145

Анонимен

преди 3 месеца

друго си е мъж с топки да ни представлява не оня крадец дето само за чекмеджето мисли

144

Анонимен

преди 3 месеца

Българите са най-объркания и най-манипулирания народ.

143

Манолов

преди 3 месеца

До АнонименСъвършено вярно, а в РС Македония и югосравски.

142

Анонимен

преди 3 месеца

БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ Е ПРОБЛЕМЪТ НА РСМ, ЛЕЧЕНИЕТО Е 100 ГОДИНИ САМОТА!!!

141

Анонимен

преди 3 месеца

Радев няма никакви правомощия в преговорите за присъединяването на Македония в ЕС.Защо се изказва президента по този въпрос незнам?Явно ГЕРБ ще спечелят изборите и иска да им направи мръсно.Всичко е толкова объркващо.България да не иска Македония в ЕС е най-объркващото.Като искаме македонците да са българи едниствения шанс е да са далеч от Сърбия и Русия.При тези обстоятелства ние защитаваме интересите на Сърбия и Русия,а не на България.

140

Анонимен

преди 3 месеца

Виновно за дебългаризацията на Северна Македония е 45 години прозападно управление на Югославия и антибългарската политика на западният любимец и западният питомец - Тито...........Запада е виновен за дебългаризацията на югорепубликата Македония.

139

Анонимен

преди 3 месеца

Вътрешната македоно-одринска революционна организация(ВМОРО е основана в Солун през 1893 г.) и е националноосвободителна организация на българите(БЪЛГАРИТЕ!) в Османската империя.Организацията е активна в Солунския, Битолския, Скопския, Одринския и Цариградския вилает в края на XIX век и началото на XX век. В програмните документи на организацията се изтъква, че тя ще се бори по революционен път за свободата на българите, за предоставяне на политическа автономия на Македония и Одринско.

138

Анонимен

преди 3 месеца

Западноевропейците знаят само, че сме русофилска държава, която пише на руски и говори на руски. Западна Европа не знае нищо. Знае, че пишем с руската азбука и сме славяни като руснаците....................Трудно се обяснява на тъппите западноевропейци..............Те не правят филми за българската история в техните исторически и документални телевизионни канали.

137

Анонимен

преди 3 месеца

Същността на проблема с Македония е ,че и в двете държави владеят все още руски олигарси и освен партии си имат и две държави.

136

Ха-ха

преди 3 месеца

От руска матрьошка да не се разширява ЕС, е най-малкото което можеш да искаш! Даже и с удоволствие ще го направи! Не че самозабравилите се "макета" не са дали достатъчно основания да им се бие шута! Даже и да се престарали.

135

пенди

преди 3 месеца

До Данко Харсъзинане бе, гласувай за ония "сладкиш" Лозанка!

134

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименАми прочети историята на БРЦК, БМОРК, ТМОРО, ВМОРО, ВМРО и ще разбереш ,че това са българи и българи са се борили за свободата си срещу турците, само областта са наричали Македонска, същото е като днес да се наричат "софиянци" или "пловдивчани", но населението е било българско, а и "Македония" е внесен от фанариотите термин, а не е местен Балкански!

133

Българин

преди 3 месеца

До ники........ Направил се прекрасна демонстрация какво означава разбирането на Радев за морал и почтеност. Защото какъв е Радев, такива са и троловете му!

132

Анонимен

преди 3 месеца

Браво на Радев, един път някой политик да не поддаде на Хомоевропейския натиск

131

Баба Ванга

преди 3 месеца

В края на януари 2022 година Радев ще застане на кръстопът. Единият път ще води до Курило, вторият до улица " Развигор" 1.

130

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименА КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ЗА МАКЕДОНЦИТЕ В СЕВЕРНА ГЪРЦИЯ ИЛИ И ТЯХ СЪРБИТЕ НАПРАВИХА НАСИЛА МАКЕДОНЦИ!

129

Анонимен

преди 3 месеца

До Данко ХарсъзинаРАДЕВ Е ЗЕЛЕН ЧОРАП!ГЕРДЖИКОВ Е ЗЕЛЕН ЧОРАПОГАЩНИК...А И ДВАМАТА ЩЕ БЪДАТ РЪКОВОДЕНИ ОТ ДАМСКИ ПОЛИ!

128

Анонимен

преди 3 месеца

До БунгурКупища документи, свидетелства и снимки има от 1903 година до днес, как насилствено българите са превърнати в македонци, първоначално, сърбите се опитват да превърнат българите в "прави сърби" чрез терор, когато не успяват и българите им отговарят "сърбе на върбе", ги превръщат насилствено в македонци след 1945 година, отново с насилие.

127

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименАМА ТИ СЕРИОЗНО ЛИ СИ МИСЛИШ,ЧЕ СЪРБИЯ ФИНАНСИРА СЪБИРАНИЯТА НА ГРУПА АЛКОХОЛИЦИ ОТ МУСОМИЩЕ И ЩЕ РАБОТИ ЗА ТЯХНАТА КАУЗА...И ИЗОБЩО КАК НЯКАКВИ СЕЛСКИ МАРГИНАЛИ ОТ ПЕТРИЧКО БИХА Н=БИЛИ ЗАПЛАХА ЗА БЪЛГАРИЯ...ОЧЕВИДНО ДРУГО НЕЩО СМУЩАВА БЪЛГАРИЯ И ТОВА НЕ СА ТЕЗИ ОТ ОМО ИЛИНДЕН...НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЯТ ВСЕ ОЩЕ МНОГО ДОСТОЙНИ МАКЕДОНЦИ И ОТ ВАРДАРСКА И ОТ ЕГЕЙСКА МАКЕДОНИЯ И В СОФИЯ И В ПЛОВДИВ,ВАРНА,БУРГАС И Т.Н.,КОИТО ЗНАЯТ КАКВИ СА И КАКВА Е ТЯХНАТА ИСТОРИЯ...

126

аз

преди 3 месеца

само така, ние ви поддържаме