303

Анонимен

преди 2 години

До Минаващ,,,,,Съгласен съм с теб , че са умни момчета. Тези които са готови да ги подкрепят обаче са много наивни.

302

Анонимен

преди 2 години

До 340 Щом искам след 31 г вече,нещата наистина да започнат да се случват.То как мислиш? Дали съм на 3 ,та да вярвам в Американеца " дедо ти Коледа"?-:)

301

Николай

преди 2 години

Ейййй, не се научихме, тия двамата и ония третия са поредните "спасители".То в родината създаването на партия се превръща в национален спорт.

300

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 339____ Не знам на колко си години но виждам ,че още вярваш в дядо коледа.

299

Анонимен

преди 2 години

До 337 Шматки казваш а? Обиждаш българите,които отказват повече,да " преизбират" партиите на статуквото? И искат най после,след 31 г " преход" нещата да започнат да се случват в тази държава!! Тези млади българи открих и Ни разкриха далаверите и кражбите на бившите партии в парламента! Търсим новото и ще пробваме докато го намерим! Не сме комунизъм,та един ръководител и партия,да ни клати с години! Искаме нови партии в парламента! Сега разбра ли ме? Шматка ли съм? Мутрата ви Бивш комунист умре!

298

Max

преди 2 години

Аман от "спасители"

297

Анонимен

преди 2 години

Те тея шматки дето на всеки нови избори за друг гласуват са най - зле!

296

Анонимен

преди 2 години

Спомням си от 90-те ония ухилени мошеници от пирамидите и от тука има-тука нема. Та тези момченца много ми приличат на тях. Но българинът май пак е готов да го измамят.

295

Smile

преди 2 години

От тия двамата клоуни и *** не става абсолютно нещо, само могат с чужди пари да си купуват рекламно време. По интересно е кой финансира палячовците. Зеленият чорап въобще не искам и да го коментирам. Само *** може да им повярва на тия.

294

Беновска пипа

преди 2 години

Слави имаше 2 шанса да състави правителство и ги пропиля с лека ръка. Трети шанс няма да има. Вижда се края на неговата абсурдна теория, че трябва да правим избори до дупка, докато той не спечелил над 50%. Само много болен мозък можеше да роди такава теория!

293

Анонимен

преди 2 години

327 Ти може, да искаш, но дори ИТН не бе на Слави. Друг дърпа конците.

292

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами това е положението, първо политическото ни пространство се обогати с проект на партия "Няма такава държава", която после се преименува на "Има такъв народ", после едни площадни мутри си направиха партия "Мутри вън", а после я преименуваха на "Изправи се ние идваме", сега ще се завъдим и с проект на партия "Продължаваме промяната", промяна възникнала по юмрука на Румбата, която ни остави без правителство и без бюджет във време на кризи..май е време да се появи и партия "Да Ви ритнем всичките"

291

Анонимен

преди 2 години

327 ГЕРБ отдавна не са във власта. Изчегъртването пусна ИТН по отходния канал. Харвардските лешояди сега, обират, каквото е останало от Слави.

290

Анонимен

преди 2 години

Петков-Василев, обирайте си крушите и заедно с безделниците, и метресите, дим, да ви няма.

289

Анонимен

преди 2 години

Прехвърлят си електорат? ха-ха

288

Анонимен

преди 2 години

Стига ни натрапвахте тези ментета

287

Анонимен

преди 2 години

Все е тая, важно е да изчегъртаме герберастите!

286

Анонимен

преди 2 години

Само ИТН казаха че са твърдо против задължителното ваксиниране, следователно са моите хора.

285

Минаващ

преди 2 години

Колелото се завъртя. Който разбрал, разбрал. "Продължаваме промяната" измества ИТН. Станиславчо се провали(2 пъти). Празно място няма в живота. Тези юнаци наистина се оказва умни момчета. Намериха печелившата формула-не на кражбите, не на корупцията. Трябва само да ги повтарят всеки ден(остават 50 дни) във всеки град, градче, село, махала и паланка. В оставащи 50дни не трябва да направят само някаква голяма дивотия и простотия и победителят на изборите е ясен

284

Живко от Варна

преди 2 години

Защо някои държавни служители искат да нямам приятелка и живота ми да не е живот ?!