40

до 44

преди 3 месеца

До до 39Това кой как ще се забавлява и наслаждава си е негова работа. Аз на дискотеки не ходя, но съм твърде за да ги има. Защо? Защото някой иска да е там. Както аз не желая моите хобита да бъдат ограничавани от някой ***, така и аз не правя същото с желанията и копнежите на другите. Това се нарича нормално съжителство в едно общество.

39

до 39

преди 3 месеца

Като ще се наслаждаваш, купи си яхта, гушкай плътни отверстия и плавай до малдивите. То в кръчмата е тъпкано с морални ценности и устои. Е ти поколенията на 80-те и 90-те, половината израстнаха в кръчмите. И са много свестни хора, с висок морал, тесни специалисти, всяка година има нобелови лауреати. Поне деца да правеха като шведете, но и деца не правят. Да бачкаха, 1/3 не бачкат. Въобще утопия!

38

Анонимен

преди 3 месеца

Няма значение кръчми ли са! Работни места са това! А и ако тях ги изнудят сега, после и до нас ще стигнат, толкова ли е трудно за разбиране?

37

до 35

преди 3 месеца

До АнонименПринципно хората могат да живеят и без ресторанти и без месо и без коли и без шоколад и без каквото се сетиш. Само дето вече не живеем в тъмните векове и хората не живеят за да съществуват, а за да се наслаждават на живота.

36

до 34

преди 3 месеца

На 16 бях батман до 19 годишен го работех и искам да ти кажа, че само в мегалукс заведенията има стари сервитьори. А нужно ли е да ти обяснявам как влияе на семейството ти да те няма вечер, защото вечер се прави бакшиш. Кви семейства хранят, ти нормален ли си!? А икономиката да разчите на кръчми и туризъм, моля ти се, скрий се. Това е изключотелно недомислена идея.

35

до възмутен 33

преди 3 месеца

До ВъзмутенАми за 2 години не съм сложил една маска, не съм спазвал една мярка. Ходя много повече на събирания и се запознавам с нови хора, не спазвам никаква дистанция. Нямал съм никакви симптоми дори на настинка. Дори имах една приятелка, която беше с Ковид и я карах за изследвания и подобни БЕЗ маска и без нищо. Нищо ми няма, възмути се повече, но това нищо няма да промени.

34

Анонимен

преди 3 месеца

До Възмутен: Ами аз го хванах без да разбера. Колегата го хвана след две дози и е зле от месец в болница. Така че, внимавай какво си пожелаваш с.м.о.т.а.н.я.к.о

33

Анонимен

преди 3 месеца

Кръчмата е жизненоважна. Представяте ли си колко ще полудеят хората без алкохол и дрога? Без кръчми хората с малки телефони няма да има на кого да си показват скъпите спортни коли на 15-20 години. Без кръчми, грозните цени няма да намазват с масло хляба. А слабоумните няма да могат да сипват и да сервират. Направо ужас! Вие как я мислите тая работа без кръчми!? УжасТ!!!

32

до 31

преди 3 месеца

До До @Последен може да е за теб, но не и за работещите там примерно. Или за клиентите. Никой не те кара да ходиш на сила в ресторант, но на училище си задължен да ходиш. Ако затвориш бизнеса и съсипеш икономиката, няма да има нужда да оставаш децата където и да е, просто защото родителите няма да имат работа. От тези дивотии вече виждаме плодовете с инфлацията.

31

Възмутен

преди 3 месеца

До @ Ако още не си разбрал значи си твърде ***. Това е ВИРУСНО заболяване с вирус ,който и след боледуване оставя трайни следи.Няма общо с познатите грипчета. Щом е световна епидемия значи не е обикновено грипче а подобно на чумата от миналия век.Пожелавам ти го да го хванеш и после пиши ако все още дишаш.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Ако наистина имаше пандемия, никой нямаше да допусне децата да се разболяват. Така, че споко.

29

До @

преди 3 месеца

Нали родителите трябва да оставят децата някъде, за да работят? Последният важен в ситуацията са баровете и дискотеките. Ако хората се бяха ваксинирали, или имаха желание да ходят като си правят тест, това щеше да работи. Но не, та не. Какъв е изходът? Какво решение предлагат? Да не работят, но да получат пари от държавата?

28

След простотиите

преди 3 месеца

С безплатните тестове ви е време за затваряне! Щом сте продажници ви е време за фалит! ***!

27

Възмутен

преди 3 месеца

До Анонимен Напълно си прав тези протести са организирани от ГЕРБ и платени от тях.Важното е да всяват смут в обществото.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Затуй няма да се ваксинирам, щото има хора преди мен които са несигурни. Аз съм сигурен, като се стигнат 90% - БРЕХ ТИ СИ БИЛ МНОГО ВАЖЕН, ЧАК ЩЕ ИСКАШ ДА ТИ СЕ КЛАНЯМЕ.

25

@

преди 3 месеца

При грипна епидемия се затварят винаги училищата, а не бизнеса! Винаги е било така, нз този ковид с какво е по специален, че да се действа с краката на горе.

24

Анонимен

преди 3 месеца

До тракиец: Според теб данъчните само оборота на заведенията ли прикриват, или и други доходоносни бизнеси ? Например лабораторни дейности, бизнес с ваксини и др..

23

Моля ви

преди 3 месеца

Извинете, може ли да ми помогните да живея истински добре ?БОГ здраве да ви дава !

22

До Работете

преди 3 месеца

Да работят, ама как? Тестове не можело. Сервитьорите и барманите, хем неваксинирани, хем без маски, понеже не можело. Е какво искате? Който иска на дискотека, с тапията за отрицателен тест. Да де, ама всяко ходене на дискотека ще е 30-35 лв. отгоре. И докъде стигнахме? Пак до ваксинирането. Ама и то не можело. Е кое може? На хората да се сърдят.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Докато т.нар. "работодатели" "дават" работа, заплатите ще са ниски.......................Когато станат "работонаематели", тогава ще се сетят, че дават заплати, а не работа, и заплатите ще станат европейски...............Дотогава ще чакаме.............