60

хмм

преди 3 месеца

Това министърче е платено помиярче.

59

Анонимен

преди 3 месеца

Никой не иска мерки, но както е тръгнало до декември ще има още 9 000 починали от тая гадост. Не вярвам никой да е съгласен с това. Затова показахте дотук достатъчно мускули - време е да изберете вариант, както е на запад, за да не се затваря всичко за дълъг период от време.

58

някой

преди 3 месеца

До: номер 35 Аз не съм видял в никоя кръчма да продават дрога. А доколкото знам, алкохолът не е забранен, не живеем във времената на Ал Капоне.И само да кажа - на кръчма ходя един път в годината.И често си поръчвам от заведение за в къщи по интернет.Какъв ти е проблемът?

57

А ВИЕ

преди 3 месеца

Не наядените и плачещ виещиКЪТ хиени. Ще си останите самоС кепчето. РИБИ ВЕЧЕ НЕМА. ЩЕ ГО ДУХАТЕ. КОГА ТУЛУПА ВИ ЗАТВОРИ ЗА 6 МЕСЕЦА. ВИЕ НЯКОИ ВАС СМУЧИХА НАРОДНА ПАРА. СЕГА ВЕЧЕ НЕМА. ЗАВЕДЕНИЯТА РАБОТЯТ СЕГА ПО 16 ЧАСА И ПАКНЕ ВИ СТИГА.

56

пппп

преди 3 месеца

Ако трябва да се протестира за нещо и то целия български народ, то това трябва да е за Поскъпването на тока и газта!! Ето затова трябва спешно и веднага да излезем ВСИЧКИ, ЗАЩОТО НИ КАСАЕ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!!! Увеличението на тока и газта ще повлече почти всички стоки и услуги ! Проблема е много сериозен!!

55

Aнонимен

преди 3 месеца

На никой не му е приятна ситуацията. Но трябва да се мисли, и търси решение, а не само да се хленчи. На запад значи може да се ходи на заведение със сертификат, а тук не? Това е проблемът. Проблемът ви е обществото. А след това и страхливото му управление.

54

Ненужни сте

преди 3 месеца

Дано повечето хора от този бранш си намерят друга работа.

53

Барикади

преди 3 месеца

Подкрепям протестите на ресторантьорите, но искам да им кажа, че само с мирни прояви няма да стане. Трябва да се направят барикади, да се блокират ключови кръстовища в София и страната, да ескалират протестите по всеки един начин.Само тогава ще имат успех ресторантьорите!

52

Циркаджии Баста

преди 3 месеца

Какво реват тия кръчмари смешни нито дават заплати като заплати , осигуровки на 600 лева,няма платена годишна отпуска,или ако им е на минималната.Допълнително здравно забрави.Едно коледно парти и то в собственото си заведение и персонала да се сготви.

51

Анонимен

преди 3 месеца

Ресторантите си работят. До 23 ч. т.е. съвсем нормално. Читавите имат и поръчки за доставки. Имат също мноооого високи цени. Някои имат само минимални заплати. Имат и малко и малки осигуровки за работниците си. Имат 9 % данък. Искат и да им плащаме от данъците си. Е?!

50

до 51

преди 3 месеца

На статистик ли ти приличам? Вероятно са поне 300 000 души. Дори 30 да са, а не 30 000 или 300 000, принципа е един и същ

49

Анонимен

преди 3 месеца

Бизнеса си работи и училищата също,за какво реват!Буци се подиграваше с тях,отвори затвори и нищо,тука ореваха света.Много избирателно протестират.

48

До до 43

преди 3 месеца

Моля да кажете колко точно работни места осигуряват баровете и дискотеките (ресторантите все пак работят)? Какъв % от имащите работа работят в тях, т е. каква е заетостта на работещите в такива структури на икономиката? Какъв е приходът на държавата от тези служители? На каква възраст са и какво образование имат?

47

Анонимен

преди 3 месеца

Ресторантьорите взеха да прекаляват и стават нагли , като тулупа борисов!

46

Недоклатени мутри

преди 3 месеца

Заради тези неопандизени мутри, които сега перат пари в ресторанти, чалготеки и хотели България е на дъното на ЕС. България трябва да развива модерни технологии, атомна енергетика и ИТ, а не да развива бизнес на камериерки, сервитьори и чалга певици на повикане след затваряне на заведението. Ако правителството се огъне пред тия мутри, България ще влезне в червените списъци с най-висока опасност от КОВИД-19, ще умрат маса народ, а всички държави от ЕС, САЩ, Канада, Япония ще забранят полетите.

45

до 43

преди 3 месеца

До 43Ресторантите са част от икономиката, когато едно парче от доминото падне, всичко тръгва.

44

Бизнесмърши!

преди 3 месеца

И вашето пaпкане сладко ще свърши!

43

Анонимен

преди 3 месеца

Браво на Кацаров ,тия печелбари не наядоха . ..ми работете кой ви спира ,не сте затворени като при Борисов ,не може да получавате пари от държавата ей така че сте много важни ,вече ако ви затворят е друго ,има нужда от помощ

42

Анонимен

преди 3 месеца

До 40: Не е трудно за разбиране. Не искат да го разберат. На хонорар е и споровете трябва да вървят.

41

До до 31

преди 3 месеца

Ресторантите ли крепят държавата? Това ли е бизнесът, от който съществува държавата? И откога?