88

Ясно и точно

преди 2 години

Електоралните нагласи показват, че ГЕРБ-СДС събират най-голяма подкрепа (24,4%) +15% ДПС ето я новата коалиция

87

999

преди 2 години

Борисов го бутна САЩ ЗАРАДИ ТУРСКИЯ ПОТОК И НЕРЕАЛИЗИРАНАТА ВРЪЗКА С ГЪРЦИЯ. И ДОСЕГА НЕ РАЗБИРАМ КАКВА НИ Е ПОЛЗАТА ОТ ТУРСКИЯ ПОТОК ДО СЪРБИЯ, НАПРАВЕН ЗА 1 ГОДИНА, А КОНЕКТОРНАТА С ГЪРЦИЯ - НЕ МОЖАХА ЗА 12 ГОДИНИ!!! ЗАЩО?

86

Защо бе?

преди 2 години

Радев е страхливец като Борисов, защо минималната заплата е 650лв, след като цените са същите като в Европейския съюз?

85

О хо хо

преди 2 години

Ролята на ИТН НЕ беше да управлява, а да бетне Герб. УПОТРЕБЕНИ И ПОСЛЕ СТАНАЛИ НЕУДОБНИ.

84

Нмк

преди 2 години

Ха ха ха,просто слави го изплю шайбата!На медиите им се плаща да хвалят двете ментета завършили пуц покрай харвард .Чалгарят е приластен и изоставен

83

Анонимен

преди 2 години

По добро от това няма. Толкова ние капацитетът. Сега идват новите измамници с лъскави дипломи. Гласувайте за тях. Поне да ви измамят културно с усмивка.

82

Борисов е №1

преди 2 години

Всички, които са гласували за ГЕРБ имат позитивна новина и тя е, че техният избор се завръща и техният избор е бил правилен.

81

Ясно и точно

преди 2 години

Която партия каже че минималната заплата ще стане 1500лв, за нея ще гласувам

80

Браво ГЕРБ-СДС

преди 2 години

ГЕРБ има много твърди избиратели в момента. Това е партията с най-формиран твърд електорат, с много малка периферия. Това, което е било на 11 юли, ще продължи да бъде същото и сега. Всички, които са гласували за ГЕРБ имат позитивна новина и тя е, че техният избор се завръща и техният избор е бил правилен. Има много голяма вероятност и малко да се разшири подкрепата, като повече хора отидат да гласуват за тях през ноември

79

балъци

преди 2 години

Има ли още овце, които гледат бозата и простотията на Слави?

78

Сосидж

преди 2 години

Тия проучвания ги видяхме първите два пъти lol

77

Forcing a hand!

преди 2 години

Ain't something I will forget! Just to know!

76

Беновска пипа

преди 2 години

Който поне веднъж е гледал шоуто на Славка знае колко умеят да водят разговори. Там са безкрайни монолози с една единствена гледна точка. Канят се удобни подлизурковци, които споделят тезата на сценаристите. Никога няма диспут, никога няма спор. Праволинейни до глупост.

75

До Прогноза

преди 2 години

А на бас на един апартамент, че ИТН и Болт няма да имат и 100 депутати

74

Философията на:

преди 2 години

Неолибераста е следната: постоянно на планетата нещо се случва, катаклизми, преврати, смяна на политики, смяна управляващи партии и т.н. И тези събития освобождават ресурс в някаква икономическа сфера и трябва да бъде докопан, дали с лобизъм, дали с приватизация, дали с всякакви методи. Притежанието и завоеванието е принцип!Неолибераста ми казва така: може да сме неолибералисти обаче от деца не крадем!Милен Велчев на дръвник тогава и другите двама ***!

73

Анонимен

преди 2 години

17 Кажи на Радев, че не всички български мюсюлмани са ислямски.

72

Анонимен

преди 2 години

До ПРОГНОЗА - Радев е бита карта.

71

Българин

преди 2 години

Ние българите сме много извисени хора, извисен народ, но от некъде все ни идва политици които не са изразтнали още да ни ръководят.

70

ПРОГНОЗА

преди 2 години

Колкото и да лаят помиарите под моя коментар ще направя Прогноза за Изборите .1. Радев Президент с втори мандат .2.ИТН и ВОЛТ ще имат 122 депутата .3.Татяна и Мая няма да са Депутати.4.Дежурните Купени Гласове - ГЕРБ , ДПС , БСП - 118 депутата .(Рашков не може да спре Купуването на Гласове) .

69

Анонимен

преди 2 години

Предизвестеният крах на един пропаднал лъжлив чалгар!