48

ТЕЛК-а

преди 2 години

Да де, ама в Швеция не ти искат по 8 000 лева за протезиране на тазобедрена става. Сменят ти я безплатно и те връщат след 6 месеца на работа за да работиш и плащаш данъци. А аз съм виснал на държавата до края на живота си защото с 300 лева пенсия познай кога ще събера 8 000 лева.

47

Анонимен

преди 2 години

полека, ще приказваме след месец като направят локдауна заради неработещите ваксини! ще ви го напомня този пост тогава! та мислете тогава вече кво ще лъжете!

46

Анонимен

преди 2 години

Е как да свърши пандемията при нас като чорапа казваше че вирус нямало и маските били да не говорели хората.

45

Анонимен

преди 2 години

Какъв пик, какви пет лева... Нещо пак дрънка из някой празни кратуни.

44

славянин

преди 2 години

Странен критерий за образованост и интелигентност имат ваксинаторите и зомбиваксърите! За тях образован и интелигентен е този кой безпрекословно изпълнява всяка заповед на властимащите! Домашните и стомашните любимци също безпрекословно изпълняват заповедите на господарите си, това означава ли че те са образовани и интелигентни!? Обикновено образованият и интелигентен човек дъблоко проучва нещата и то от няколко различни източника преди да ги приеме за правилни!

43

Анонимен

преди 2 години

Борят се десетина марионетки из телевизиите. Там свършва и борбата и пандемията. Клоуни!

42

Анонимен

преди 2 години

Може ли, ако обичате да не ни хвалите тия кръвосмесители гнусни ,колко били възпитани и почтени.

41

Анонимен

преди 2 години

"В Швеция човек отива на работа, защото му се ходи на работа" за качествена заплата всеки е така, да дойдат в бг да бачкат за 600 лв., да сравняваме тогава

40

11

преди 2 години

До Татул до Анонимен 18 --- Мбуаххаха, аве не знам дали си възпитан, ама със сигурност си неграмотен, щом не знаеш да членуваш. Взел да ръси мозъци, пък то няма.

39

Анонимен

преди 2 години

тва е като: в швеция взимат еди ква си заплата а в бг не я взимат

38

Бay

преди 2 години

До до 32 от славянин а ти много образования защо работиш в ... цех ?

37

до 32 от славянин

преди 2 години

И как живеят във въпросните дисциплинирани и масово набодени държави!? В повечето от тях с много по-големи ограничения въпреки масовото бодене! Я обясни защо!? Нали трудът, пардон, ваксините щяха да ги направят свободни!?

36

някой

преди 2 години

А че хората били ходели на работа едва ли не за удоволствие - е с това изби рибата!!!С колко шведи съм говорил докато бях там, всички се оплакваха че им орязват почти половината от заплатите за данъци, а за да получат апартамент се чака ред. Ако нямаха нужда от тези облаги щяха ли да ходят на работа?Но пък за тези данъци получават всичко от държавата безплатно - образование, здравеопазване, всичко това не им струва и едно йоре!Но щом ни го обяснява един миньор, той знае повече...

35

боню

преди 2 години

Е това е , което винаги е липсвало на българина, дисциплина и възпитание. За това сме на този хал. Но напоследък и с интелекта явно го закъсваме.

34

Бay

преди 2 години

никога няма да ги стигнем...

33

ОтНидерландияСлюбофф

преди 2 години

Честито на шведите. Тук в Нидерландия е същото от началото на седмицата , няма дистанция, няма маски, заведенията са пълни със щ0астливи ваксинирани хора!

32

някой

преди 2 години

"В Швеция човек отива на работа, защото му се ходи на работа, а не защото трябва. Възпитава си децата без излишен стрес." Аре бе? Съвсем ни качихте на пързалката май? И ние ядем бонбонки тик-так и пушим Кент!Децата им живеят "без излишен стрес", защото родителите им са ги оставили на самотек, пушат тютюн (а може би и трева?) и пият като моряци от малки още, затова като си пийнат винце или водчица после са спокойни разбира се - лично съм се срещал с такива!

31

до 31 от славянин

преди 2 години

Знаеш ли че началото на антиваксърството е поставено от образовани лекари англосаксонци, не от необразовани докери!? Не знаеш защото си НЕОБРАЗОВАН! А знаеш ли че образован и зомбиран и неспособен на самостоятелно и критично мислене са различни положения!? Не знаеш защото си НЕОБРАЗОВАН!

30

В

преди 2 години

България няма Пик, има измами и кражби....хората са оставени да се справят сами както могат....Що се отнася до болестите, всеки си боледува от различни болести... Но медицинските заведения приемат да обработват само лица, с тъй наречения К19....А на другите хора, не им се обръща никакво внимание....Затова и доверието им към здравната система прогресивно намалява и накрая ще изчезне...Тъй наречените медицински специалисти извършват поръчкови дейности, те дори й не лекуват болните от К19....

29

Анонимен

преди 2 години

"Хората тук са възпитани и дисциплинирани. Вярваха на науката и на лекарите"ХА-ХА-ХА! Е нема такъв виц! Щото хората вярваха на лекарите, затова през 2009 г. когато беше пандемията със свинския грип, та затова повярваха на Андерс Тегнел за ваксините, и после избухна скандала с ваксинираните деца които изпадаха в нарколепсия от ваксините.Затова той самият, противно на нашия Ангел Кунчев сега е гузен и се противопоставя на всякакви задължителни мерки, затова настоява да бъдат ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ!