228

nina

преди 3 месеца

#229Това е дефиницията на СЗО,но може би вие знаете по-добре...

227

nina

преди 3 месеца

#229"Vaccines contain weakened or inactive parts of a particular organism (antigen) that triggers an immune response within the body. Newer vaccines contain the blueprint for producing antigens rather than the antigen itself. Regardless of whether the vaccine is made up of the antigen itself or the blueprint so that the body will produce the antigen, this weakened version will not cause the disease in the person receiving the vaccine, but it will prompt their immune system to respond .."

226

Анонимен

преди 3 месеца

До 45676То не е само до проценти - просто сега може пак да си е 10%, но влизат много повече.... Функционална неграмотност е страшно разпространена и все повече си личи.

225

Превод

преди 3 месеца

10% оцеляват при нашето лечение. Друхите 90% им помагаме да умрат.

224

До 235

преди 3 месеца

Никой не предлага да се отписват човешки животи, а да сме реалисти. Заслужава ли си всичко да ходи с маски, да насилваме ваксинация, да съсипем икономиката, да изнервим и уплашим населението. Само и само да се опитаме да го спасим този живот, което даже не е сигурно че ще успеем.

223

Анонимен

преди 3 месеца

Ако при другите заболявания в реанимация оцеляваха 10%,нямаше да има смисъл от нея.Щяха масово да ги съдят.В реанимация оцеляват но не с Ковид повечето от хората които минават там и са над 97%

222

Анонимен

преди 3 месеца

И не само оперирани минават през реанимация.

221

Анонимен

преди 3 месеца

До ОцеляванеЗначи така, да си играем на Господ и с лека ръка да отписваме човешки живот, пък бил той и на възрастен 80 годишен? А нещо да имаш да кажеш за увеличаващите се случаи на ковид сред деца и бебета? Че и смъртни случаи има вече?

220

Анонимен

преди 3 месеца

В реанимация преди Ковид оцеляват над 97% .Всички оперирани минават през реанимация.Ако оцеляваха 10% от оперираните до сега да сме изчезнали от карата на света.При Ковид е различно и това е много притиснително.Няма подобно нещо при други заболявания.

219

Оцеляване

преди 3 месеца

Стар болен човек на възраст над 80 години колка да има шансове да оцелее в реанимация.

218

45676

преди 3 месеца

Колко процента от пациентите в реанимация оцеляваха примерно 2015 год.Отговор-10%.Нищо ново.

217

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 206: Не говори глупости. В страните с висок процент ваксинирано население, НЕ растат "драстично" заболелите, както и малко заболели стигат до болница, а още по-малко умират. Други мерки освен маски, дистанция и някои ограничения на струпването на хора, няма. Аман начи от секви разбирачи, където не са стигали по-далеч от табелата на селото си и вярват на всевъзможни глупости, но не и на науката.

216

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен (продължение от 229) - и тук може човек да се позамисли кои точно клетки създават spike protein-ите (защото има различни видове клетки) и какво се случва с тези протеини после - в кръвта ли циркулират, или са на повърхността на клетката? Ами ако са епителните клетки на кръвоносните съдове и spike protein-a се показва от тях, когато го изработят? Ако имунната система види такива клетки и реши да ги унищожи, защото не изглеждат нормално? Може ли това да е причина за тромбоза?

215

Анонимен

преди 3 месеца

До nina: Пак пояснявам. Ваксините не са антигени. Те карат човешките клетки да създават антигени (spike proteins). Имунната система разпознава spike proteins като чужди тела (антигени) и създава антитела срещу тях. Ти каза по-рано, че антигените се борят срещу вируса, което не е вярно.

214

Анонимен

преди 3 месеца

До 226: Къде видя, че е уволнен от Pfizer? Бивш главен учен на Pfizer 16 години. Основава своя успешна bio tech. компания, която продава за милиони и се пенсионира рано. Де да ме "уволнят" и мен така... Кое точно твърдение му е невярно и необосновано и къде са ти фактите?

213

nina

преди 3 месеца

#222Ваксините са антигени,които провокират имунната система да създаде антитела.;)

212

До 222

преди 3 месеца

Michael Yeadon тоз вярно голям учен, уволнен от Файзер и виден антиваксър известен с неверните си и необосновани твърдения. Намери кви примери да даваш и ти. Че и те забелязвам от седмица само едно и също като латерна циклиш.

211

Анонимен

преди 3 месеца

Аз съм глупав човек и не ме интересуват професорите.Искам да се предпазя и засега ваксината може да ме предпази и се ваксинираха.Когато някой умен като вас измисли нещо по-ефективно и по-безопасно ще го взема вашето.С чесън и ракия съм пробвал не действа.Само мириша лошо

210

Анонимен

преди 3 месеца

До от Берлин,то само лъжи разпространяваш,нищо не става от теб.

209

До учен

преди 3 месеца

И още нещо,вие пропагандьорите сте много пропаднали същества. Без човещина,чест и достойнство! Упийци!