68

Анонимен

преди 2 години

Ами, нищо подобно, избирателита на ИТН това очакваха от тях, така че няма драма

67

Барселона

преди 2 години

Наистина не са дорасли да ръководят.Помислиха си че Светът се върти около тях,а просто трябваше да проведат разговори и можеше кабинета да е пак техен....Иска се дипломатичност,но на този етап липсва..

66

Анонимен

преди 2 години

Все си мисля, че Славчо и компания си знаят възможностите и никога ме са искали да управляват. Но някой яко ги стимулира финансово да направят този цирк. В бъркотията най-лесно се ловят балъци.

65

Анонимен

преди 2 години

На Славчо Чалгарина това му е целта не да управлява,а да вземе малко проценти и да стои отстрани и само да плюе тези които се опитват да свършат нещо,той това си и прави цял живот.

64

Крум

преди 2 години

ИТН са проба грешка на всички наивници и опростачени чалгари.Агресивен уличен език,политически неграмотници обаче нагли,рекетьори (мутренска работа).В новия парламент ще се правят на регулировчици според това което им наредят-Божков,Сашо Дончев и други незнайни дето плащат.Пак мелиони от нашия джоб за тоя дето клати гората.Същата работа е и с тия новите мошеници още по -опасни Киро и Асен.Но никой не може да спре удавник, който е решил да се удави.Това е положението

63

ТРЯБВА

преди 2 години

Ако гласуваш за ГЕРБ , ДПС , ДБ , ИМВ получаваш Гешев , Борисов , Татяна Дончева , Пеевски , Плевнелиев и Иво Инджев в комлект с Христо Иванов .Нинова , Джамбаски са Десерта .ЕС , Русия и САЩ се чудят какво да правят с България .

62

11

преди 2 години

До Анонимен 71 ---- Мдааа, вярно е. Слави беше изненадан, че спечели и ги свари неподготвени - те знаят, че нямат капацитет да управляват. Сега ще бъдат опозиция и от курника ще кудкудякат по всичко дет фърчи навън. Ще бъдат малко повече от Галевица.

61

Анонимен

преди 2 години

8.5% среден световен ръст на цената на месото за последния месец.

60

Гореща новина

преди 2 години

Абе дали не е виновен Гешев и охраната му ? Важното е че Изправи се полегни дадоха милиони за некакви машини и вече всичко е ОК ! А вече имаме и новия Спасител-*** и Кокорчо така че спете спокойно деца... какво тук са някакви си цени и инфлация ! Благодарете на другарите че тока още не е затанцувал тяхното танго 3 напред една на зад т.е. режим ...

59

Анонимен

преди 2 години

ГАЗ за рубли! Мощное ЗАЯВЛЕНИЕ Путина!

58

Анонимен

преди 2 години

Това е добре за Слави ,човека просто искаше процент за опозиция и да бъде опозиция клоун, а вместо това стана първа политическа сила.След малкото разочарование на Слави не става да бъде управляващ клоун, ще си дойде на мястото опозиция клоун а в това си го бива.В всички случай слави вече си е спечелил мястото на такъв и на следващите избори, така че разочарование няма.

57

Тралала

преди 2 години

ИТН не са платили на социолозите и те са им ядосани. Социолозите не познава резултатите на ИТН и април, и юли

56

Анонимен

преди 2 години

В Естония отвориха отново стара ТЕЦ на битумни шисти от омразното съветско време заради високите цени на газта. В Англия отново пуснаха ТЕЦ на въглища, а CF Indurstries, един от най-големите производители на азотни торове, преустановиха производството на два от заводите си в Англия поради същата причина на високата цена на тази остаряла путинска технология.

55

Анонимен

преди 2 години

Западна Европа няма достатъчно територия и за да се изхранва разчита на добив от високи реколти благодарение на азотните торове. Азотните торове се произвеждат от природен газ, който е нужен за насищане на азота и амоняка. Високите цени на газта правят нерентабилно производството на азотни торове, което буквално застрашава ЕС с глад.

54

Анонимен

преди 2 години

Себестойността на долара постоянно пада.

53

Българин

преди 2 години

По-добре мияч на улици на запад, отколкото дървосекач в Коми.

52

баба мара

преди 2 години

има такива идио-ти не мога да повярвам че има хора които плащат за телевизиятаим аз никога не съм гледала тяхно предаване

51

Чума червена

преди 2 години

До Анонимен Корнелия?

50

Шат на патката глава

преди 2 години

Тия палячовци отново ли ще са мераклии за депутати, срам за българите, простаците да си стоят на село.

49

Анонимен

преди 2 години

Абе всичко хбаво, но всеки гербаджийски кмет стана милионер още първия мадндат.