148

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Да , ама яко разконспирираха Кирчо и Кокорчо ....и вече се съдят...!Ще се лее кръв за пари и власт....БЪДЕТЕ СИГУРНИ!

147

все файда е

преди 2 години

Като се има предвид че Слави вече не се появява по бТВ и бруталния спад на поръчки към шоуто, Тошко Африкански трябва да се радва че взе няколко уголемени заплати от НС.

146

Гладни очи

преди 2 години

Те, ИТН бяха по-алчни и от ***. Затова хората се разочароваха.

145

сравнение

преди 2 години

Едно е да гледаш как се прави нещо,а съвсем друго да го правиш.Досега ИТН с политика не се бяха занимавали и както виждаме резултатът е плачевен.За нас,де,не за тях!Но дано англичаните останат твърди та тези дето гласуваха за ИТН да се приберат у нас и да видят какъв хаос са натворили като глсуваха за ИТН.

144

с други

преди 2 години

думи, не могат да се договарят и да си разпределят порции и поръчки и по таз причина не ги щем. Искаме същите де си разпределяха пари и порции до сега. Да живее чекмедже политиката!

143

ЬЬЬ

преди 2 години

С тези двама лъжеполитици на снимката+чалгаря трифУУУнов България няма бъдеще и е учудващо как още толкова много,участвали в анкетата,продължават да вярват в една не можеща да поема отговорност партийка.

142

Анонимен

преди 2 години

Затова ще си платят цената.Ама и гербавите да не точат лиги,че повече власт няма да видят.

141

Анонимен

преди 2 години

Ако сравниш Борисов и Трифонов и двамата са само издигнали се с просташко поведение по някога. Но разликата е в това, че Борисов умее да чува и се наглася спрямо обществените нагласи, ако и следващия парламент не излъчи правителство на тези новите + тези по новите с лъскавите тапии и както се очакват тежки проблеми в икономиката. На по следващите избори ще си изберем кабинета Борисов 4....

140

Анонимен

преди 2 години

като ги гледа човек как се карат с евентуалните си партньори, може ли да си представим какви думи ръсят когато са си там само те и се борят да се долепят до Челъдинката. Само Бойко ги лове защото са по голями калъпаджии от гербетките

139

Значи народа казва

преди 2 години

Един път, два пъти стомна за вода и на третия път стомната се счупва!!!!

138

Анонимен

преди 2 години

Дреме му на Славчо! Докато вие си хабите нервите той си е прибавил некои други милиони към сметката. Дишайте му праха! С 200!

137

Бонго Бонго

преди 2 години

Ха ха ха неумението??Как ще дадеш нещо, което го нямаш??Славье говори през Фейсбуката, полуръста и качура НЯМАТ ЕЛЕМЕНТАРНИ ОБНОСКИ!

136

Анонимен

преди 2 години

Въртят , сучат платените "социолози" ,ама не спират промивачката на мозъци (доколкото ги има) и все боко на бял кон се мъчат да докарат ! Какъв боко ,какви 5 лева , всичко отдавна вече е решено ,бокича е минало , ама нали трябва да се разлайват кучетата и да се спазва римското правило разделяй и владей , че единно народонаселение е доста опасно нещо ,което кукловодите се стараят да избягват всячески !

135

Анонимен

преди 2 години

Райчев побърза да смекчи удара и утеши Слави. Каза, че чалгаря бил получил мандат, да свали Борисов, но пропусна да уточни, че лидерът на ИТН, не е знаел за този мандат. Както видяхме, оставен бе, да мечтае, колко е велик и дори, му бе дадена в заможно, да състави правителство. Друг е въпросът, че създателите на проекта ИТН, блокирана тази възможност и готвят политическата му смърт, заменяйки го с друг проект ПП. О, времена, о, нрави!

134

анонимен

преди 2 години

Велика отврат и адска гнъс.

133

анонимен

преди 2 години

ИТН доказаха на всички, че жабата , която трябва да си знае гьола се объркала и си приводнила в океана.

132

Анонимен

преди 2 години

"сериозен бизнесмен с над 100млн. състояние" А запита ли се как се е сдобил с тези 100 милиона? Със сигурност не е с бизнес.

131

Анонимен

преди 2 години

Такава е политиката. Няма значение какво ще направиш, важното да можеш да говориш, да обещаваш. Да имаш подготвена програма с обещания, а не тепърва да мислиш разни глупости.

130

Чалгар

преди 2 години

Дрън - дрън. Гласувах за ИТН именно, защото не са като останалите. Те са единствените, които пречат на хиените от БСП/СДС/ДПС/ГЕРБ да се сдушат и да разпределят порциите в държавата. И заради това, пак ще гласувам за тях. Присъствието им е задължително.Ха ха. Един некорумпиран да има в парламента и мръсните сделки въобще не се случват. Аман от дърти, безпринципни хиени, жадни за власт и келепир.

129

Мда

преди 2 години

Не съм очаквал такъв резил от Славчо. Все си мислех, че като сериозен бизнесмен с над 100млн. състояние все ще измисли нещо смислено. Обаче не би... Явно не само физическото му здраве е проблемно, а и психическото. Време е за пенсия.