363

сминдух енд чесън

преди 2 години

Не съм разочарован от ИТН и няма да гласувам за ПП

362

Щщщ

преди 2 години

Бойко пак е уредил нещата, нали ***! Успокойте се! Щете - не щете, пак ще е той!

361

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 2 години

Уважаеми, Дами и Господа, долу ПП ГЕРБ, да живее Републиката !!!

360

Бойко Борисов

преди 2 години

Аххх, Време е за рестарт на държавата, време е за смели, мъдри и отговорни политически решения, време е за промяна. На основание чл.87 ал.1 от закона за правилника и дейността на НС обявявам и свиквам Избори за ВНС ! Благодаря за вниманието.

359

ааа

преди 2 години

щом ПОЛИТОЛОГ го казва, така е, няма ко

358

Анонимен

преди 2 години

Сиреч продължавате простотията и шоуто или какво ,промяна видяхме само в цените?

357

Крас

преди 2 години

Говори капитан Кирил Петков на кораба. Уважаеми пътници не искам да ви плаша, обаче започнете да си представяте,че пътувате в подводница!

356

Ме

преди 2 години

Нешто тук ми намирисва тази работа. Пак култ към личността! Те са страхотни, но са личности а не представители на някаква идея.

355

Анонимен

преди 2 години

Ще гласувам за тях,само поради това, че ми става лошо от Борисов и от Фандъкова,Доган и други. Малко въздух,искам въздух,моля!!!

354

Анонимен

преди 2 години

канадецо за три месеца съсипа работеща икономика а сега иска да ни управлява

353

Тие се прецакаха

преди 2 години

За да се навият на участие в проекта им обещаваха, че и те като Милен Велчев ще могат да цапнат по някой хотел. Ама няма да се получи и Киро и Асен ще опъват каиша почти за без пари

352

Тия се прецакаха

преди 2 години

Па то 1/3та минимум беше корпоративния вот на обединени Баневи, Божкови, Василеви, Арабаджиеви и т.н клиенти на Гешев. Сега си търсят следващия проект. А тези двамата ги издирваха под дърво и камък още 2014 като падна КТБ. Ударно се търсеха "завършили в чужбина, по-възможност елитни университети" за да ги комплектпват и противопоставят на Борисов и най-вече Цацаров. Ще останат измамени камилчета и Киро и Зайо Байо защото няма да им платят колкото са им обещавали

351

Анонимен

преди 2 години

Аз съм един от разочарованите от ИТН и ще гласувам за новите. Най вече ме разочароваха обявените приоритети на Слави ( изпращане в космоса през НАСА на северомакедо ец и българин и приватизация на ББР) за реформи в здравеопазване, съдебна система НИЩО нито дума ! Изглежда целта на ИТН беше да унищожи протестните партии

350

Анонимен

преди 2 години

Тука някои им текат лигите пт прехласване по Харварда.Почтенни ?И царят говореше същото,неговоте юпита станаха милионери и останаха в България.Кирчо и хората му са наемници,който плати най-много, при него отиват.Пука му на Кирчо,че бившите от ДС м правят проекта.В Канада никога няма да има такъв шанс.

349

До 397

преди 2 години

По мои лични наблюдения 98 процента ти гарантирам, че той не е!

348

Аз

преди 2 години

Хубаво е че те са ЗА ваксинирането. Даже сигурно ще го направят задължително

347

Националист

преди 2 години

Аз лично го харесвам! Притеснява ме единствено, че той ще е проамерикански настроен, а в момента в САЩ стават страшни неща, отделно правителството на Байдън е за трета доза ваксина, като тяхната агенция по лекарства излезе тези дни с негативно становище и отказа трета бустерна доза. Високопоставени служители напуснаха своите длъжности и се оказа, че тези ваксини съвсем не са безопасни, а дори водят до миокардит, особено след втора или евентуално трета доза.Сериозно съм разколебан относно Кирчо!

346

Ме

преди 2 години

Тези двамата са много популярни в момента. И Бойко, беше много популярен като дойде на власт. Дойде със същите приказки за корупцията, само харвардската степен му липсваше. Според мен, трябва да се залага на политики а не на политици. Те се надяват на 'честни' хора. А, трябва така да се направи системата, че и най-големия разбойник да сложиш - пак да не може да открадне. Това са политики а не политици.

345

Анонимен

преди 2 години

До 395 Абе Др....и -съци ,защо се занимавате с Борисов и ГЕРП ,защо се вълнувате а?

344

Факт

преди 2 години

Герп никога повече няма да са на власт и Боцко ще свърши в затвора. Факт.