173

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 213 Дано не се окаже фатално ваксинирането! За него важи същото - не се знае какви ще са последствията за здравето в дълъг период от време.

172

Анонимен

преди 2 години

Има много умрели от КОВИД. Това не може да се отрече. Като пример фолк-певеца от тази седмица. Вирусът е все още не напълно изследван и не се знае какви последствия има за здравето в дълъг период от време. Никой не знае дали нова мутация или вариант няма да бъде смъртоносен за деца и млади. Ако България не намали броя на заразените, полетите от европейските държави и северна Америка до България ще бъдат спрени - това е нормална практика. Дано ниския брой ваксинирани не се окаже фатално.

171

Анонимен

преди 2 години

До #205 "фен" Ваксинирай се с колкото искаш игли, само недей агитирай, всеки сам решава, личен избор е. А училищата в момента трябва да са затворени, защото абсолютно никакви мерки не се спазват там и са разпространители на вируса, точно от там се заразяват масово родители и го пренасят и т.н. Имат вариант онлайн учениците, не е да нямат и е точно за случаи като в момента, да го ползват, а не да сриват икономиката!!!! Учениците-онлайн, бизнесите нямат онлайн-да ни оставят да работим!!!!

170

анонимен

преди 2 години

До Анонимен Всеки прави своя избор. Не се харесва. Не генерализирай и не обобщавай. От такова нещо се затъпява и изпадаш в смут и депресия, но това, че ние не се ваксинираме ще е причината за нов локдаун. Не ми харесва и не искам да се случи, но само ваксинацията може да го предотврати.

169

до до ръждата

преди 2 години

"""""До ръждата - Видя се колко те предпазва, щом ежедневно умират ваксинирани. Ти си се надявай... :)"""" ------ Не зная каква е смъртноста сред Ковид Ваксанираните , но аз ви обясних в какво се състои смисъла на Ваксините, спасили много човешки животи!!!!! Що се касае до Ковид ваксините...., ами трябва да се признае, че в медийното пространство кръжи доста противоречива инхформация. Времето ще покаже...

168

Менгеле

преди 2 години

Абе аз още чакам скрит под леглото пикът от края на Август? Какво стана с него? А с този от началото на Септември? А с тези от средата и края на Септември??? Нещо несериозна работа... отмениха ли ги? Хайде, че хората чакат да ***. Между другото, предлагам от сега нататък, който ще прави прогнози по медиите за пикове, брой заболели, чували по улиците и т.н. да залага нещо. Например - получава своите 5 минути слава по телевизоро, но в случай, че не познае - 100 пръчки на голо!

167

Анонимен

преди 2 години

Явно на овчедушното население се харесва Новото нормално. Стойте си вкъщи, пийте ракийка и бийте жената - те в Чужбина и без това не ви имат за хора. Даже не знаят къде сте на картата !

166

фен

преди 2 години

значи децата вкъщи затворени, защото умниците не се ваксинират и не трябва да има локдаун !!?? само това заслужаваме - от локдаун на локдаун и протести на затворени бизнеси !! ръсете колкото искате мозък как не трябва да се ваксинираме... Европа ще ни затвори и ограничи, а след това и останалия свят като ниско васкинирани и потенциално опасна дестинация

165

Анонимен

преди 2 години

А какво е мнението на синоптиците и ихтиолозите?

164

Анонимен

преди 2 години

Училищата да преминат онлайн и няма да се стигне до 10000. Защо да има пълен локдаун, когато от училищата разнасят в семействата и после по раб.места този вирус. То голям инат за присъствено от този министър, напълни болниците ,а и мъчи децата, заразява ги насила, никакви мерки няма, пълна анархия и неспособност за справяне! Да затварят училищата, да оставят бизнеса да работи, Денков ли ще храни децата?? Какво чака този човек, че не минават онлайн, то голям инат и безотговорност, егати ужаса!!

163

xaxsasбñ

преди 2 години

До 70 555 - Не казвай такъв "ни" е манталитета, защото моят не е. Питам те отново в коя зала всички са карали короната и в кое село или град е това и ако не отговориш, недей ме слага под общ знаменател с такива като теб. Повярвай ми ако се разболея с най-голямо удоволствие ще си пусна болничен и ще играя електронни игри в продължение на месец. Няма срамно да се разболееш, леглото ми е пръв приятел.

162

Зозо

преди 2 години

Кунчев - 10000 новозаразени на ден?!? Тоя скоро на гумаджия ходил ли е? :))))))))))))))

161

Анонимен

преди 2 години

Ваксиниран Израел - 20 хил. заразени на ден. В момента са спаднали до 5000 на ден. Неваксинирана България - олеле!!!! 2500 заразени на ден. Извод за ваксърите - българинът бил *** ю.

160

Циркаджии

преди 2 години

Предлагам първо да се изкъртят всички пейки.

159

Анонимен

преди 2 години

До ръждата - Видя се колко те предпазва, щом ежедневно умират ваксинирани. Ти си се надявай... :)

158

Анонимен

преди 2 години

***, МИ СМЕНИ СИ НАРОДА БЕ, КАТО НИ МРАЗИШ!

157

Анонимен

преди 2 години

15% ваксъри дават заповеди като за 90%.

156

Анонимен

преди 2 години

ЗНАЧИ ОСВЕН НОМЕР 1 В ЕС ПО ПРОФЕСОРИ, СМЕ И ПО МАТЕМАТИЦИ НАЙ-ОТПРЕД! АКО БЯХА КАДЪРНИ И ПО ДОХОДИ ЩЯХМЕ ДА СМЕ ТАКА!

155

Анонимен

преди 2 години

До ganyo - Ами естествено, че няма да се ваксинираме. Който иска да участва в медицински експеримент си подписва информираното съгласие, както е според Конституцията чл. 29 т. 2 и участва - в случая безплатно. До март 2020 се плащаха хилядарки за това, но защо корпорациите да плащат толкова пари, след като има доброволци безплатно? ... :)

154

ръждата

преди 2 години

Ваксините не ви предпазват от възможно заразяване!!!!! При евентуално заразяване ваксината ви помага да прекарате болеста в по-лека и безопасна форма!!!! Антителата изработени в организма ви в следствие на "Ваксата", би трябвало да се преборят с вируса!Би трябвало...., да се надяваме