108

Анонимен

преди 2 години

Много е прав !

107

Анонимен

преди 2 години

До АнонименОМО Илинден са сръбски шпиони, работещи срещу България и няма нищо общо с българите, освен някоя заблудена овца срещу пари

106

Аааа

преди 2 години

До На тр0ловетеИзненадани са, чакат нови опорки!

105

Анонимен

преди 2 години

1. Българите се притесняват, че Македония се дебългаризира, македонците пищят, че им се месим в вътрешната политика. 2. Турците се притесневат, че България се детутшрцизира, българите пищят че Турция им се меси. Урок: Не се меси, да не ти се месят.

104

Анонимен

преди 2 години

До ОМО ИЛИНДЕНОМО ИЛИНДЕН Е ТВОРЕНИЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ,ЧИЯТО ЦЕЛ Е ДА ИЗКАРА МАКЕДОНЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ ПИЯНИЦИ И МАРГИНАЛИ...НИЕ ИСТИНСКИТЕ МАКЕДОНЦИ НЕ ИСКАМЕ ДА ИМАМЕ НИЩО ОБЩО С ТАЗИ ОРГАНИЗАЦИЯ...А ПЪК ВМРО НА КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ ВЪРВИ КЪМ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА МАРГИНАЛИЗАЦИЯ И ОТ ОМО ИЛИНДЕН...С ТЕЗИ ИЗРУСЕНИ РОМКИ И ШЕПА АЛКОХОЛИЦИ ОТ КВАРТАЛНАТА КРЪЧМА ВЪВ ВОЛУЯК НА ТЕХНИТЕ ПРОТЕСТИ

103

Анонимен

преди 2 години

Радев много да внимава в картинката. Щото обикновено всичко оплесква. Ако и това го провали както е свикнал, НАПРАВО ДА НЕ СЕ ВРЪЩА в България.

102

Анонимен

преди 2 години

До БунгурЗащото Коминтерна и сърбите са създали македонската нация насилствено(!!!), след 1945 година, затова няма "македонци" в България днес, но в Сърбия асимилацията е била провеждана години наред още от 1903г. и с много жестоки методи върху българите от Македония - с промиване на мозъци чрез пропаганда, чрез страх и забрана да се самопределят като българи, уволнение от работа, дори убийства, концлагери , масови убйства и т.н., затова днес поколението им, се чувстват македонци, а не българи

101

Офф

преди 2 години

До ИТпростНИ моя заби и се чудех от какво...

100

Анонимен

преди 2 години

Къде е достойнството ти, честта, отстояването на българския интерес? Отговори, и то ясни, конкретни, чакаме! Или само мъглявини, празно говорене...не сме заблудени овце!

99

ИТпростН

преди 2 години

А неможе ли без снимките на тоа , че ми забива компа ???

98

Анонимен

преди 2 години

За президент , ще подкрепят Радев, но всички партии подкрепят ГЕРБ явно или неявно , дори БСП ! Така, че шансовете на ГЕРБ за победа са доста големи!

97

някой

преди 2 години

Ще се старая да бъда максимално обективен. Значи, България има две големи грешки в политиката си спрямо РС Македония. Първо, едно бебе ако не заплаче, няма да му дадат да cyче нали? Досега явно не са достатъчни оплакванията към европейските институции за нарушените човешки права на българите там.Те откъде да знаят нашите проблеми? И второ, опасявам се че македонските политици се опасяват че ако всеки който иска да се пише българин го признаят, няма да остане жив македонец...

96

Бунгур

преди 2 години

Защо Радев не говори какво стана с над 200 000 самоопределили се като македонци в Благоеврадска област/Пиринска Македониа/ при преброяването през 60-те години. Всички бежанци от Егейска Македониа също са дошли в Пиринска Македониа след ВСВ ,когато сме дали територии репарации на Гърция като загубили войната. Това което искаме от Македониа важи повече за България.Къде изчезнаха българските македонци???Няма графа и сега при преброяването...защо???

95

жоазиньо

преди 2 години

македоносексуалистите отдавна са в ЕС и обслужват турските тираджии.

94

Гост

преди 2 години

До АнонименМи нека се оправят бре...НОООООООООООО без приказки от 1001 нощ, без легенди и измислици...и най-вече БЕЗ ДА КРАДАТ ИСТОРИЯТА БЪЛГАРСКА!!!!!!!!

93

ало, зеления чорап

преди 2 години

Зеления чорап сега в Словения ли отиде да се излага. Пак ще направи някоя простотия. Особено ако и Деса про.ста.ке.са е там. този човек е абсолютно неадекватен, няма предсатава от световна политика, всъщност от никаква политика не разбира. Не го пускайте извън страната, за да не ни излага. Понякога ми е жал за него. Колко е безпомощен!

92

Анонимен

преди 2 години

Всички Българи в чужбина крият се един от друг и се срамуват да кажат ,че са Българи.Когато чуят ,че некой говори на Български бягад в друга посока.В Македония е същото.

91

Анонимен

преди 2 години

До 84. А бе, глу.пак, Борисов не е на тази среща, а на лидерите на ЕНП. Ама информирайте се малко, преди да пишете глу.пости.

90

Ужас

преди 2 години

Ще гласувам против този президент, но има голямо браво за нещата които са казани. Ако не беше разцепвал народа и не беше американски/натовски шпионин, имаше шансове да бъде добър президент. За съжаление се провали колосално, като дори създаваше етнически конфликти, не взе отношение по двойното гражданство на К. Петков и т.н.

89

Анонимен

преди 2 години

Да мразят България е ок, но българите да мразят антибългарите в с.македония не е ок?! Що за лицемерие?