88

иво

преди 2 години

До до 80 от славянинами ЖИЕЙ , ДОКАТО УМРЕШ , НЕ ПРЕЧИ НА ДРУГИТЕ !

87

АС

преди 2 години

заради Н Я К О И НЕДУРАЗУМЕНИЯ , СКОРО НЯМА ДА ИЗЛИЗАМЕ И НАВЪН !

86

Ясно е!

преди 2 години

В Швеция никога не е имало никакви мерки. Нито локдауни. Нито някой е носил маски. От ден първи преди всякакви ваксинации. Тоя лъже нагло че щото имало някава национална дисциплина . Не че не са дициплинирани, но никой не ги е карал. Единственото за което прав че много шведи се набодоха без нужда защото не знаят още как да четат Работническо Дело. Но се учат.

85

Joro до славянин

преди 2 години

"Информиран избор" е най-кухото клише от последните няколко години. Да си повярваш, че можеш да станеш комепетентен по някоя тема прочитайки тук там по нещо е признак за неспособност за реална самооценка. Представи си колко смешен ще изглежда човек, който е ходил два пъти на уроци по цигулка и вече е решил, че може да свири на този инструмант и излица на сцена и свири до захлас, вярвайки си че е голям цигулар.

84

Германец от Якоруда

преди 2 години

Излиза, че основната причина за пренаселването на планетата е съвременната медицина.

83

Овците

преди 2 години

Също са възпитани и дисциплинирани.За пример са като поведение в кризисни ситуации.

82

Швеция

преди 2 години

Е единствената социалистическа държава в Европа.

81

до 82 от славянин

преди 2 години

Продължителност на живота и продължителност на здравето са различни неща, ''умни'' ми швабистанецо! Като дойдеш на този свят болен още преди да си излязъл от корема на майка си или малко след това благодарение на модерния начин на живот едва ли най-голямата ти житейска радост ще бъде че ще живееш така 80 години! За мен 20 години живот със здраве струва повече от 80 години живот с тежки болести!

80

до 80 от славянин

преди 2 години

Аз и всичките ми близки без изключение продължаваме да се избавяме от ''пандемията'' вече над година и половина без ''доказаното избавление'', а това означава че нямаме нужда от него! Пък даже и според статистиката поне 99 % от хората на планетата се избавят от ''чумата'' без ''доказаното избавление'', следователно нямат нужда от него!

79

Германец

преди 2 години

"А знаете ли че и болестите и болните от тях постоянно се увеличават въпреки или пък може би благодарение на тази медицина!?" -- Така е. Откакто има съвременна медицина средната продължителност на живота е паднала от 80+ на 35 години. Нали така :)

78

до 75 от славянин

преди 2 години

В нормалните държави властниците са служители на народа и назначени на служба от народа и ако тези народни служители не си вършат работата за която са назначени - крадат, лъжат и вършат прочее престъпления, народът като техен работодател трябва да ги освободи от длъжност! Но дори и съвсем съвестно профeсионално и морално да си вършат работата тези народни служители не са безпогрешно и безгранично компетентни и винаги могат да направят малки, големи или даже фатални грешки в действията си!

77

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че знаем. Чоовек учи, само за да разбере коолко много не знае. Това е прооцес. Но именно защото е прооцес, не означава да отречем това, което вече е осъзнато. Или искате да се върнем към операции с току-що обгорен нож и без упойка, зашиване с конци, масова смърт от туберкулоза и други заразни болести, средна продължителност на живота до 40 години. Та в случая вече 5 миона си заминаха от тая болест. Достатъчно, особено щом има докано избавление. Другото е самоубийство.

76

до 77 от славянин

преди 2 години

''Задълбочено проучване'' в превод от зомбиваксърски означава редовното гледане на няколкото национални зомботронни телевизионни канала и 'проповедите'' на техните дежурни ''пророци'' и вземането на ''информирано решение'' на базата от видяното и чутото от тях!

75

до 74 от славянин

преди 2 години

Разбира се, само че е важно доколко резултатите от лабораторните и клинични (понеже говорим за медицина) задълбочени проучвания се пускат за масова консумация! Пък и има една много точна българска поговорка: ''който плаща - той поръчва музиката'', перифразирано: ''който плаща за задълбочените проучвания - той поръчва и резултатите''!

74

Германец

преди 2 години

"Задълбочено проучване" в превод от антиваксърски означава гледане на видеа в ютюб и четене на постове във фейсбук, които подтвържават така или иначе вече взетото решение и игнориране на другите.

73

славянин

преди 2 години

Знаете ли, че според медицинската статистика съществуват около 40 000 болести от които медицината може да лекува по-точно да повлиява на около 10 000! А знаете ли че и болестите и болните от тях постоянно се увеличават въпреки или пък може би благодарение на тази медицина!? А доколкото помня втората причина за смърт на планетата са медицинските вмешателства!? Това за тези, които вярват в чистата и модерна медицина!,

72

до 73

преди 2 години

В нормалнте държави "властниците" са ОВЛАСТЕНИ от хората. Другото е мислене от 19 век, архивна патриархалност, или конспирации. Но в случая дори не става дума за подчинение на някакви "властници". По-долу някой го беше обяснил.

71

до 70

преди 2 години

"Задълбочено проучване" се прави в лаборатории и научни институции от специалисти в съответната област. За хората остава "информирания избор". Не, че е толкова важно в случая, но малко семантика не е излишна. Дано, все пак, инфоормираният избор да е качествен.

70

славянин

преди 2 години

Ако някой безпрекословно изпълнява това, което му каже някой властник, това признак на образованост и интелигентност ли е или на нещо друго!? Защото за мен е признак за нещо друго!

69

Германец

преди 2 години

"Ти по-добре ни обясни защо народите в толкова съвестно масово набодени държави ги държат като в хитлеристки концлагер!?" -- В Германия, а и другите нормални държави, ни държат като в хитлеристки концлагер? Не съм разбрал.... Ти май от Раша Тудей черпиш тези бисери :)