68

славянин

преди 2 години

Както написах: моят ИНФОРМИРАН ИЗБОР отдавна съм го направил и никога не съм се разочаровал от него, а ако на някого моят избор не му харесва не е моя грижа!

67

до 65 от славянин

преди 2 години

Ами той информираният избор се прави точно на базата на задълбочено проучване на нещата от различни източници, не на базата на вярата в държавата-майка!? Толкова си образован и наясно със смисъла на понятията и с логическото мислене! Аз моят информиран избор много отдавна съм го направил и той не ме подвежда!

66

Анонимен

преди 2 години

То па едни мерки!

65

до 65

преди 2 години

Тук няма никаква "вяра". Човек вярва в Господ или някаква идеология. Става въпрос за информиран избор.

64

до 64 от славянин

преди 2 години

В Швеция от самото начало на ''пандемията'' почти нямаше ограничения сега премахват и малкото такива които имаха Ти по-добре ни обясни защо народите в толкова съвестно масово набодени държави ги държат като в хитлеристки концлагер!?

63

Анонимен

преди 2 години

Айде пак на пързалката. Не ви ли писна бе? Едно и също всеки ден. Това психолозите много работа ще да имат с журналистите да знаете.

62

до 63

преди 2 години

Не, няма да те питам. Приятно проучване в дълбочина. И запазване на "самостоятелно и критично мислене". Само ще отбележа, че тук няма никаква "държава-майка, която никога...".Има просто информиран избор.Там ти е грешката. А грешките понякога струват много.

61

славянин

преди 2 години

Това което правят шведите е признак на вяра в държавата си, не признак на образованост и интелигентност, а първото и вторите две пак са съвсем различни неща! Само че вярата понякога се оказва погрешна, даже фатално погрешна!

60

Германец

преди 2 години

Българите пак доказаха, че са най-умнокрасивите питеци на всички земни кълбета. Шведите завалиите какво ще правят сега без мерки?

59

до 55 от славянин

преди 2 години

Аз ти написах съвсем ясно кое е признак на интелигентност! Запазеното самостоятелно и критично мислене, проучването на нещата в дълбочина и от различни източници, не първосигналната вяра в държавата-''майка'', която никога не греши и винаги ти мисли ''само доброто''! Ако и след това обяснение пак ме питаш кое е признак на интелигентност значи при теб нея я няма!

58

Joro

преди 2 години

До Анонимен 57 . Да това исак да каже. И аз искам да го потвърдя и да ИЗВИКАМ: НЕ сме възпитани, НЕ сме дисциплинирани, НЕ сме образовани, НЕ сме работливи...

57

Анонимен

преди 2 години

Бау ти да не ги гониш.то пари за сол няма ти швеция ще гониш .там има закони,икономика,здравеопазване,високи доходи,и интилигентни хора с просперитет.българия преди 20 години хората нея обозначаваха на картите дори балканските държави,да не говорим за западните държави.тука някои *** като се изръси за понятието велика българия,ми става лошо.никогамне е имало държава тука и никога искам дебело да подчертая никога няма да има.нямате капацитет.конституцията е създадена за олигарсите.

56

Анонимен

преди 2 години

Грета Тумберг боцнала ли се е трипъти с Пфайзер? За дрогата - не питам

55

Анонимен

преди 2 години

Българинът винаги е правел грешни избори през последните 140 години на новата си история. Ама винаги. Може да го проверите. И все акълът ни идва отпосле. Та и сега с тия ваксини. Казват, че човек трябва да се учи не само от своите грешки, но и от грешките на другите. С инат не става. Винаги ядеш мазната опашка.

54

някой

преди 2 години

До: ТЕЛК-а (номер 52) Абсолютно! За това си говорим! Тук е малко "видяла жабата че подковават вола та решила и тя". Докато бях във Швеция си ударих главата в едно дърво и затова ме ваксинираха против тетанус. Не само безплатно, а дори паспорта не ми искаха! Името не ме питаха дажв какво е! Че не съм плащал данъци там - това са подробности!

53

Анонимен

преди 2 години

Тоя туфлек какво иска да каже? Че тука хората НЕ са възпитани и дисциплинирани ли???

52

Анонимен

преди 2 години

некъв предател, дето мрази Бг и ибягал от родината... то май правилно Тошо ги репресираше тия...

51

Анонимен

преди 2 години

До славянин A според теб кое е критерий за интелигентност? А, да. Да се дърпаш като магаре на мост до последно, просто така, заради принципа. Или като инатливо детенце, което пак ще си изпапка кашата след като изяде пердаха. Изобщо не ми се вижда интелигентно.

50

Анонимен

преди 2 години

ОЩЕ МАЛКО И ГРЕТА ТУМБЕРГ ЩЕ МИ ПОХВАЛИ ТОЯ...

49

Анонимен

преди 2 години

НИЕ КОГАТО СМЕ БИЛИ ДИСЦИПЛИНИРАНИ И ВЪЗПИТАНИ, ТИЯ СА ВИСЯЛИ ПО КЛОНИТЕ...