108

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията се провали глобално. Затова големите началници направиха пандемията да покажат най накрая кой всъщност командва света. Видя се че 180 държави са под техен контрол и козируват и изпълняват каквото им се каже. Няма леви, няма десни, няма независими. Всички козируват и изпълняват.

107

Браво ГЕРБ-СДС

преди 2 години

Киро и Асен ще станат истински депутати и министри при коалиция с ГЕРБ, за това избягаха от Радев

106

Обективно

преди 2 години

Някой да обясни каква НИ е ползата от Тупския поток до Сърбия?!?!?! Може да съм глупав, но не го разбирам! Излиза, че ББ е руското прокси!

105

Анонимен

преди 2 години

Ама те всички до един са измамници и крадци. То няма как да влезеш в политиката ако не си такъв. Там нормален и честен човек веднага го изхвърлят. Всички ще са срещу него защото ще пречи на схемите.

104

Защо бе?

преди 2 години

Всеки който работи за 3лв на час е глупав

103

Тралала

преди 2 години

Каквото и да казват социолозите, харвардите пак ще реват, че чалгарят е доста пред тях и пак няма ги огрее да станат редовни министри

102

Анонимен

преди 2 години

който се смее последен, най-добре се смее, а в случая Дългия ще се смее последен, не го осъзнавате ама е така

101

Знайте

преди 2 години

Радев е политически труп

100

Анонимен

преди 2 години

До До 108, как да не са добри момчета :))) елем па Васил, нали беше министър с Христо в служебния кабинет на Плевнелиев :))) между другото има едно интервю с един датчанин доста солено измамен от Асенчо, ама учудващо медиите мълчат за случая

99

Анонимен

преди 2 години

Обзалагам се, че след очертаващото се фиаско на ИТН на предстоящите избори, никой от водачите им няма да остане да живее в България. Някой им плати за бяколко месеца цирк, с който да си уредят старините на някое по-хубаво местенце.

98

Анонимен

преди 2 години

за мен все пак доста странен този медиен комфорт, който се осигурява на двамата и в същото време едно плюване по ИТН, видиш ли голем проблем беше недоказаните обвинения в плагиатство с 6 годишна давност, но не е проблем доказаната кражба в британски съд, ама какво да правим 112 място.Накрая да кажа само че много подценявате избирателя, ако си мислите че ще Ви се върже, отсега съм готов да се обзаложа че ИТН ще са 1-ва сила с над 25 %

97

До 108

преди 2 години

Глупости! Асен и Киро са добри момчета. Познаваме ги отдавна и нямат нищо общо с ГЕРБ и другите партии от статуквото. До колко могат да постигнат резултати в политиката не се знае но поне предлагат нещо ново и различно.

96

Киро и Асен

преди 2 години

Само ГЕРБ СДС

95

Ясно и точно

преди 2 години

Всеки който работи за 3лв на час е глупав

94

Анонимен

преди 2 години

Асен и Киро са проксита на Баце, това е, понеже с Баце нико не иска да говри и да се коалира с него, той реши да си направи проект, финансира го, усигури му медиина подкрепа, все пак сме на 112 място, и си направи патерица, това е истината, дали двамата ще дръпнат гласове от ИТН, не няма, избирателите на ИТН са такива, които ненавиждат всички представители на различни партии, които през годините отскачаха от партия в партия, а Асен и Киро са точно такива.

93

Анонимен

преди 2 години

Кирчо каза ще прави лява политика с десни мерки. Това малко ми звучи като лява ръка десен джоба ама нищо. Да кажем че му вярвам. Логично е да гласуваме за младите. Старите така или иначе са изпята песен.

92

Става на въпрос:

преди 2 години

За една сделка за софтуер от МОН! А МОН или МОМН е абревиатура на Министерство на образованието и науките или Министерство на образованието, младежта и науките - и точно и от двете свихте 500 милиона ОТ МЛАДЕЖТА!

91

Питам

преди 2 години

Радев е страхливец като Борисов, защо минималната заплата е 650лв, след като цените са същите като в Европейския съюз?

90

Анонимен

преди 2 години

Всички срещу Радев!Първи турГЕРБ -26%ДПС -15%ДБ- 17%Радев -34%Втори турГЕРБ - 51%Радев -49%

89

Тримата глупаци

преди 2 години

На дръвника: Милен Велчев, Симеон Дянков, Николай Василев.Иначе сте неолиберасти!