15

Барселона

преди 2 години

Никой не те пита, кога е плагиатствал,но всеки знае кой го предложи.Идеално пасва на ИТН,егото му е до небесата като на останалите....пишман политици от ИТН..

14

РАБОТЕЩ

преди 2 години

Преди време Слави говореше,че ще брани всеки свой човек до гроб.Тошко пък говореше какъв експерт е П.И.Не може да се хвърля кал върху комисия,която си е свършила работата.Свикнахме 12 г.един човек да нарежда и се забрави,че има и обективни компетентни органи.Щитът,който изградиха пред П.И.означава,че са били наясно с неговата научна кариера.Дано този път българите да не гласуват за С.Т.-оказа се един намусен,некомпетентен човек,който седи някъде и пише във фейса или дава контролирани интервюта

13

ПроСоТо

преди 2 години

тая снимка от преди колко години е?..Изобщо някой виждал ли е скоро на живо "лубимецот на суверена"-въпросния "Славейко Трифонов"?

12

Коко Горилата

преди 2 години

Перфектен, като Слави.

11

Мда

преди 2 години

Според Трифонов плагиатството на човека "зад когото заставам" му се било случило...Сигурно издателството е дописало откраднатото в книгата му. Затова и оня се държа като абсолютно нагъл тъпана-р, обяснявайки колко е велик. эйЩото му се е случила случка..Слави, в цунг-цванг си, ай вземи млъкни, че се омазваш все повече и повече!

10

Е бре Славчо-не така

преди 2 години

Е щом е плагиатствал преди ИТН-то, можеш да го предложиш за Министър Председател, нали ?!?! Нека ви се радват чалга-избирателите, да видят с простите си глави за какви са гласували...

9

Анонимен

преди 2 години

Прощаваме му , видях интервюто с него, Петър Илиев е просто един голям наивник, едно непораснало голямо момче, въобразяващ си, че е патриот , но не това е патриотизма, не приказки и порвосигнални действия, а дела.

8

Анонимен

преди 2 години

Абе всичката ви работа е менте !!!

7

КифльокПичок

преди 2 години

Ами да Ви се похваля, че вчера си оставих старите токчета на пейка в парка някоя Мадама да си ги обуе, толкова се радвам, как мислите, ам и пак ли Бате Бойко се връща на власт, а бе ?!

6

Анонимен

преди 2 години

Хвала на Один, нашия велик вожд Славун Велики ни зарадва пак с фейсбук пост.

5

Анонимен

преди 2 години

как си проверяваш кадрите бе? Нали прави кастинг за политици? То това да не ти е кастинг за балет Магаданск - влизаш в спалнята и почваш...

4

GG

преди 2 години

Слави се кълнеше, че ще го защитава, а сега бие задна Толкова му струва думата !

3

Анонимен

преди 2 години

абе какъв шоумен, тоя е жив сме шник !

2

hahahhaha

преди 2 години

Ахахахаха..... хахахахах.... аххахахах .... от героичния род са преписвали ГЕРОЙСКИ, а чалго?! А ти не дръпна ли някоя сръПска музичка или мелодийка, ей тъй м/у другото! А, перфектний?

1

Зозо

преди 2 години

Ооооо, така лиииии....? Нещо врътнахте дупетата, а? Прости момчета сте.