150

Анонимен

преди 2 години

Това един ваксиниран не може да го разбере

149

Анонимен

преди 2 години

До Koko Как ще свършат ваксините, като все казват как произвеждат все по-големи количества?

148

Анонимен

преди 2 години

"Ако 80% са ваксинирани и една нова вълна на вируса вкарва в болница 0.1% от населението, логиката е предишна вълна, когато е нямало ваксини, да е вкарала в болница много по-голям процент. Замисли се. " - защо интензивните отделения са пълни със заразени които са ваксинирани?

147

Анонимен

преди 2 години

До Koko Айде стига с тоя "живот" и с това "нормално". Къде точно са се върнали към "нормалното"? Я виж stringency index-а (оценка от 0 до 100, изчислена от различните мерки в една държава) на най-ваксинираните държави. Нашият е най-нисък (т.е. всички имат по-строги мерки от нас), а повечето държави нямат и спад в index-a в последната година - т.е. каквито мерки са имали, пак ги имат - Канада, Куба, Китай, Франция, САЩ, Израел, Португалия, Германия, Малта и други... Ето ти факт.

146

до 152

преди 2 години

Предимно на все още неваксинирани.

145

Анонимен

преди 2 години

Коко,ти си се отрекъл вече,защо отричаш мен,или търсиш тричене?

144

Koko

преди 2 години

Това което предстови до два месеца е жествок бум на делта варианта. Ще свършат ваксините и тогава анитиваксърите ще ви ваксинират. По- добре докато още има ваксини да се действа. Ама вие си знаете де...

143

Анонимен

преди 2 години

До Koko Моли се още, и на бог ковид се моли.

142

Въпрос

преди 2 години

А така наречените "ваксини" защо нямат ефект?

141

Koko

преди 2 години

И освен, че следва да се ваксинирате, ще помоля всеки колебаещ се да бъде критичен към всяка теза на антиваксърите. Нито една не почива на действителни факти. Едно нещо е сигурно и те не го отричат, а то е, че ваксините нямат алтернатива. Към момента няма нищо друго, което да ни върне към нормални живот. Да го отричаш е все едно да отричаш живота.

140

Анонимен

преди 2 години

До Учен 147: грешка! Ако 80% са ваксинирани и една нова вълна на вируса вкарва в болница 0.1% от населението, логиката е предишна вълна, когато е нямало ваксини, да е вкарала в болница много по-голям процент. Замисли се.

139

Анонимен

преди 2 години

Страните с най-много ваксинирани сега имат най-много нови заразявания.

138

Koko

преди 2 години

Ваксинирайте се хора, не чакайте вируса да ви изненада!

137

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Няма ваксина която да предпазва на 100%,не е имало и няма да има" - всички ваксини дават 100% защита. И до живот, само за хепатит е поне 5 години. Да сте чули някой ваксиниран срещу морбили или хепатит да се разболее отново. Препаратите срещу ковид-19 не са ваксини.

136

Нормално е

преди 2 години

Когато ХОРАТА в реанимация са на години над 70 години, над 80 и 90 г. и без реанимация пак умират. Средната продължителност на живот в България е около 70 години, като жените живеят повече от мъжете.

135

Пилат от Понта

преди 2 години

Ние българите си измиваме ръцете от тази пландемия. Нека инжектираните народи да си носят кръста без наша помощ.

134

Алекс

преди 2 години

До Апокалипто Точно в тази статия има статистика 0.05% починали с ваксина.Ползата от ваксините е безспорна.

133

Учен

преди 2 години

Нормално е след ваксиниране интензивните да са пълни с тежки случаи, това не значи, че ваксините не действат, но вие сте *** и необразовани, и не можете да интерпретирате правилно фактите.

132

Леша

преди 2 години

До covid2020 Вече пишат. Всички се възхищават как се обединихме и не вярваме на фарма мафията.

131

Анонимен

преди 2 години

До до 122 "Всички циркулиращи сега щамове са се появили още миналата есен, преди да е имало изобщо каквато и да било ваксина." - А "ваксините" защо не действат срещу тези известни щамове, а хората масово се разболяват след инжектирание на тези химикали, мерките се се затягат а полицията бие най-брутално протестиращите по цял свят където инжектираха почти всички с "ваксини" създадени след появата на щамовете?