253

Нормален

преди 2 години

Защо не затворят фитнесзалите, масажните салони, танцувалните клубове? Обществото нищо няма да загуби.

252

до 312

преди 2 години

До Анонимен1000000 долара по сметката ми ще си помисля!

251

Бай Онзи

преди 2 години

На този ще му дам не нокдаун , а нокаут ! И то такъв , че ще мине директно на памперси !!!

250

Обедини се народ

преди 2 години

Математик врачка, хвърли числата на тефтера па гледа и бае....

249

Коста

преди 2 години

А сте ни затворили, а няма да ви гласуваме на изборите!!!

248

Анонимен

преди 2 години

Защо учениците са още присъствено,при положение, че бройките растат и се говори за локдаун,г-н Денков ще каже ли,какво чака още? Защо в училищата не се спазват абсолютно никакви мерки,което води до разпространението на вируса в семействата на децата, после по раб.места и НАВСЯКЪДЕ.Превърнаха училищата в заразни отделения,никаква грижа за здравето на деца и родители!! Кой ще носи отговорност?? Затваряйте ги най-после тези училища, имат ДО и оставете родителите да работят,за да хранят децата си!!!

247

Анонимен

преди 2 години

#324 Ейй, а на теб не ти ли писна да повтаряш едно и също до безкрай бе папагал, станало рано мангър фенчето и припява безсмислици, предложи решение, нали не си пилешки мозък ***, то да плюе всеки може?!

246

Анонимен

преди 2 години

311, аха, те щото от първите локдауни се нормализираха нещата, нали? И маските свалихме, и вече ходим навън нормално? Как не ви проумяват пилешките мозъчета, че тези сатанисти нямат никакво намерение да ви оставят намира, не само след като се вааксинирате, ами НИКОГА! Нито т.нар.им ваксини ще бъдат причина за нормализирането, нито 2м дистанция, нито маските им....всичко е една ОГРОМНА ЛЪЖА и манипулация за един....грип

245

Анонимен

преди 2 години

Това го знаем много отдавна. Дори и без да имаше болни. Фашистките из ме кяри са ни вече до болка прозрачни. За този планиран нов локдаун се говори вече месеци. Знаем ви за манипулациите, лъжите, фалшивите ковид истории, фалшивите данни за заболели и умрели, вече не можете да ни изненадате, фашизоидни гов няри. Но и за вас ще дойде видов ден! Ще отговаряте за престъпленията си с/у човечеството в този свят или в другия.

244

Анонимен

преди 2 години

Само ненормални. Ама вече от локдауни и простотии. Трябва да се работи, пари трябват.

243

Анонимен

преди 2 години

Я ,ресторантьорите ..а познайте Ко следва )

242

Анонимен

преди 2 години

Математиците станаха толкова "компетентни", че смятам да си сменя личния лекар с личен математик.

241

Анонимен

преди 2 години

Само посмейте с лосдаувите. Направо ви стреляме вече. Щото които налагат локдауните чакат на хранилка от нашите данъци, ама ние трябва да ги изработим първо.

240

Анонимен

преди 2 години

Докажете че не сте страхливци, ваксинирайте се с иРНК ваксините, за да спасите себе си, близки и приятели. 2 безплатни игли срещу хиляди левове за антибиотици.

239

дедо от село

преди 2 години

До До математика Тоя нагъл лъжец спечели дотук над милион пък вие чакайте !

238

Анонимен

преди 2 години

Въвеждайте го по рано какво чакате да се изотръшкат всички ли

237

Анонимен

преди 2 години

10 000 заразени на ден??? Абе ние да не сме 100 милиона население!

236

До математика

преди 2 години

Локдаун. Ок. Но през това време и на теб да ти спрат всички доходи както на останалите хора които не работят. Да видим тогава дали пак ще искаш локдаун. Като останеш няколко месеца без заплати друго ще почнеш да бръщолевиш. Нали ?

235

до 297

преди 2 години

Ваксинирането е личен избор, на *** се повтаря по два пъти, а ти как не го разбра. А това, че си ваксиниран, с какво си по различен от неваксинираните? Пак си заразоносител, пак се заразяваш и т.н. не е нужно да изреждам. Така, че има нужда от мерки и ще ги спазваш!!

234

Fen

преди 2 години

Plodovete na vaksiniranite shte gi berem sled 10 15 god kakto beshe s Cernobil