36

Българин

преди 2 години

Македонска идентичност няма. Всички македонци за българи.

35

Анонимен

преди 2 години

Българите ги е срам от това, което са станали. Македонците не са им виновни за нищо.

34

Леша

преди 2 години

Този защо е с българско име и говори на български? Нямам повече въпроси.

33

@

преди 2 години

Да предлагаме разделяне на двойката Албания Македония, като подкрепим Албания да почне преговори, така македонец няма да остане- едните с бг другите с албански паспорти!

32

Маринела Цветанова

преди 2 години

Този как си позволява да ни държи такъв назидателен тон, все едно представлява държава от калибъра на Полша или Испания? За какъв се мисли!? И как само тънко намеква за осъдителните присъди против България, издействани от финансираната от тях (Х)ОМО-Илинден! Много добре помним как Груевски ги извози с автобуси от Скопие за да протестират в Брюксел по време на гласуването за приемането на България в ЕС. Или пък пропагандния център за фалшиви новини в Любляна. Това ли ви е добросъседска политика?

31

Не разбрах

преди 2 години

Кой им е диктувал тия неща, Сърбия ли ?!

30

Анонимен

преди 2 години

Нагъл лъжец! Кой смени плочата на паметника наскоро? Страхотна мултикултурна държава... не знам откога комунистическите държави, пълни с агенти-комунисти за управници са станали мултикултурни и държат речи по морал в Страсбург.

29

писна ми

преди 2 години

добре бе , до кога ше ни занимавате с тая измислена държава ???

28

Анонимен

преди 2 години

До BOLGAR Гърците са изиграли ролята си, дори и да не са искали, но за това се нарича ИСТОРИЯ, която макетата нямат, затова искат да ни присвоят нашата идентичност :)))

27

BOLGAR

преди 2 години

"Тема България е византийска военно-административна единица по време на византийската власт в България (1018-1185). Тя обхваща югозападните български земи териториите на днешна Северна Македония, Западна България, части от Северна Гърция и Южна Сърбия."На прастика тема България е образувана от ядрото на българския народ и държавност! Някой северно-македонец нещо да не разбира?

26

Анонимен

преди 2 години

До ББДори не беха руско псе като нас, Тито се разграниши от тех :))) Уе сърбите са много подмолни, не ги гледай, че сга се умилкват на Раша, отдавна руснаците знаят, че не си струват усилията за тях, просто немат друг вариант :)))

25

ББ

преди 2 години

те не им дреме за Народа там...имат поръчка от путин да влязат,зависимите ЕС политици от путин/нима не всички германски политици не са на хранилката на Газпром?/вкарват този троянски кон на путин с цел да отслабят и разрушат НАТО...успяха...САЩ правят нови локални военни със почтенни...и ще оцелеем...за разлика от НАТО и ЕС!!!

24

ББ

преди 2 години

"диктува"...с този израз крият кражбата на Историята ни...исторически факти доказани да бъдат признати...това искаме...искаме да се държите дрюжелюбно и почтенно...нищо повече...България първа ви призна за независима...руско псе...!Вето...или БГИзход...да си правят ЕСССР...със сърбия и албания!Свят голям!Свободен Народ сме... или сте ни приятели или няма начин!

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26Виж ся мен, дори да има такива, които се определят за българи, те са смазани там :)) Требваше да ги оставим като федерация на сърбетата, щяха да се нарекат - Велика Сърбо-Македония, нали сърбите са шовинисти и ги тресе чувството за малоценност.....хахахаха :)))

22

до макетата

преди 2 години

вижте чехия и германия имат хора еднакви общи герои но с различни имена никои не спори за тях какви са дори не задават въпросивие спорите че видите ли били македонциами хайде си запушете плювалниците и оставете всеки да ги *** както мисли за правилно, за нас с българи и точка. да не говорим че и чехия и германия са държави с многохилядна история а македония е била област в гърция и от 1945 държава хайде моля ви се

21

Анонимен

преди 2 години

Ние не сме против тяхната измислена и фалшива идентичност. Ние сме против техните лъжи и кражби................Нашето не даваме, тяхното не щем. Тяхната измислена идентичност, поддържана от Запада през Титова Югославия, не я искаме.

20

ББ

преди 2 години

Много говори и нищо не казва...къде са фактите?Факт 1,Българското европредсетателство посочи Западните Балкани,злонамерено ли?факт 2,ако щете марсианци се зовете,Кирилицата е създадена за Народа на България от св. брата Кирил и Методи,българин не е палил гмо символите ви...вие палите Трибагреника ни,в училищата си не учим децата си да мразят вашите...вие го правите и всеки почтен може да го провери.."гео" на ЕС я води към разпад...превърнаха го във..Франкенщайн!...несправедливости...зависимости

19

Анонимен

преди 2 години

Имаме само претенции към хора, които са били и са българи..............Тези сърбомакедонци могат да бъдат всякакви.......Те не ни интересуват...........Гоце, Сандански, Самуил, и т.н......................Това трябва да се каже на Европа..................Лъжат и крадат.

18

Анонимен

преди 2 години

Не виждам кой ще е този български политик, които ще се осмели да каже да за македония ... ще бъде записан завинаги като национален предател и после публично обесен.

17

Анонимен

преди 2 години

До sramТе имат паметник на Александър в центъра на село Скопие, мислят се за големата работа....хахахахаха :))) Нема да видят ЕС никога тези измислените, ще видят какво е "татарин" да те намрази.......хахахахаха :)))