100

един

преди 3 месеца

Много хора се хранят по ресторанти и след затварянето им пак ще се хранят но в къщи.Ресторантите да готвят за дома-ще си запазят персонала до следващото отваряне.Иначе аз като професионален готвач 25г., предпочитам домашната храна.

99

Случаен минувач

преди 4 месеца

Да, факт е, че миналата година на 3 март Фигурантът вдигна юмрук на връх Шипка и обяви пред събралото се множество: "Няма никакъв вирус! Това са пълни глупости! Герб си го измислят!". Помним също как негови привърженици публично горяха маски.

98

пияница мистик

преди 4 месеца

Само така! Браво на ресторантьорите! Да мачкат некадърниците на Фигуранта, дето дрогарете комунисти викаха, че Ковид е измама и като падне ГЕРБ и ще изчезне

97

Случаен минувач

преди 4 месеца

Хората са си прави за себе си, едно затваряне на ресторант води до килограми развалена храна, която после трябва да се изхвърли. Кой ще я плати? Да не говорим, че и персоналът се отказва, после не можеш да намериш хора за работа. През цялата минала година ги направиха на маймуни. Отваряй - затваряй, отваряй - затваряй!

96

Алибегов Наркоманов

преди 4 месеца

Споко след тези протести ще има и други протести за пропуснати изгоди с искане за бонуси и държавни бонуси за стимулиране на сенчестият нощен бизнес дето сметките и доходите са на тъмно. Това ДА НЕ МИСЛИТЕ че ще е достатъчно ЩЕ ИСКАМЕ и НУЛЕВО ДДС и БЕЗ данъци НАПРОТИВ да НИ ПЛАЩАТ и ПОДПОМАГАТ. Това е жизнено важен бизнес с нощните клубове, алкохол, цигари, наркотици, проституция всичко е коктейл много хора разчитат на тази схема да се прехранват.

95

Анонимен

преди 4 месеца

Алибегов е прав за едно- не може държавата да изисква от тях д а карат персонала да се ваксинира , а при тях на проверка да идват неваксинирани държавни служители и то без маски. Нека както каза той държавата да задължи всички държавни служители да се ваксинират. Все Пак държавата им плаща и здравните и социалните осигуровки. Нека да изисква а нв само да дава.

94

Не вируса а хората

преди 4 месеца

След 23 часа си променят поведението напиват стават палави хората разпуснати сексуално почват да правят секс по тоалетните на заведенията и по градинки и паркове секс. Така че не вируса, а хората се променят след 23 часа.

93

Анонимен

преди 4 месеца

Да не налагат повече никакви ограничения и да нв затварят никакви заведения, за да няма нужда държавата д а продължава да плаща милиони на тези които години са крили данъци и осигуровки. НО да въведат вечерен час за населението примерно от 22 до 5ч. Всички да са си по къщите. Така ако искат да отварят ако искат да затварят. И на никого повече нищо нама да се плаща. Който го хванат в нарушение да си носи последствията.

92

Анонимен

преди 4 месеца

А съседна Швеция никога не е затваряла нищо. Нито някой някога е носил маски. И не ми излизайте с мантрата че шведите били поначало неконтакти. Така е през семицата, но в петък и събота късат синджира и са един върху друг с непознати по кръчми и ресторанти от началото на пандемията.

91

Въпрос

преди 4 месеца

Знае ли някой от по-долу пишещите чий имунитет е по-добър-и с колко пъти? Този на ваксинираните или този на изкаралите вируса? Ако съдим по локдауните и меркитес който от година и половина загрижено се спира естествено създадения имунитет, вероятно ваксинирането създава с пъти по-добър, надеждан, дългосрочен обществен имунитет - точната дума е стаден. Журналистите няма да ни лъжат я? И те като Чичо Бил не искат да намалее човечеството. Като него безкористно и хуманно. Чакам експертен отговор

90

Анонимен

преди 4 месеца

До "Норвегия отменя всякакви мерки срещу корона вируса.Доцент Мангъров се оказа прав.Браво на Dnes.bg че ни информират за това!!!" __________________ Е, не сте съвсем прав. В13178аксинирани са 67% в Норвегия! 67%! Та, затова.

89

ББ

преди 4 месеца

хаха "изплюл"не спазвате нито една мярка,факт,лъжете държавата и точите пари,факт,заразявате хора на които Народа ни плаща лечението,факт...не бе вие насърчени от Гроп опитвате да плюете в лицето на България,опитвате да събаряте България обслужвате дпс-гроб,факт!...не ти дължа нищо...разносвачо на дрога,нима има КПП-та?...нима пишеш декларации и не можеш да излезеш или влезеш...свободия,мафия...и ЕС трябва да поеме вината си!нося си караколака на дедо...

88

Анонимен

преди 4 месеца

Колко книги е преброил Бойко Борисов и има ли той интимна връзка с Росен Плевнев и кой кого обича

87

Анонимен

преди 4 месеца

Почерпете го, авантата си е свикнал на безплатното

86

мак

преди 4 месеца

До 74. Без лекари няма да можем, ако се преквалифицират. И още нещо, поразходете се по улиците и вижте, колко обекти стоят празни и се дават под наем. Спомнете си, какво е имало в тях преди вируса. Колко кръчми и колко магазини или услуги са затворили. Със сигурност това не бяха заведения.

85

Алибегов

преди 4 месеца

Боко ни затвори за шест (6) месеца , НО НЕ ПРОТЕСТИРАХМЕ ! Даде ми пара и аз замълчах ! Парите , братя , не миришат! Даде ми и бонус - развалината Сачева - НЕПОЖЕЛАНА от мъж до момента и осиновила дете ! Истински аутсайдер на обществото ,но СОЦИАЛЕН МИНИСТЪР?!? И аз трябва да се радвам ли? Но ..по - късно се намери свестен министър - Кацаров ! Той НЕ НИ затвори като предишните ...и затова ..ние протестираме срещу него ! Няма логика ли ? Да, но Боко плати

84

Анонимен

преди 4 месеца

Не разбрах депутатите не са ваксинирани или не можаха да разделят баницата ,та отново ще има избори.Стига с това само заведенията и хотелите да са виновни за разпространение на вируса.Администрацията е доста голяма,защо не е посакратите малко,ще има повече работници на полето,там не са нужни маски ,а мотика.

83

наблюдател

преди 4 месеца

Ами пазете се от плюнката, дръпнете се.

82

Аре стига!

преди 4 месеца

Ама наистина ми писна от кръчмарите! Не си се родил с таблата в ръката, в трудни моменти ако щеш такси карай, в завод работи, работа има за всички! Ами трудно е положението за всички! Ама да сееш зарази защото не харесваш 10 000 лева печалба на вечер е нагло! Изкарвай жандармерията и да се приключва с тия! Каква добавена стойност дават на България? НУЛА!

81

Анонимен

преди 4 месеца

От ресторанта "При Баце"".