323

Алекс

преди 2 години

До Alex Ти как разбра,че са такива?Може би от личен опит.

322

Анонимен

преди 2 години

Притеснява ме, че парвото нещо, което ще направят е да прегърнат с ДБ(Деманични България) е да ви надупчат принудително, после да приемат гей браковете. Ще пуснат и македонците в ЕС ди ни травят с тяхната пропаганда. Иначе маже бе икономически ще се справят, но на каква цена.

321

който може

преди 2 години

Демоните на Радев са плъзнали в мрежата да сеят раздор сред българите. Но няма да им се получи. Спомняте ли си 1996 г. Жан смело лъжеше и много му вярваха. Тогава говорих с един вярващ и му казах че тези които се водят по лъжите му ще платят сметката. И така стана. Аз бях на долари и марки и се сдобих с две апетитни имотчета. За наказание платих в лева на вярващите.

320

Анонимен

преди 2 години

за 1 път си прав "Истукан" или "изпреден" Гербере все ми е тая! 2 пъти гласувах за Слави,ама не става бе човек! Ще гласувам за Кирил и Асен! Те поне от близо видяха "тефтера" на държавата ни.И нищо не скриха от нас! Колко пари и кяк ги е откраднал мутрата ти! Кухи фирми,теглещи пари от държавата и данъците ни! Кражби и далавери! И пак точи зъби крадеца ви,да ни яха? Ама няма да му се получи този път! Признай си че си Гербер бре РАЗПРЕДЕНО ВРЕТЕНО!!!-:))

319

Истукан

преди 2 години

ИТН нищо не предложи, как да гласуват хората за тях. Нито ще индексират заплати и пенсии, нито ще има силна икономика, нито ще има производство, нито ще запазят малкото останали държавни предприятия и институции, нито ще намерят работа на безделните роми, нито ще запазят полезните изкопаеми. Всъщо продължава по стару му и по-зле от преди.

318

Анонимен

преди 2 години

Групировката крадлива ГЕРБ на мутрата Борисов,няма повече,да го върнем на власт!!! Разберете го с чугунените си глави на радиаторни ребра Гербери!-:))) Малки и големи заблудени българи! Не съм ваксиниран против "ковида"! Не съм се "ваксинирал" и с Партията на мутрата ГЕРБ!-:))) Герб е история отдавна! Безславна част от историята ни! Един човен,неможа да си начеше егото и крастата,че ни краде и "управлява"! И иска и иска още и оше!! КРАЙ!! СЪБУДИХМЕ СЕ ОТДАВНА!!-:)))))))

317

Алекс

преди 2 години

ПП ще привлече избиратели от всички останали партии,които са в настоящия парламент.Много разочаровани симпатизанти на ГЕРБ,които са разбрали какво наистина представлява ГЕРБ/организация за кражби и далавери/също ще гласуват заПП.

316

Анонимен

преди 2 години

354 съм.Хайде деца! Пребройте се сами! Срамувате се нещо?-:))) Ами "вие" сте тези в нета,които подкрепяте дедо си Борисов и "гласувате" Против всеки дръзнал да "засенчи" ГЕРБ?! Така се подвеждате сами! И " Гласуването" "ви" Не е ОБЕКТИВНО!!!-:((((( Не можете да подкрепяте нещо или някого,за когото Не знаете нищо!-:((( Четете бре,в нета пише всичко днес! Но не гласувайте сляпо!!!-:(((Прочетете само,какви дружки бяха Борисов и "черепа" по време на групировките след 1989 г! Па после пишете!-:((

315

bolbov

преди 2 години

Аз подкрепям този политически проект,който ще модернизира България.Вие ще подкрепите ли проекта?

314

Анонимен

преди 2 години

Я да ви преброя,малки Герберчета сега,колко бродите тук в момента тази вечер? Ще ми накликате минусите и така ще ви " преброя"! Кога ще се разчупите бре деца? Вие друг освен дедо си Борисов помните ли? В политиката преди него,след 1989 г имаше много! Да знам,няма как да ги " помните" нали?-:) И аз помня Тато,и за това мисля,че дедо ви Борисов крадеца, ПРИКЛЮЧИ с " политиката"! Не вярвате ли? Ще го разберете след изборите! А сега да ви преброя моля!-:))))

313

Анонимен

преди 2 години

Чиновниците от държавната администрация на ГЕРБ-БСП-ДПС няма как да Ви допусне до властта. Трябва да се корумпирате като чиновниците. Или съкращавате две трети от администрацията или сте аут както ИТН!! Иначе няма да има пари за работещите истински Българи.

312

Анонимен

преди 2 години

Кръгът Зелен чорап в атака.

311

Анонимен

преди 2 години

Логично е част от гласувалите за Трифонов да гласуват сега за харварда.Това са примитивни,комплексирани хорица които ще гласуват за поредния спасител.

310

Анонимен

преди 2 години

до 347 Много грозно обиждате президента ни,тези които подкрепяте бившата комунистическа мутра и комунист др Борисов и Групировката му КРАДЛИВА ГЕРБ!! Та тези млади българи,се оттеглиха,за да имат време и се организират за изборите! Те ни разкриха достатъчно,как е вървяла България 12 г с МУТРАТА ви! ФАКТИ ПРОСТО! Та пак си помисли! " Изгонил " ли ги е президента Радев? Май сам си подведен а?-:)))

309

Анонимен

преди 2 години

Многохилядната армия от чиновници в държавната администрация ще подкрепят крадливите партии ГЕРБ-БСП-ДПС. Трудно ще има някаква промяна, защото кражбите са колосални от евро-проекти! Не виждам да гласувам за някоя партия, защото всички са маскари.

308

Анонимен

преди 2 години

Абе изобщо сте им необходими само докато пуснете бюлетината за тях. После ще разберете ,че филма не бил шведски а съветски.

307

Анонимен

преди 2 години

Ако бяха много свестни тия двамата, защо Чорапа ги изгони? Щото са по-компрометирани и от него самия...

306

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен342____ Не заради друго но се сетих за един виц за дядо коледа. Няма да ти го разкажа обаче защото няма да ти стане хубаво.

305

Алекс

преди 2 години

До АТАКИСТ Атакистите сте по зле от ***.

304

ОТКРАДНАЛИ ЧОРАПИТЕ.

преди 2 години

КИРО И АСЕН ГИ РАЗКАРАЛИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО, ЗАЩОТО ЛИПСВАТ ЧОРАПИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА..... ИМА ОБОСНОВАНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ТЕЗИ ДВАМАТА СА ГИ ОТКРАДНАЛИ....,ТАКА КАКТО ОТКРАДНАХА ББР, ДЕПУТАТИ И ЦЕЛИ ПАРТИИ....