16

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ... ако искат да си развиват идентичност и на марсианци. Няма проблем, никой няма да им се меси, въпреки че с глупостите от титовизма, довели до измисления мекедонизъм, цялата работа в БЮРМ изглежда като някакъв цирк, гротеска. Само да престанат да ни крадат историята, да не подменят български паметници в Македония с фалшификати, да престанат да държат език на омразата към нас, да спрат да тормозят българи от Македония, да признаят кога, защо и как е измислен "техният език" и готово.

15

sram

преди 2 години

С чисто българско (силно застъпено в именника) име тръгнал да говори, че е македонец. Дедите му се въртят в гроба. Кольо бе, Димитров бе, осъзнай се. Дядото ако беше жив щеше да ти насини *** с бастуна си.

14

Анонимен

преди 2 години

Само да питам наивно, абе каква нация имат тези сърбета ? Защо като са нация, просъществувала "хилядолетия", защо крадът историята на "татарите", нали си имат "собствена" история :))))

13

Анонимен

преди 2 години

Те са неблагодарни хора. Ние първи признахме държавата им и сме им вършели много услуги, а сега те насъскват цял свят срещу нас, искат да фалшифицират историята ни и да ни обезличат. Това е тяхното приятелство. Със сигурност няма да влязат в ЕС след тези гнусни речи и настройването на останалите срещу България.

12

Анонимен

преди 2 години

БЮРМ трябва да отстъпи, като по-умна.

11

Анонимен

преди 2 години

Затваряйте границата с тез сърбета, то вече са психично болни тез :))

10

Анонимен

преди 2 години

Туй като БЮРМ е изкуствено създадена държава тя има много въпроси за изглаждане със съседите няма нищо ненрмално в това.

9

Анонимен

преди 2 години

Българската политика е като гръцката преди БЮРМ да клекне и да стане РСМ.

8

Анонимен

преди 2 години

Според кого? Да питат византийците, ако искат каква ни е политиката.

7

Анонимен

преди 2 години

А северномакедонците как ще коментират историческите извори, където присъства името на България? Това защо не коментират? Идентичност като "македонец" няма и не е имало преди Югославия, която я създава. Защо мълчат за това македонците?

6

?!?

преди 2 години

Нито една държава не може да ни каже или да ни диктува каква е нашата идентичност и език, какъв език говорим" Тоя е много прав ние сме Българи и говорим Български имаме Българска идентичност и РС Македония не може да ни каже кое е наше тяхното да си го терсят да не фалшифицират и тогава когато се извинят могат да помолят за нашата подкрепа. Която с радост ще дадем, до тогава НЕ!

5

абе сръбски

преди 2 години

кой ве пита в коя галактика живеете,сигурно само ТИТО знае

4

Анонимен

преди 2 години

Виж си името и пак ела, после го смени, но пак ще си същото маке.

3

Анонимен

преди 2 години

Северномакедонците осъзнаха, че България не е единствената държава, която е пречка за ЕС и дори и България да каже "да", то Франция, Нидерландия и Дания ще кажат "не" и веднага обърнаха палачинката и показаха истинското си гнусно антибългарско поведение.

2

Анонимен

преди 2 години

А политиката на Северна Македоня спрямо България каква е? Да ви кажа ли? Геноцид!

1

Шефа

преди 2 години

Виж сега Коле ,имаме си поговорка :"Каквото повикало такова се обадило"!