125

Случаен минувач

преди 3 месеца

Не го харесвам Зеления чорап, но за Македония е напълно прав. Няма да им отстъпваме и щом се държат по такъв начин с нас - никакъв ЕС за тях! Да се научат да уважават!

124

Данко Харсъзина

преди 3 месеца

До Данко Харсъзина......... Троловете на фигуранта съвсем изпушихте. Споко, тепърва ще има да берете ядове а най-лошото ви чака на 21.11.2021 година.

123

Анонимен

преди 3 месеца

А ЕС знаят ли за позицията му? И какви са реакциите? Или е само ала бала с патос по българските медии. А пред ЕС лидерите мълчим и кимаме. Каква потресающа смелост!

122

аса

преди 3 месеца

на 14.11 да направим дерадевация

121

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименОМО Илинден са сръбска шпионска мрежа, нищо общо нямат с българите , напротив, те дори работят срещу България!

120

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименСтига си лал против Меркел, немците имат инвестиции и поне дават работни места на източноевропейците! Какво ви е трън в очите , тази скромна жена Меркел, не разбрах? Хайде стига!

119

Бунгур

преди 3 месеца

121 стана 116 ...Защо така??? Свобода на словото е явно...

118

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименНАПРОТИВ ОМО ИЛИНДЕН СИ Е ЧИСТА ДС КРЕАТУРА И ЗАТОВА ИСТИНСКИТЕ МАКЕДОНЦИ ОТДАВНА НЕ УЧАСТВАТ В ТЕХНИТЕ СЪБИРАНИЯ...АЗ НЕ МИСЛЯ,ЧЕ НА СЪРБИЯ И ПУКА ЗА НЯКАКВИ СИ АЛКОХОЛИЦИ ОТ МУСОМИЩЕ,ЧЕ ДА ГИ ФИНАНСИРА...НЕ МИСЛЯ,ЧЕ ЕДНА ДЪРЖАВА БИ ЗАСТАНАЛА ПЪК БИЛО ТО И ЧУЖДА ЗАД ПОДОБНИ МАРГИНАЛИ,НЕ МИСЛИШ ЛИ?

117

Бунгур

преди 3 месеца

До 122 АнонименЯвно нищо не ти е ясно.Никой никого не е карал насила да се самоопределя като МАКЕДОНЕЦ/МАКЕДОНКА в Пиринска Македониа. Нито Коминтерна,нито който и да било неможе да създава държави,както и да унищожава държави.Все още има много живи хора които си пазят паспортите където пише ,,македонец/ка,,и родовата памет е жива.Тези измислици за насилствено записване вПиринска Македониа като македонци не е вярно. Поредната българска лъжа в историята.

116

Данко Харсъзина

преди 3 месеца

До Данко Харсъзина........... Типична реакция на Радев *** демонстрираш приятелю. Истерична, злобна, поправена с казармен хумор и простотия.

115

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименС ВЕТО И БЕЗ ВЕТО ВСЕ ТАЯВАЖНОТО Е БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПОЧУСТВА ВАЖНА КАТО ЗА ПОСЛЕДНО...ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПРОЕКТ СИ ОТИВА С ФРАУ МЕРКЕЛ...КАШАТА,КОЯТО ЗАБЪРКА ТАЗИ ДАМА С ВИД НА ПРОГИМНАЗИАЛНА УЧИТЕЛКА ТОТАЛНО ЩЕ ЛИКВИДИРА ЕС...ВЕЧЕ НЯМА ЕВРОПА НА НАЦИИТЕ А ЕВРОПА НА ГЕРМАНИЯ...ИМАМЕ ГЕРМАНСКИ СЪЮЗ,КОЙТО ОБЕЗЛЮДИ ПЕРИФЕРНИТЕ НАЦИИ ИЛИ ГИ ПРЕВЪРНА В РОМСКИ РЕЗЕРВАТИ КАТО БЪЛГАРИЯ С ОГРОМНА БЕЗРАБОТИЦА,НИСКИ ДОХОДИ И ВЛОШАВАЩА СЕ МИГРАНТСКА КРИЗА...

114

Анонимен

преди 3 месеца

Много е прав !

113

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименОМО Илинден са сръбски шпиони, работещи срещу България и няма нищо общо с българите, освен някоя заблудена овца срещу пари

112

Аааа

преди 3 месеца

До На тр0ловетеИзненадани са, чакат нови опорки!

111

Анонимен

преди 3 месеца

1. Българите се притесняват, че Македония се дебългаризира, македонците пищят, че им се месим в вътрешната политика. 2. Турците се притесневат, че България се детутшрцизира, българите пищят че Турция им се меси. Урок: Не се меси, да не ти се месят.

110

Анонимен

преди 3 месеца

До ОМО ИЛИНДЕНОМО ИЛИНДЕН Е ТВОРЕНИЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ,ЧИЯТО ЦЕЛ Е ДА ИЗКАРА МАКЕДОНЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ ПИЯНИЦИ И МАРГИНАЛИ...НИЕ ИСТИНСКИТЕ МАКЕДОНЦИ НЕ ИСКАМЕ ДА ИМАМЕ НИЩО ОБЩО С ТАЗИ ОРГАНИЗАЦИЯ...А ПЪК ВМРО НА КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ ВЪРВИ КЪМ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА МАРГИНАЛИЗАЦИЯ И ОТ ОМО ИЛИНДЕН...С ТЕЗИ ИЗРУСЕНИ РОМКИ И ШЕПА АЛКОХОЛИЦИ ОТ КВАРТАЛНАТА КРЪЧМА ВЪВ ВОЛУЯК НА ТЕХНИТЕ ПРОТЕСТИ

109

Анонимен

преди 3 месеца

Радев много да внимава в картинката. Щото обикновено всичко оплесква. Ако и това го провали както е свикнал, НАПРАВО ДА НЕ СЕ ВРЪЩА в България.

108

Анонимен

преди 3 месеца

До БунгурЗащото Коминтерна и сърбите са създали македонската нация насилствено(!!!), след 1945 година, затова няма "македонци" в България днес, но в Сърбия асимилацията е била провеждана години наред още от 1903г. и с много жестоки методи върху българите от Македония - с промиване на мозъци чрез пропаганда, чрез страх и забрана да се самопределят като българи, уволнение от работа, дори убийства, концлагери , масови убйства и т.н., затова днес поколението им, се чувстват македонци, а не българи

107

Офф

преди 3 месеца

До ИТпростНИ моя заби и се чудех от какво...

106

Анонимен

преди 3 месеца

Къде е достойнството ти, честта, отстояването на българския интерес? Отговори, и то ясни, конкретни, чакаме! Или само мъглявини, празно говорене...не сме заблудени овце!