35

Анонимен

преди 2 години

А ББ и него ... или си вярвате, чее можел да борави с комопютри и да чете на английски и немски???!?!?!

34

Ъ.

преди 2 години

А бре Слафчо, нали тоя ви беше оказал безкрайно ценна помощ за референдума? Ми то какво излиза - че и референдума ви е менте!

33

Анонимен

преди 2 години

Всъщност не е нужно да си специалист, за да установиш дали има плагиатство. Спъпка едно, взимаш материала на доцентката, от която е крал. Стъпка две, взимаш книгата на д-р Илиев. Стъпка три, сравняваш. Копирано е дословно, с грешките даже. Само че не можеш да направиш стъпка две, понеже докторът си е купил всички копия от книгата сам. А Слави колкото и да иска да си измие ръцете с "това е било преди ИТН", няма да успее, понеже е задълнение на партията да си проверява кандидатите.

32

СЛАВИ- ОТ ДС ЛИ СИ.?

преди 2 години

ЩОТО ОКОЛО КЛЕПОУХИЯ... САМО БИВШИ И НАСТОЯЩИ ЧЕНГЕТА..... ИТН-ЗНАЧИ И ТЕ СА ЧЕНГЕТА.... А ПО СЦЕНАРИЯ-СЕ ПИШЕТЕ ЗА ХЪШОВЕ..... ХЪШОВЕ-ДОНОСНИЦИ....??

31

Анонимен

преди 2 години

Единия краде, вторият продава шнорхели, третия все още е канадец ... нормални хора няма ли бе????

30

Анонимен

преди 2 години

ОБАЧЕ ЗАБЕЛЯЗАХТЕ ЛИ ПРЕДИ 2 МЕС., КОГАТО ИМАШЕ ШАНС ТОЯ Д А ПРАВИ КОАЛИЦИЯ ,КАК ПОЧНАХА ДА МУ ВИКАТ МИ СИРК ИТЕ Г-Н ТРИФОНОВ? ПЪК СЕГА СЛАВИ ...

29

извини се бе!

преди 2 години

На кой му пука кога, важното е че е крадец а вие го предложихте за премиер.

28

Jonsy

преди 2 години

Отдавна, отдавна.... колко отдавна да е!!!!

27

Анонимен

преди 2 години

ТОя ясен, но предния дето продавал шнорхели, не разбрах, защо да е проблемен? Станишев през живота си не беше направил нищо, ББ не е продал нищо и при двамата си пролчиа, че икономиката боксуваше.

26

Даа!

преди 2 години

На практика герб доказаха че никой не може да ги бие по този параграф , и особено да се ръсят ПРОСТОТИИ , като Бацето им !

25

Изнервен

преди 2 години

Ама стига с това детинско Слави, кога ще се научите, че се казва Станислав? Че и заглавието ви е смешно. Напишете тогава Слави за Пешо.

24

Анонимен

преди 2 години

ало, члагаджиите?мятате ли гюбеци? Пак да гласувате за тоя! И миячите и берачите в чужбина и те! да не забравите!

23

гостенка

преди 2 години

Еми плагиатствал е преди ИТН да се появи! Обаче нали вие нямахте калинки! Те и другите са си взели незаконно дипломите преди да се влеят в партиите, но за вие не признавате такова оправдание, когато не се касае за вас....

22

Анонимен

преди 2 години

До GGГледах го , не е лошо момче, добро е момчето, но е твърде е импулсивен, първо говори , след това мисли, ако мисли изобщо и е твърде наивен, нетърпелив, не е за политика. Даже шахматистката и човека със шнорхелите бяха по-подходящи и се държаха добре, възпитано, учтиво.

21

Анонимен

преди 2 години

Хаха жалък чалгар а тези дето му се вързаха два пъти са още по зле.

20

Трол на ГЕРП

преди 2 години

Еми, беше поканил умни хора в студиото си, които ти казаха право в очите, че политическа партия не се събира с кастинг като танцьорките. Най-достойното нещо ще бъде да се откажеш от участие в следващите избори за да може поне останалите истински партии да спрат мафията ГЕРБ и най-накрая да опандизят Тиквата и неговото обкръжение. И ти май си бил приятел едно време с Тиквата, не само с него а си бил приятел и на доста мутри. Общото между теб и тиквата е, че имате големи уста и празни глави.

19

hahahahahahaha

преди 2 години

този адвокат като говори изобщо не прави впечатление на умен, сигурен в себе си човек. половин раговор с него и е ясен. но не и за итн.

18

Гражданин

преди 2 години

Жалък си, Трифчо.

17

Зозо

преди 2 години

Бил плагиатствал преди ИТН?!? То и Славун преди ИТН май беше гей, а? Резил!!!

16

КифльокПичок

преди 2 години

Ехооо, ехо пак ли Бате Бойко се връща на власт, ам ?! А?