфромация - вие целенасочено я игнорирате. Ясен сте. Сега източника и тук унижението на антиваксъра в завършено. :)))) Или ще го завършите като откажете да дадете такъв? :))))

343

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 358 Не, не е едно и също и МЗ много добре го разбира. Вие - не, защото не Ви е изгодно :) Направих много логично предположение. Не виждам и от Ваша страна данни, които да го оборват. Защо?

342

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 356 "Вече установихме, че дават част от статистиките, а другите ги крият :)" Вече установихме, че дават статистики за това каква е смъртността сред ваксинираните и неваксинираните, както и изборяват всеки починал с какви рискови фактори е. Поради нищожния брой на починалите васкинирани, това дава почти 100% картина на ситауцията с влиянието на ваксините върху двете групи. :))))) Никой не може да ви помогне ако не можете да разберете статистиката. Повече статистика също. :)))

341

ПроСоТо

преди 2 години

Божеее!...Тоя и антуража му така и не пожелаха да осъзнаят,че на хората ИМ ВТРЪСНА от тях и техните закани,заплахи и агресивна агитация!..А може и да го знаят,но не им пука..Зер МАНГИЗИТЕ ЗА АГИТАЦИЯ И ПРОПАГАНДА си ги получават...А че ни стресират по най-безогледен начин,тях не ги интересува..А може ТОВА да е целта им..?!..-"Стресирания човек е лесноуправляем човек"..

340

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 355 На Ваше място щях да го давам по-скромно, понеже не само аз Ви задавах въпроси, на които не можахте да отговорите :) Та, какво са разбрали другите, няма как да знаете :) Вие нямате аргументи с цифри, а едно жонглиране с числа, които не се съпоставят правилно. Иска Ви се да спра да пиша, че да отидете под друга статия ли? Добре, ще проявя разбиране, гербав т.р.оле :)

339

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 354 "Аз твърдя, че пише "в системата няма данни", а Вие излъгахте, че пишело без заболявания." Това е едно и също, доколкото друго не е известно. Направихте едно твърдение в тази посока, но засега отказвате да го подкрепите с доказателства. Имате ли такива? :))))

338

Шаши

преди 2 години

Помооощ! Заразих се с Ковид. Тежък симптом ли е ако ти се яде конфитюр от круши?

337

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 353 Вече установихме, че дават част от статистиките, а другите ги крият :)

336

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 351 "Всички други четящи ме разбраха" Всички четящи разбраха, че не можете да подкрепите нищо от това, което говорите, а срещу аргументите с цифри просто повтаряте, че това не ви стига. Ами, образовайте се, за да започнете да разбирате какво значат числата! Чакам да си дадете източника за твърдението и тук вие приключихте. Или вие и с това приключихте? :))))