254

Анонимен

преди 3 месеца

Гнус ме е от този и неговата партия, отивам да повърна

253

Анонимен

преди 3 месеца

Какво излиза? Герджиков нарежда Петър Илиев да бъде обявен за плагиат, в замяна на издигането му за кандидат за президент от ГЕРБ, ужким от инициативен комитет. Дали тази сделка си заслужава излагацията?

252

Анонимен

преди 3 месеца

Новите Шведи на България са всички чалгаджии. Без изключения. С по две мозъчни клетки.

251

Ас

преди 3 месеца

Казали са го хората: 1. Царят-мошеник от класа; 2. Пъдарят - просто мошеник; 3. Шутът - си остава *** шут.

250

Ковача

преди 3 месеца

Станислава, по-често се явявай във Фейса! Там недомислиците които съчиняваш допълнително отблъскват хората, които се довериха на теб и ИТН. Успяхте с арогантност и бездарие да изпълните перфектно зададената ви мисия - разбиване на поне два парламента и разединение на протестните партии. Много скоро народа ще ви "НАГРАДИ". Искрено се надявам да отидете на дъното бъъързооо. От всички маскари, най-ненавиждани са лицемерите

249

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 3 месеца

ТИЯ НЕЩА СЕ ДОКАЗВАТ В СЪДА СЪС ФАКТИ, СПЕЦИАЛИСТИ И ДОКУМЕТИ....!...НЯКОЛОКО ДЪРТИ ПРОФЕСОРСКИ ЗАДНИЦИ И ТЕХНАТА "ПОЛИТ-ЕТИЧНА КОМИСИЯ"....ИЗОБЩО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ НЯКАКЪВ ФАКТОР!

248

БЕДНИ МИ СЛАВЧО...

преди 3 месеца

ПАК СЕ КАНЯТ ДА СИ ИЗМИЯТ РЪЦЕТЕ С ТЕБЕ ...ПОРАДИ СОБСТВЕНАТА ИМ НЕКАДЪРНОСТ , АЛЧНОСТ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ...ТРЯБВА ДА СИ АДСКИ НАИВЕН И *** , ЗА ДА НЕ РАЗБЕРЕШ , ЧЕ ВСЪЩНОСТ ПАК ЩЕ ТЕ ПОЛЗВАТ ЗА ПАРАВАН, ЗА ДА СИ НАПЪЛНЯТ ГУШКИТЕ...!...УТРЕ , КАТО СЕ СРИНАТ/а те ще се сринат/----ЩЕ ЗАЛОЖАТ ПАК ТВОЯ ЗАДНИК И....НИКОГА ТЕХНИЯ....!МНООООГО СТАР КОМУНИСТИЧЕСКИ НОМЕР....!!!!!!!

247

във връзка с к.244

преди 3 месеца

До Анонимен. Знае се кои професори са членове на КС и на ФС, декана на факултета по онова време и сегашния декан на ЮФ. Първо, членовете на катедрата са знаели за този скандал, защо са замълчали? Знаели са и членовете на Факултетния съвет, защото незаконното преписване е било в голям обем, защо са мълчали? Нещата в първите седмици след скандала са излезли от контрол; защо не взеха навременни мерки.Та и доц. Киселова участва а в предаване на БТВ. Чакаме сега обследване на доктората на ББ.

246

Анонимен

преди 3 месеца

Когато човек сбърка с нещо, най-доброто, което може да направи, е да си признае и да се извини, а не да се оправдава, че не знаели (възможно е), че ИТН била създадена след това (е и?) и т.н. Сбъркали са с избора, ОК, не че не е проблем грешката, но оправдавайки се, вместо да си признаеш, продължаваш да защитаваш този, който е извършил престъплението (не че е убил някой, но явно е тарикат, който се кичи с чужди лаври). Махаш го от партията, извиняваш се на хората и продължаваш напред...

245

Анонимен

преди 3 месеца

Хайде сега пък Кристалина Г.! Вие от ГЕРБ упорито тласкате нещата да се стигне до доктората на премиера и ако се установи, че има преписване от няколко руски книги, а доколкото си спомням, подобно нещо се въртеше преди години в медиите, да обвинят вожда на най-голямата партия в плагиатство! Това вече ще бъде голям резил!

244

Анонимен

преди 3 месеца

Слави по-тъ_по оправдание не успя ли да измисли? То и ББ е бил мут_ра преди да се създаде ГЕРБ, но това не го оправдава. Ако аз примерно съм убил някой преди 10 години т.е. преди създаването на ИТН, мога ли да стана член на партията и тя да не се срамува от мен и да ме направи да речем министър на вътрешните работи, за да си прикрия разни неща там отпреди 10 години?

243

Жалко за народа

преди 3 месеца

Каквото повикало, такова се обадило. Скоро Славчо ще усети резултата от безхаберието с което лансира един недостоен му-шен-ник.

242

Анонимен

преди 3 месеца

В тази каша по скандала има нещо,което се премълчава. Доц.Н.Киселова, сигурно тогава асистентка, още навремето, преди няколко години, установявайки, че П.И. е преписвал, и то доста, от нейната дисертация, се оплаква в катедрата.Предполагам, че й е казано да мълчи,за да не се разчува извън катедрата и тя е замълчала.Но това е стигнало до ФС и до декана. Отново мълчание. Но се формира кабинет на ИТН, в него влиза и П.И. и тогава Н.К. си е спомнила за плагиатството.Очевидно са й помогнали от ГЕР

241

До Професора

преди 3 месеца

Професоре, ама нали др. Прокопиев е учил по брошурите на Сталинка. Как си представяте неговите журналисти да я анализират и заклеймят?

240

някой

преди 3 месеца

Това значи ли, че ако си на власт ще има амнистия за всичко преди да се създаде партията? Щото нея я има отпреди 2 месеца.

239

Професор Д.И.Н.

преди 3 месеца

За Петър Илиев всичко е ясно. Защо обаче не се разровят в учебните помагала - памфлети на Кристалина Георгиева от началото на 90-те години? Там да видите какво преписване е паднало от западни автори. С грешен превод и 100% копирано, с нула принос на автора. Срам за тази интелектуална диверсантка.

238

Неразбрал

преди 3 месеца

Ама Славчо, нали уж, "чисти и неопетнени" !? Тогава защо лъжехте преди изборите, че идвате да донесете "новия морал в политиката" ! А сега - "кой ми *** в гащите" ! Така не става ! Другият път като лъжете - лъжете с мярка !!!

237

Анонимен

преди 3 месеца

5 пари не струваш...а държавата харчи заради вас 400 000 за избори,ще се радваме много ако имаш и 10 %

236

Анонимен

преди 3 месеца

нечестивците се измятат - отец Матей Преображенски - Миткалото

235

фен(бивш)

преди 3 месеца

Ми то славица,МУТРА,бе аркадаш.Как тогаз,ке се оттървем,от тях/него.