56

Анонимен

преди 2 години

В Македония наистина Българите нямат проблем да се самоопределят и нямат проблеми с хората които управляват.Да има исказвания на определени групи,подобни на нашите патриоти,но те са в опозиция.Освен това проблема там никога не е бил на национална основа,а финансова.Ако имаш пари и марсианец да си ще си добре.Нашите направиха сценарий с тяхни хора на ВМРО,да изглежда че Българите там имат проблеми.Но както и да е у нас 17%са ваксинирани,това са разумните хора,другите не знам какви са.

55

До 67

преди 2 години

Напълно те подкрепям.Само ще допълня,че нашите " политици" Никога не биха възпрепятствали Македония,ако това не бе нареждане на Путин. Много е жалко и тъжно сервилното отношение на български държавни люде към Путин. 30 г. подкрепяме Македония и два месеца преди решителен вот изведнъж виждаме дискриминация на българите и по братски им забиваме нож в гърба. Това не значи,че и те са цвете. Но има други механизми..А не Путински подли прийоми.

54

нещастници

преди 2 години

смяната на имена и паметници как да го наричаме? братска любов! ПЪЛЕН БАН ЗА МАКЕДОНИЯ!!!!!

53

Анонимен

преди 2 години

Подозрително ангелски вид си придават и го играят невинна и горката жертва! На Балканите по рефлекс търсим и искаме някой да се меси, а това е щета в повечето случаи. Да се съгласят методологически с историческите факти пък да си ги тълкуват по техния забавен начин, но фактите да не фалшифицират!

52

Анонимен

преди 2 години

Псевдопатреотчетата под умелата кремълска режисура ни вкараха в задънена улица, от която трудно ще се излезе.. трябва много дипломация, диалог и добронамереност и политици с широкомащабно, а не тесногръдо виждане за общо бъдеще на балканите, за да заживее дружно в мир и разбирателство. Да почнат с жп и транспортни проекти, общи икономически зони и тн, а не с минало и излишни тупаници в охтичави гърди.

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 60Кой показва агресия.по-добре се замисли какво пишеш :)))

50

Нормален човек

преди 2 години

Когато започнат да насърчават българите в Северна Македония да се самоопределят като такива каквито са и получат нужното отношение като най голямата група в тази държава ще помислим...

49

Анонимен

преди 2 години

60 Хич не ме винтересува в каква изолация ще попоадна в Европата .Тази държава е водила 5 войни срещу всички и 200000 убити за да присъедини Македонията .

48

Анонимен

преди 2 години

Защо трябва да е приятелска и то само от наша страна. Хайде у лево да си траят

47

Случаен минувач

преди 2 години

А бе няма да ги пускаме в ЕС и толкоз. Гърците ги спираха 28 години. Да се научат да уважават. Не може да ни плюят, а ние да се правим, че дъжд ни вали.

46

Анонимен

преди 2 години

Правото на самоопределение е върховно. С нашата агресия най много да стигнем до санкции и пълна изолация в ЕС

45

СеверноМакедоноид

преди 2 години

по тая логика ние от днес може да решим,че говорим на фиджи и никои не може да ни каже на какъв език говорим и т.н

44

Анонимен

преди 2 години

а ти защо си с българско име бе ?

43

Анонимен

преди 2 години

Ние първи ги признахме като държава. Не сме им били приятели. Добреееееее

42

до 42

преди 2 години

Не само Сърбия, батюшка.

41

Анонимен

преди 2 години

Един път завинаги трябва да преустановим всякакви отношения с тези изкривени сърбомански коминтерноски мозъци. Това са много лукави хора. Идват тук говорят едно, после като се приберат почват да те плюят. Е, крайно време е с такива хора да си нямаме работа.

40

Абе

преди 2 години

По-арогантни от тия просто няма ! Чак ме е срам, че са българи !

39

Анонимен

преди 2 години

Простено да ти е. Айде сега кажи си, че си баш българин и да се приключва цирка. Всичките сте артисти.

38

Щирлиц

преди 2 години

Макета,албанците ке ви искористат мераците.

37

Анонимен

преди 2 години

Значи никой не може да ви казва нищо, а на вас ви е позволено всичко и да плюете и променяте историята? Ей големи хитреци!