80

Явор

преди 3 месеца

Абе я заставете персонала си да се ваксинира и стига сте се оплаквали. Без ваксиниране този проблем скоро няма да се разреши. Никой не мисли за основното: Това че сме потънали в безперспективност и безвремие. ние сме виновни, защото с нищо не се съобразяваме. Да има ваксини и да не се възползваш е глупаво. Без 70 % ваксинирани животът, какъвто го познаваме и харесваме няма да се върне скоро. Втори локдаун ще е вреден за икономиката ни, а и за психиката ни.

79

Алекс

преди 3 месеца

Платена предизборна проява на ГЕРБ.

78

Анонимен

преди 3 месеца

опротивяхте с вашите мрънканици, хайде разкарвайте се бе перачи на мръсни пари

77

Анонимен

преди 3 месеца

вирус имаше преди година, сега има страх внушен от доцентите и не само от тех, математиците всичките трябва да са в атвра, или и ние да агитираме те да умрат, щом няма наказани за агитация

76

Анонимен

преди 3 месеца

цвял ден бях къде ли не в тълпи, вирус има в нета, или естесвения ми е много по силен от овцете дето си я набиха, те биха подали и на лгрб, особено, ако има кампанийка, първи път стане ли, ще им ареса

75

Kaцаров

преди 3 месеца

Точно така, плюя на вас ресторантьори!Аз съм министър и си правя квото си искам. Затварям, отварям, затварям, отварям! Овцете не знаят какво се случва! Бухахах

74

Анонимен

преди 3 месеца

Отиваш на заведение. Отвън пред входа те чака мед. сестра с Бяла рокличка. Слага ти дозата Файзер. Влизаш в заведението и се насмукваш от мъка, че след 2 години с тебе е свършено. Ама пък един път се живее.

73

Анонимен

преди 3 месеца

Правилно Мак, на който не му върви сменя професия. Но не на туризма и ресторантьорството не му върви, а на лекарите. Една година и половина тази жалка хунта от медицински фашисти доказа само едно - плътни некадърници във всяко епидемиологично отношение. Мак, лекарите да си сменят професията, а не ресторантьорите.

72

Анонимен

преди 3 месеца

Чудя се, защо нито една мисирка не пита Чорапа за мнението му относно епидемията и ваксинацията...? Нали е вожд на всички т'ъпчовци в България...

71

Анонимен

преди 3 месеца

Мутрооо Радев ходи си с добро и без кръв!

70

мак

преди 3 месеца

Докога ще ни занимавате с тях? Да правят каквото искат, да блокират София за ужас на софиянци, но спрете вече. При пълен локдаун спяха зимен сън, а сега са велики. Не са само те в трудно положение, в биизнеса има добри и лоши дни, на който не му върви, сменя професия.

69

Анонимен

преди 3 месеца

Точно така, училищата остават отворени, а бизнесът продължава да работи. Няма за една настинка да се затваря държавата. Достатъчно сме обръщали внимание на тези плътни лекарски некадърници, които на всичко отгоре са и мошеници - надписват смърт на много болни от други болести хора, за да "докажат" правотата си за "страшния" коронавирус. И след като хлътнаха в тази голяма лъжа за "страшния" вирус, сега не могат да излязат от нея по никакъв начин, освен да продължават с лъжите и манипулациите си.

68

съвет

преди 3 месеца

блокирайте София бе , кво чакате . яйца , салати , пържоли , мятайте по президентство и министерство . Орлов мост , ректората и всички възлови кръстовища ги блокирайте , да види и разбере фигуранта какво е протест , а не некакво стадо и мажоретките на мая общата да определят кое как да е .

67

Анонимен

преди 3 месеца

Хунтата на Радев закрива бизнеси, уволнява хора без причина и вдига за пети пореден път тока откакто са на власт. Прави са ресторантьорите, трябва всички да ги подкрепим!

66

Антимафиот

преди 3 месеца

Разходите за клинична пътека и лекарства за един болен от коронавирус са много по-големи от разходите за една ваксина. Антиваксърите са зомбирани и подкрепят фармацеввтичните гиганти да трупат средства. Не на антиваксърската мафия!

65

Анонимен

преди 3 месеца

Ако персоналът е ваксиниран и посетителите са ваксинирани, няма проблем да е отворено всичко. Така правят в Европа. Въвеждай ваксинпас и всичко е наред!

64

Очуден

преди 3 месеца

Как може така да се гаврят с бизнес, който пълни хазната. Този бранш е известен с това, че осигуряват работниците си на реални заплати и никога не са чували за двойно счетоводство. Потресен съм!

63

Анонимен

преди 3 месеца

Тия какво бръмчат. Искат да ваксинират персонала. Искат и ние да сме ваксинирани всичките. Надяват се да им влезем в кръчмата. Ще унищожат хората.

62

Анонимен

преди 3 месеца

До "На никой не му е приятна ситуацията... На запад значи може да се ходи на заведение със сертификат, а тук не? Това е проблемът. Проблемът ви е обществото. А след това и страхливото му управление." _____________________ Тук си се ходи на ресторант без сертификат, без нищо...често и без маски, дистанция м/у маси, без изобщо каквато и да е хигиена. Към е проблемът?

61

Анонимен

преди 3 месеца

За Бау няма умора..