210

Превод

преди 2 години

10% оцеляват при нашето лечение. Друхите 90% им помагаме да умрат.

209

До 235

преди 2 години

Никой не предлага да се отписват човешки животи, а да сме реалисти. Заслужава ли си всичко да ходи с маски, да насилваме ваксинация, да съсипем икономиката, да изнервим и уплашим населението. Само и само да се опитаме да го спасим този живот, което даже не е сигурно че ще успеем.

208

Анонимен

преди 2 години

Ако при другите заболявания в реанимация оцеляваха 10%,нямаше да има смисъл от нея.Щяха масово да ги съдят.В реанимация оцеляват но не с Ковид повечето от хората които минават там и са над 97%

207

Анонимен

преди 2 години

И не само оперирани минават през реанимация.

206

Анонимен

преди 2 години

До ОцеляванеЗначи така, да си играем на Господ и с лека ръка да отписваме човешки живот, пък бил той и на възрастен 80 годишен? А нещо да имаш да кажеш за увеличаващите се случаи на ковид сред деца и бебета? Че и смъртни случаи има вече?

205

Анонимен

преди 2 години

В реанимация преди Ковид оцеляват над 97% .Всички оперирани минават през реанимация.Ако оцеляваха 10% от оперираните до сега да сме изчезнали от карата на света.При Ковид е различно и това е много притиснително.Няма подобно нещо при други заболявания.

204

Оцеляване

преди 2 години

Стар болен човек на възраст над 80 години колка да има шансове да оцелее в реанимация.

203

45676

преди 2 години

Колко процента от пациентите в реанимация оцеляваха примерно 2015 год.Отговор-10%.Нищо ново.

202

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 206: Не говори глупости. В страните с висок процент ваксинирано население, НЕ растат "драстично" заболелите, както и малко заболели стигат до болница, а още по-малко умират. Други мерки освен маски, дистанция и някои ограничения на струпването на хора, няма. Аман начи от секви разбирачи, където не са стигали по-далеч от табелата на селото си и вярват на всевъзможни глупости, но не и на науката.

201

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен (продължение от 229) - и тук може човек да се позамисли кои точно клетки създават spike protein-ите (защото има различни видове клетки) и какво се случва с тези протеини после - в кръвта ли циркулират, или са на повърхността на клетката? Ами ако са епителните клетки на кръвоносните съдове и spike protein-a се показва от тях, когато го изработят? Ако имунната система види такива клетки и реши да ги унищожи, защото не изглеждат нормално? Може ли това да е причина за тромбоза?

200

Анонимен

преди 2 години

До nina: Пак пояснявам. Ваксините не са антигени. Те карат човешките клетки да създават антигени (spike proteins). Имунната система разпознава spike proteins като чужди тела (антигени) и създава антитела срещу тях. Ти каза по-рано, че антигените се борят срещу вируса, което не е вярно.

199

Анонимен

преди 2 години

До 226: Къде видя, че е уволнен от Pfizer? Бивш главен учен на Pfizer 16 години. Основава своя успешна bio tech. компания, която продава за милиони и се пенсионира рано. Де да ме "уволнят" и мен така... Кое точно твърдение му е невярно и необосновано и къде са ти фактите?

198

nina

преди 2 години

#222Ваксините са антигени,които провокират имунната система да създаде антитела.;)

197

До 222

преди 2 години

Michael Yeadon тоз вярно голям учен, уволнен от Файзер и виден антиваксър известен с неверните си и необосновани твърдения. Намери кви примери да даваш и ти. Че и те забелязвам от седмица само едно и също като латерна циклиш.

196

Анонимен

преди 2 години

Аз съм глупав човек и не ме интересуват професорите.Искам да се предпазя и засега ваксината може да ме предпази и се ваксинираха.Когато някой умен като вас измисли нещо по-ефективно и по-безопасно ще го взема вашето.С чесън и ракия съм пробвал не действа.Само мириша лошо

195

Анонимен

преди 2 години

До от Берлин,то само лъжи разпространяваш,нищо не става от теб.

194

До учен

преди 2 години

И още нещо,вие пропагандьорите сте много пропаднали същества. Без човещина,чест и достойнство! Упийци!

193

Анонимен

преди 2 години

До nina 214: Съветвам те ти да се информираш. Антигените са spike protein-ите. Не се борят те с вируса, а антителата, които имунната система изработва срещу тези антигени. Аз не съм срещал добре информиран ковид-ваксър... Всеки следи "централните медии" и си мисли, че експертите са кунчев, кацаров, ангелов, а антивакс експертът е Мангъров. Има световноизвестни учени против ваксинациата - тях намери (Robert Malone, Michael Yeadon, Geert Vanden Bossche, Sucharit Bhakdi, ...)

192

От Берлин

преди 2 години

Гледах преди малко в Телеграма, една секвенция: Полицаи брутално арестуват лекар, предписва иверктимин в Париж! Нещо да ви светва, на вас...??? Всичко, около тази,, Пандения" смърди здраво на Фашизъм...

191

До учен

преди 2 години

Такива като теб са вредители на обществото! Скрий се мишок! *** и си бий отравата ако искаш по 10. Преди няколко дни една млада елексирана на 36 си отиде ,семейството ѝ болни в болница!