233

bbb

преди 2 години

Много математици, много професори и доценти, и всички смятат, пишат, бришат...А кой им плаща заплатите, ами работещите българи, на които им писна ежедневно да ги облъчват със заплахи от болести и смърт!

232

Анонимен

преди 2 години

И като превърти електромера, к'во ще праим?

231

не разбрал

преди 2 години

Ще внасяме болни за да докараме бройката или само по документи ще ги натаманим?!

230

Анонимен

преди 2 години

Никакви мерки не са нужни - който иска да се е ваксинирал досега, другите на опашка пред болниците и така.

229

Анонимен

преди 2 години

чалгата убива - трябва да се затвори това разпасано стадо...

228

Анонимен

преди 2 години

Присъственото беше голяма грешка, идете на проверка да видите за какво иде реч. Учениците- онлайн незабавно, никакви мерки не се спазват в училищата, само разпространяват вируса. Да учат онлайн, имат вече опит. Бизнесът-да работи!!!!

227

Анонимен

преди 2 години

Мутрата радив извърши геноцид срещу народа си !ОСТАВКА МУТРО

226

Анонимен

преди 2 години

Ааа аиде няма нужд аот затваряне. Писна ми от глупости. Витанов да си пие хапчетата.

225

Да обобщим

преди 2 години

Шанса от летален изход след заразяване с ковид 19, ако си в групата 0-69 г. е по-малсо от 1%

224

Анонимен

преди 2 години

Като стане обратното вие тях да затворите, а не те вас, пандемията ше изчезне.До тогава ще ви крадат и затварят, и убиват.

223

Анонимен

преди 2 години

"Напълно ме е срам, че българите са толкова ***. Чист мързел за да не се ваксинират, конспиративни теории и откровени лъжи." - хахаха ... Я кажи, ти прочете ли листовката на ваксината и информираното съгласие, преди да се боцнеш или те мързеше? Обзалагам се, че не си чел листовката, а за информираното да кажем, че съм на 80% сигурен, че само ей така бегло си го погледнал, затова си мислиш, че всички са като теб. Да беше прочел поне тях, пък тогава обяснявай кой е мързелив... :)

222

Анонимен

преди 2 години

Да мислиш критично не означава да вярваш в конспиративни теории. Но означава да не ги отхвърляш като възможност! Да се съмняваш във всичко, което казват и едните, и другите. Да проверяваш, да търсиш информация от различни източници, да се замисляш кой каква полза има. Когато някой каже, че антиваксърите вярвали масово в чипиране, се вижда как се е запознал само с едната страна на нещата...

221

Проф. Христо Ивов

преди 2 години

Извинявам се, не са 80%, най-вероятно повече от 95%.

220

x

преди 2 години

Е ТОГАВА ЩЕ СТАНЕ ЯСНО ОТ ПРЪСКАНИЯТА ОТГОРЕ.....ТЕ ГО ЗНАЯТ, ГОРЕ ДОЛУ ЗА КОЛКО ВРЕМЕ СЕ ПРОЯВЯВА СЛЕД ПРЪСКАНИЯТА

219

Анонимен

преди 2 години

Напълно ме е срам, че българите са толкова ***. Чист мързел за да не се ваксинират, конспиративни теории и откровени лъжи. По смъртност от КОВИД, България е пред Бирма, Боливия, Зимбабве, Парагвай, Тунис, Чад, Хаити, Сенегал и други. Това е истинското ниво на държавата като интелектуален потенциал. Продължавайте да пишете глупости по форумите!

218

До 280

преди 2 години

А ти научи Български

217

Анонимен

преди 2 години

"Когато няма логика, а има страх, каквито и аргументи и изследвания и учени да дадеш, ще бъдеш игнориран." :))) ... Знам, просто ми е яко да натривам носа на заблудени ваксъри и на нагли *** и също да информирам хората с глави на раменете, а не с телевизори... Това е, иначе съм съгласен с написаното от теб.

216

преди 2 години

Лелее ако затворят кината точно преди Дюн излизам на протест!

215

Анонимен

преди 2 години

До Грешна ваксинация 276: Аз затова искам да видя разпределение на дозите по възрастови групи, но никой не ги публикува, за сметка на един тон безполезна информация всеки ден. Старите повече са ги лъгали в живота и са по-мъдри... (да, знам - "кажи го на починалите днес" - с ваксина можеха да умрат и по-рано, и повече хора)

214

2111957

преди 2 години

Според комунистите няма вирус. Така ги ,,учи,, Мангъров. Той има голяма вина за хиляди умрели българи.