283

Живко от Варна

преди 2 години

Защо някои държавни служители искат да нямам приятелка и живота ми да не е живот !

282

Анонимен

преди 2 години

Два пъти гласувах за ИТН. Повече тази грешка няма да направя.

281

Анонимен

преди 2 години

318 Какви " водачи" те вълнуват? Сами са си водачи! Май с такова мислене,сте само Герберите!-:) а? Някой трябва да е на " върха"?!

280

Анонимен

преди 2 години

Този човек,не каза и колко ще вземат от ГЕРБ Асен и Кирил!-:)) Гледах ги в 120 минути! И мисля че ще успеят бързо да натрупат симпатията,на образованите млади българи! Те боравят с реални цифри и факти от икономиката ни и банкирането в България! Казаха доста и показаха че могат да работят! Такива българи са ни нужни! Мафията в държавата ни е била огромна! Кой разбрал разбрал! Ще гласувам за тях! Време е за промяна! Истинска!-:)

279

Анонимен

преди 2 години

Кой ще е водача все пак на тази ПП,нещо като вятъра на промяната.

278

Анонимен

преди 2 години

Поредната ГМО партия в стил Бареков. 3 Мин. Много шум и после безкрайна тишина!

277

Анонимен

преди 2 години

Да ви кажа честно тези двамата като ги видя и ми се повдига. Медиите ги превръщат в нещо, което не са. Отвратителна е конската муцуна на Кирчо, а Асенчо с базедовите си очи ме отв ра ща ва. Не искам да чета нищо за тях. Това са двама изпечени мушенници. Не си разваляйте сайта като през 30 минути пускате новини за изпечените мушеници Киро и Асан, където продават на данъчна оценка имоти с бай Петко бащата на Кирчо. Василев е фалирал Everbread и държи 9 милиона британски лири.Органически овт в рат

276

Пустиняк

преди 2 години

Тези двамата не са месийте на спасението.

275

анонимен

преди 2 години

Агенциите да не надуват много балона за да не се спука. Справка балона Бареков.

274

Анонимен

преди 2 години

Освен да плюете в сайта по ГЕРБ и Бойко... за друго не ставате...

273

Анонимен

преди 2 години

300 Истината е, че пуснаха ИТН вече по течението. Сега се страхуват, разочарованите от Слави, да не гласуват за ГЕРБ.Затова дават луди пари от бюджета, за кампанията на харвардските мошеници.

272

Кико

преди 2 години

Ръкомаха кат цар ни! Още един въже играч,надуващ балони!

271

Анонимен

преди 2 години

Няма ли, кой да разкара тези мошенници, мамини синчета, безделниците около тях и глезените метреси, от медиите? Той, бившият партньор на Василев добре го охарактеризира, като лъжец, Киро с двойното гражданство, не пада по-долу.

270

Изнервен

преди 2 години

До 288. БТВ се оказа най-продажната и тенденциозна медия. Миналата година бяха основен рупор на протестърите, сега продължават да лансират и лъснат техни протежета, както и такива на оня ръб в президентството. Вижте им например гостите при Цветарката Ризова - редуват се Манолова, Дончева, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Корнелия Нинова, Кирил Петков и обратно, други няма.

269

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да правите и с Кирчо и с Асенчо, накрая Дългия пак ще ги ошамари на изборите, не го съзнават, мислят си че с медии и и-нет тролейбуси ще стигнат до некъде :)

268

999

преди 2 години

СЛУЖЕБНО 2 НА РАДЕВ ПРОДЪЛЖАВА ДА РАБОТИ СЪС СПЕЦИАЛИСТА ПО УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ СПЕЦОВ. ИМА ОФИЦИАЛНО ПОТВЪРЖДЕНИЕ, ЧЕ СПЕЦОВ Е ПОДПИСАЛ РЕВИЗИОННИЯ ОКТ ОТ РЕВИЗИЯТА , ЧЕ ДЪЛЖИ 1, 5 МЛН. И ВСЪЩНОСТ ТОЧНО ЗАТОВА Я Е ПРОДАЛ НА КЛОШАР, НЕОТКРИВАЕМ ДНЕС.

267

Обективно

преди 2 години

ИТН БИШЕ УПОТРЕБЕНО И ЗАХВЪРЛЕНО ОТ СЛУЖБИТЕ, ЗАЩОТО ИТН НЕ ПОЖЕЛА НОВИТЕ ЮПИТА И БЯХА НИЗВЕРГНАТИ. МНОГО КЪСНО СЕ УСЕТИ СЛАВЧО И ДОРИ НЕ НАПЪЛНО, ЗАКОТО ПРОДЪЛЖАВА ДА ПОДКРЕПЯ УПОТРЕБИЛИЯ ГО РАДЕВ И СЛУЖБИТЕ ДО ДЯСНОТО МУ КОЛЯНО. СЛАВЧО, ПРОГЛЕДНИ! АМА В ПЪКЪЛА Е ТЪМНО.

266

От мен

преди 2 години

Какво продължавате кото несте били на протеста

265

НАП

преди 2 години

Асен Василев официално е признал в писмо, че Румен Спецов е подписал данъчната а си ревизия за укриване на ДДС в размер на 1,5 млн лв.

264

Анонимен

преди 2 години

Как няма да лъже, то основните умения на един мениджър са безсъвестно да лъже и манипулира подчинените, винаги е така. Нагледал съм се на такива, скачат от компания на компания и вътрят здраво фирмата, но все някак оттървават кожата. За такива хора винаги целта оправдава средствата и са готови на всичко само и само да имат облага и да растат нагоре.