28

скапан народ

преди 2 години

В Португалия 95% ваксинирани, В Испания 93% ваксинирани, В Дания 82% ваксинирани, в Норвегия 80% ваксинирани, в Швеция 84%, ввъв Великобритания 85%, във Франция, 75%, в Унгария, 85%, в Германия 87%..........в България 18%. Разбирате ли сега защо сме бедни, мнителни, недоверчиви, скептични и вярваме в конспирации. Не защото някой все е против нас. Просто ни е по-нисък коефициентът на интелигентсност. *** сме. Затова сме бедни и мизерни.

27

славянин

преди 2 години

Знаете ли какво е казал великият китайски мъдрец Лао Дзъ за възпитанието!? Казал е: ''възпитание означава дресировка, бъди истински, не възпитан''!

26

Татул до Анонимен 18

преди 2 години

Имат общо и то е, че възпитания човек е образован. Образования човек, не се поддава на разни провокативни конспирации, че ваксините ще ги зомбират. Те осъзнават, че всяка една ваксина крие известен риск, но също така знаят, че тя би помогнала да водят един по спокоен и нормален живот. Възпитания човек е по отговорен към себе си и обществото, и това е причината да си сложи ваксина, да предпази себе си и близките си.

25

Анонимен

преди 2 години

Вие Бай *** с развитите ваксинирани заможни нации ли го сравнявате?! Моля ви се. Бай *** е най-умният, а успелите са прости връзкари.

24

Анонимен

преди 2 години

Значи казва, че всичко си е като преди пандемията, но на въпроса на водещия "има ли струпване на хора по социални събития и мачове", отговаря, че няма такова струпване както преди пандемията, а има препоръчителни мерки. ...И ето как примката се затяга и хората се радват на все по-малко и по-малко свобода...

23

Анонимен

преди 2 години

наистина са възпитани ,наскоро емигранти изнасилиха един швед .И после осъдиха шведа заради расова дискриминация , а имигрантите ги пуснаха.А г-н Жоксионов ,нека си стои там да чисти клозетите ,нали знаете кой за каквото е учил.

22

Анонимен

преди 2 години

Вероятно са помислили, че щом не вярваме на професори, ще повярваме на миньор и ще се боцнем?

21

бонго

преди 2 години

От над 6 века държавниците ни са враг на народа, как да им се довери човек!?

20

славянин

преди 2 години

Ей, голямо напъване да ни убедят как ''умните и образованите'', вярвали в науката и учените! В коя наука и в кои учени!? В тези, които постоянно увеличават и болестите, и болните от всевъзможни болести на планетата ли!? Че имало ли е време когато човечеството да е било на ръба на пропастта във всяко отношение КАКТО ДНЕС въпреки супермодерната наука и супер знаещите и можещи учени!?

19

Анонимен

преди 2 години

Направо се чудя как така българите не вярват на държавата си (която всъщност е организирана мафия за ограбването им) и как тук никакви послания към населението (разбирай робите на престъпниците) не работят? Изключително чудно, нали?

18

Анонимен

преди 2 години

Боже ! Какви нещастници има по чужбина а аз си мислех, че там са заминали само умните ! То като е отишъл да работи като миньор е ясно как е с умствените възможности

17

Анонимен

преди 2 години

В Швеция дали държавата се гаври десетилетия с поколения граждани? Дали пък това има някаква връзка с отношението им и доверието в институциите? Хайде да не сравняваме презокеански високотехнологичен кораб с хартиено корабче, правено от зло дете!

16

до славянин

преди 2 години

Пропуснал е да излъже и че не работят за пари, а за слава :D86888

15

славянин

преди 2 години

Та значи в Швеция хората ходели на работа едва ли не за удоволствие, не от необходимост!? Някой вярва ли на това фентъзи!?

14

ИСТИНАТА

преди 2 години

От НАЧАЛОТО НА КОВИДА ИМАХМЕ ТОЧНО 2 МЕСЕЦА ОБЩО МЕРКИ.ТУКА МЕРКИ НЯМАШЕ И ПРОДЪЛЖАВА ДА НЯМА.ТАКА ЧЕ ТИЯ СВАЛЯТ МЕРКИ НИЕ ИЗОБЩО НЕ СМЕ ГИ КАЧВАЛИ

13

Анонимен

преди 2 години

"Хората тук са възпитани и дисциплинирани, отбеляза сънародникът ни Емил Жоксионов">>>Възпитанието и ваксинацията нямат нищо общо. Елементарен си.

12

някой

преди 2 години

До: 13 Те щото викингите са много "качествени", затова англичаните са треперели от страх при нашествията им нали? Първо са почнали да им ограбват църквите, взимат всичкото злато и изнасилват поповете ако не ги убиват направо. После в селата видели че имало и жени...

11

аз

преди 2 години

До Анонимен 9 - Сигурен съм че предпочиташ Цецка Цачева да беше станала президент, тогава вече наистина щяхме да сме посмешището на Европа - цитирам - "дъжавата Москва" :). Тогава разБойко си беше повярвал и беше помислил че и магаре да издигне и магаре ще избере народа но не му се получи. Резултатите са на лице

10

Анонимен

преди 2 години

При нас заглавието ще е "България отменя мерките въпреки малкия брой ваксинирани".

9

Анонимен

преди 2 години

Ако хан Аспарух си беше оставил калпавите гени и въ шките в Швеция сега те щяха да са неваксинирани и въ шлясали