105

ИТпростН

преди 3 месеца

А неможе ли без снимките на тоа , че ми забива компа ???

104

Данко Харсъзина

преди 3 месеца

Фигуранта се прави на патриот защото предстоят избори. Ако не бяха изборите щеше да действа така, както му кажат от Москва.........или от Вашингтон.

103

Анонимен

преди 3 месеца

За президент , ще подкрепят Радев, но всички партии подкрепят ГЕРБ явно или неявно , дори БСП ! Така, че шансовете на ГЕРБ за победа са доста големи!

102

някой

преди 3 месеца

Ще се старая да бъда максимално обективен. Значи, България има две големи грешки в политиката си спрямо РС Македония. Първо, едно бебе ако не заплаче, няма да му дадат да cyче нали? Досега явно не са достатъчни оплакванията към европейските институции за нарушените човешки права на българите там.Те откъде да знаят нашите проблеми? И второ, опасявам се че македонските политици се опасяват че ако всеки който иска да се пише българин го признаят, няма да остане жив македонец...

101

Бунгур

преди 3 месеца

Защо Радев не говори какво стана с над 200 000 самоопределили се като македонци в Благоеврадска област/Пиринска Македониа/ при преброяването през 60-те години. Всички бежанци от Егейска Македониа също са дошли в Пиринска Македониа след ВСВ ,когато сме дали територии репарации на Гърция като загубили войната. Това което искаме от Македониа важи повече за България.Къде изчезнаха българските македонци???Няма графа и сега при преброяването...защо???

100

жоазиньо

преди 3 месеца

македоносексуалистите отдавна са в ЕС и обслужват турските тираджии.

99

Гост

преди 3 месеца

До АнонименМи нека се оправят бре...НОООООООООООО без приказки от 1001 нощ, без легенди и измислици...и най-вече БЕЗ ДА КРАДАТ ИСТОРИЯТА БЪЛГАРСКА!!!!!!!!

98

ало, зеления чорап

преди 3 месеца

Зеления чорап сега в Словения ли отиде да се излага. Пак ще направи някоя простотия. Особено ако и Деса про.ста.ке.са е там. този човек е абсолютно неадекватен, няма предсатава от световна политика, всъщност от никаква политика не разбира. Не го пускайте извън страната, за да не ни излага. Понякога ми е жал за него. Колко е безпомощен!

97

Анонимен

преди 3 месеца

Всички Българи в чужбина крият се един от друг и се срамуват да кажат ,че са Българи.Когато чуят ,че некой говори на Български бягад в друга посока.В Македония е същото.

96

Анонимен

преди 3 месеца

До 84. А бе, глу.пак, Борисов не е на тази среща, а на лидерите на ЕНП. Ама информирайте се малко, преди да пишете глу.пости.

95

Ужас

преди 3 месеца

Ще гласувам против този президент, но има голямо браво за нещата които са казани. Ако не беше разцепвал народа и не беше американски/натовски шпионин, имаше шансове да бъде добър президент. За съжаление се провали колосално, като дори създаваше етнически конфликти, не взе отношение по двойното гражданство на К. Петков и т.н.

94

Анонимен

преди 3 месеца

Да мразят България е ок, но българите да мразят антибългарите в с.македония не е ок?! Що за лицемерие?

93

хохо

преди 3 месеца

Същността на проблема е *** ..

92

гражданин

преди 3 месеца

Този си няма хал хабер понятие от политика, не само външна. Той става само да върти коремни и да марширува на плаца.

91

Анонимен

преди 3 месеца

Как ми се иска коментарите да бъдат по темата и да има малко повече конструктивност. Но така е, с тези армии от тролове.

90

Minuva42

преди 3 месеца

подкрепям тази позиция на Радев.все пак си мисля, както той сам каза - народа е много чувствителен на темата. Та си мисля, че това е повече предизборен ход отколкото чисто и свято отстояване на интересите на България.Но в крайна сметка - хубаво е да има и такива моменти, без значение на първичната мотивация.

89

Анонимен

преди 3 месеца

По турската телевизия няма да чуете дума за балканската клоакаа северна македония, турците не ги признават, камо ли зачитат

88

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 66: Не знам да е имало официално искане от наша страна за такова нещо. Дори и Заев беше казал, че българската страна не е отправяла такова искане.

87

Анонимен

преди 3 месеца

Ето ти извадка от Наказателния кодекс на България:Чл. 148. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) За обида:1. нанесена публично;2. разпространена чрез печатно произведение или по друг начин;(изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) наказанието е глоба от три хиляди до десет хиляди лева и обществено порицание.Сега бъди така добър да ми дадеш данните си и да се видим в съда

86

вещ

преди 3 месеца

В библията пише в стария завет за изралтяни в новия за Македония преди беха еврейте най велики сега следва Македонците всъщност най чистите българи който ги е срам да ги наричат българи