190

Анонимен

преди 2 години

Ваксините не създават антигени!!!!!Вируса е антиген,всичко влезнало в организма е антиген.

189

Анонимен

преди 2 години

Аз виждам,че заразените не са много,да има заразени но са в пъти повече където няма ваксинирани.Освен това болните са още по-малко в държавите с високо ниво на ваксинация,а починалите са още по-малко.Пример Португалия 5 починали при 11 милиона население и 80% ваксинирани,а в България при 6,7 милиона население и 20% ваксинирани 99 починали.В Израел са 16 починали.Та сметни

188

Ти да видиш

преди 2 години

Интересно как 0.05 % починали след две дози е ниска смъртност .Обаче когато говорим за ковид като цяло в световен мащаб процентът починали С ковид е пак толкова дори и по-нисък ,тогава това е висока смътност.

187

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 210 ("социалната отговорност да няма претъпкани болници") Болниците са претъпкани по други причини... В САЩ и Израел, където са много повече ваксинирани, също са претъпкани болниците. Освен това, ако се притесняваш за претъпкани болници, трябва да си против ваксинацията на млади хора и деца!

186

nina

преди 2 години

Ваксините не пазят от заразяване,ваксинацията активира създаване на антигени ,който се в последствие се борят с вируса и намалява риска от летален изход.Вземете прочетете малко за ваксините и имунната система,но съответната специализирана литература,не конспиративни глупости.

185

Анонимен

преди 2 години

А от къде имаш информация ,че броя заразени ръсте в държавите където има много ваксинирани?

184

Анонимен

преди 2 години

Дo 192 ("За един болен се отделят над 300 лв. За лечение ,а ако стигне в болница може да достигне и над 10 000 лв"). Аз преболедувах и никой не е отделял 300лв. А за болничното лечение - официално пътеката е 1200лв. 30,000 хоспитализирани (да речем) = 36 милиона лв. 7 милиона дози ваксини са над 200 милиона лв. Сигурен съм и че болниците не са прецакани от ковид болни - нямаше да приемат болни само лека температура и "нещо видяхме на снимката"... (чичо ми)

183

ДО ПЖЯ

преди 2 години

"Напредналите цивилизационно хора вече забравиха за ковид и се върнаха към нормалния си живот..." - ТИ ИЗОБЩО ИЗЛИЗАЛ СИ ОТ БЪЛГАРИЯ? *** ДА ВИДИШ В АВСТИЯ КАКВО СТАВА НАПИМЕР.. НОРМАЛЕН ЖИВОТ ЛИ? ТУК, В БЪЛГАРИЯ ИМАМЕ ЩО ГОДЕ НОРМАЛЕН ЖИВОТ!

182

Анонимен

преди 2 години

До 193: а социалната отговорност към това да няма претъпкани болници с ковид болни, спиране на планови операции и невъзможност за други лечения, както и пренасочване на суми от бюджета за други цели и икономически нужди, а не лечение на ковид болни? Или понеже Вас може и да не Ви касае днес, такова нещо не съществува?

181

nina

преди 2 години

Ваксините не пазят от заразяване,ваксинацията активира създаване на антигени ,който се в последсвие се борят с вируса и намалява руска от летален изход.Вземете прочетете малко за ваксините и имунната система,но съответната специализирана литература,не конспиративни глупости.

180

Анонимен

преди 2 години

Дали има или няма реанимация,дали вируса е изкуствен или естествен,дали има или няма ваксина все тая,хора си умират от вируса и са средно по 100 на ден или по 3000 на месец или вече по 36 000 на година.

179

Анонимен

преди 2 години

относно рекламите ви за ваксиниране за мен е достатъчно да видя хиляди доктори в Гърция и Франция предпочитат да са безработни и гладни отколкото с набита ваксина и с тромби това е достатъчно

178

ИНТУБАЦИЯ-ИВЕРМЕКТИН

преди 2 години

"Оцеляват 10% от COVID пациентите в реанимация" - СТРАХ, СТРАХ, СТРАХ, всеки ден..и пак и още. ХАЙДЕ СТИГА! В БЪЛГАРИЯ РЕАНИМАЦИЯ НЯМА, с малки изключения тя е ликвидирана и интубацията почти винаги означава смърт (потърсете интервюто на проф. Хинов с А. Хекимян мисля..).------. Индия, щатът Утар Прадеш - процентът на възстановяване след лечение с ивермектин е бил 98,7%- властите са категорични, че употребата на лекарството ивермектин е причина за това. ИВЕРМЕКТИНЪТ е с НОБЕЛОВА НАГРАДА!

177

пжя

преди 2 години

Ние сме народ - страдалец, силно желаещ и старо, и младо да мре по болници с тръби за кислород в устата, но това да е тъщата, или пък детето на съседа, дето е вдигало шум пред прозореца. Напредналите цивилизационно хора вече забравиха за ковид и се върнаха към нормалния си живот...

176

Анонимен

преди 2 години

Има лекарство което е ефективно,но е скъпо и със сигурност дава повече странични лекарствени реакции от ваксините.Става въпрос за антителата които приложиха на Тръмп и за три дни го излекуваха.Те са биологично лекарство като ваксината,но досега всички лекарства с антитела или моноклонални дават много повече странични реакции в сравнение с която и да е ваксина.Ваксините са най-безопаното и най-ефективна средство в медицината все още

175

До 198

преди 2 години

Техните т.н стотисклтики са ми вече ясни! Няма нужда ми ги казваш....

174

До 190

преди 2 години

Вземи си смени тоя псевдоним, че излагаш човекът

173

Анонимен

преди 2 години

До ВъпросОт 100 починали у нас по-малко от 1 е бил с пълна ваксинация (под 1%). Казаха го вече. Ако не работеха ваксините, от 100 починали трябваше да има поне 15-20 ваксинирани (15-20%). А смъртността в интензивното е 90%. Кое е неясно?

172

От Берлин

преди 2 години

Стив Кирш директор на държавната агенция FDA от Америка :,, Ваксината на Pfizer убива повече отколкото спасява... "... Задава се нов Холокост- ваксинен! Спрете се най-после и мислете разумно, спасе те децата!

171

Анонимен

преди 2 години

Моля, стига сравнения с други ваксини (морбили и т.н.). За разлика от тях, коронавирус ваксините не създават стерилизиращ имунитет - т.е. пак се заразяваш и даже преболедуваш. Това го признават вече всички - и ваксъри и антиваксъри. Следователно, отпада вменяването на вина на неваксинираните и "социалната отговорност". Отпада и логиката работодател да задължи ваксинация щото видиш ли "много болнични ще има" - болнични ще има и при едните, и при другите.