32

до 34

преди 2 години

На 16 бях батман до 19 годишен го работех и искам да ти кажа, че само в мегалукс заведенията има стари сервитьори. А нужно ли е да ти обяснявам как влияе на семейството ти да те няма вечер, защото вечер се прави бакшиш. Кви семейства хранят, ти нормален ли си!? А икономиката да разчите на кръчми и туризъм, моля ти се, скрий се. Това е изключотелно недомислена идея.

31

до възмутен 33

преди 2 години

До ВъзмутенАми за 2 години не съм сложил една маска, не съм спазвал една мярка. Ходя много повече на събирания и се запознавам с нови хора, не спазвам никаква дистанция. Нямал съм никакви симптоми дори на настинка. Дори имах една приятелка, която беше с Ковид и я карах за изследвания и подобни БЕЗ маска и без нищо. Нищо ми няма, възмути се повече, но това нищо няма да промени.

30

Анонимен

преди 2 години

До Възмутен: Ами аз го хванах без да разбера. Колегата го хвана след две дози и е зле от месец в болница. Така че, внимавай какво си пожелаваш с.м.о.т.а.н.я.к.о

29

Анонимен

преди 2 години

Кръчмата е жизненоважна. Представяте ли си колко ще полудеят хората без алкохол и дрога? Без кръчми хората с малки телефони няма да има на кого да си показват скъпите спортни коли на 15-20 години. Без кръчми, грозните цени няма да намазват с масло хляба. А слабоумните няма да могат да сипват и да сервират. Направо ужас! Вие как я мислите тая работа без кръчми!? УжасТ!!!

28

до 31

преди 2 години

До До @Последен може да е за теб, но не и за работещите там примерно. Или за клиентите. Никой не те кара да ходиш на сила в ресторант, но на училище си задължен да ходиш. Ако затвориш бизнеса и съсипеш икономиката, няма да има нужда да оставаш децата където и да е, просто защото родителите няма да имат работа. От тези дивотии вече виждаме плодовете с инфлацията.

27

Възмутен

преди 2 години

До @ Ако още не си разбрал значи си твърде ***. Това е ВИРУСНО заболяване с вирус ,който и след боледуване оставя трайни следи.Няма общо с познатите грипчета. Щом е световна епидемия значи не е обикновено грипче а подобно на чумата от миналия век.Пожелавам ти го да го хванеш и после пиши ако все още дишаш.

26

Анонимен

преди 2 години

Ако наистина имаше пандемия, никой нямаше да допусне децата да се разболяват. Така, че споко.

25

До @

преди 2 години

Нали родителите трябва да оставят децата някъде, за да работят? Последният важен в ситуацията са баровете и дискотеките. Ако хората се бяха ваксинирали, или имаха желание да ходят като си правят тест, това щеше да работи. Но не, та не. Какъв е изходът? Какво решение предлагат? Да не работят, но да получат пари от държавата?

24

Възмутен

преди 2 години

До Анонимен Напълно си прав тези протести са организирани от ГЕРБ и платени от тях.Важното е да всяват смут в обществото.

23

@

преди 2 години

При грипна епидемия се затварят винаги училищата, а не бизнеса! Винаги е било така, нз този ковид с какво е по специален, че да се действа с краката на горе.

22

Анонимен

преди 2 години

До тракиец: Според теб данъчните само оборота на заведенията ли прикриват, или и други доходоносни бизнеси ? Например лабораторни дейности, бизнес с ваксини и др..

21

Моля ви

преди 2 години

Извинете, може ли да ми помогните да живея истински добре ?БОГ здраве да ви дава !

20

До Работете

преди 2 години

Да работят, ама как? Тестове не можело. Сервитьорите и барманите, хем неваксинирани, хем без маски, понеже не можело. Е какво искате? Който иска на дискотека, с тапията за отрицателен тест. Да де, ама всяко ходене на дискотека ще е 30-35 лв. отгоре. И докъде стигнахме? Пак до ваксинирането. Ама и то не можело. Е кое може? На хората да се сърдят.

19

Анонимен

преди 2 години

Докато т.нар. "работодатели" "дават" работа, заплатите ще са ниски.......................Когато станат "работонаематели", тогава ще се сетят, че дават заплати, а не работа, и заплатите ще станат европейски...............Дотогава ще чакаме.............

18

Анонимен

преди 2 години

Aз да попитам, тия добре оформени плакатчета в кой ресторант са отпечатани? Кой плаща и събира тия агитки? Да питаме ли Pi ar Sevi Boiko дали знае нещо по въпроса?

17

Ха

преди 2 години

Изглежда ресторантьорите се оплакват, че училищата са приоритетно отворени, а не кръчмите :DТе и училищата ще затворят, но трябва още малко време. Не се тревожете.

16

Анонимен

преди 2 години

Ми вие пък му се изплюйте в супата и ще сте квит.

15

Анонимен

преди 2 години

Те не "дават работа", а вземат работа. Няма да се оправим, докато т. нар. "работодатели" не получат истинското си име - "работонаематели"..................В цял свят ги наричат работонаематели - емплойерс..............Как се превежда на бг? .............Employ - наемам...........Employer - работонаемател.....Синдикатите да не спят, а да искат коригиране на наименованията в нормативните актове..........Омръзна ни от фалшиви имена и фалшиви синдикати, техни слуги. Всеки да си знае името.

14

Генералисимус

преди 2 години

Ама разбира се, много по-важно е децата да станат битови алкохолици, отколкото да учат, че да станат някакви си там успели хора, на които народа да разчита! Сипи, ако нема - донеси!

13

Анонимен

преди 2 години

Ресторантьорите пак поръчка на Борисов изпълняват