58

Анонимен

преди 7 месеца

Макс и Мориц. Какво могат да сторят.Само бели

57

Анонимен

преди 7 месеца

Чорапът нямаше да ги уволни тия двама мошеници, ако бяха много свестни...

56

ББ

преди 7 месеца

До Анонименбезпомощност и...глупости..някаква лудост е хора...и вашите и вие ще обитавате...к.ч.н.та която строите...мазохизъм...самоубийство е вашето...е свободни хора сте...ще уважим желанието ви!Чиста и Свята!Справедлив Свят...или

55

Анонимен

преди 7 месеца

Жалкото е, че всички западни политици повтарят, че не трябва да се копира, а да се развива самобитната култура и всяка държава да се развива на своя скорост. Да, ама, не, криворазбраната цивилизация в главите на дървените фуражки е като бойна задача и вместо да станем подобни на демократичния запад, ставаме пародия на африканска авторитарна бананова република .

54

Анонимен

преди 7 месеца

Радев е масон, военен масон. Ако не беше деветоюнскиятпреврат1923г проведен от същите като този гьон военни масони, днес България можеше да е като Швейцария. Ама на военния светът му е широк, колкото една казарма.

53

ББ

преди 7 месеца

До Анонименхаха какво безсилие...дпс-гроб имате парите,структорите,механизмите,телевизиите и сайтовете,троловете...и рускитехи сръбските ви помагата в манипулациите...и ривете...манипулиран...не бре...истината е,че срещу Народ не се върви!с Народа ни които иска...боко избра пеевски и божков,еврата и кюлчетата...Бог да пази САЩ и приятели!

52

ББ

преди 7 месеца

До Анонимен е българите дадоха на боко шанс...никои не е имал неговият.-..ама пеевски и дпс го поквариха...в асан го превърнаха...кара бял кон...ама не е принц...ц.г.н.н е...те само такива купуват...виждали сме го ,имаме богата история,ако обичате децата си и България...Петков-Василев...са нашият шанс...на Народа ни...всички ще ги плюят...имат тролове,телевизии,сайтове,пари...Левски не е имал...и го почитаме...енича.р.те срещу България...Бог да пази САЩ и приятели!

51

Анонимен

преди 7 месеца

Тези тарикати още не са си купили някоя партийка, която едвам мъждука на партийния ни небосвод, а стъкмистите, вече се надкукудяквдат, кой повече, да ги хвали и им надува рейтинга. Ясно се вижда, че се готви манипулиран вот и цоциолозите надушват това.

50

Анонимен

преди 7 месеца

Помощ, загиваме, без ценната помощ на Василев-Петков! Планетата тръпне в очакване, Петков и Василев, да направят партия и извършат дългоочакваната промяна. Те, и никой друг.

49

ББ

преди 7 месеца

хаха г-жо,президента е мажоритарно избиран...от Българите...партиите които ви плащат да манипулирате хората...имат страхотни "лидери"родата им с ес проекти...с офшорни...с преследвани от САЩ...приятелите им са престъпници...имащи прародина...чудо карадая и цонев имат обща прародина...заплатите от пеевски...с пари ограбени от Българските граждани...минаха всякакви граници...самозабравилите се...и бсп...за съжаление им слугуват!...Коя е Вашата Родина?Бог да пази САЩ и България...

48

До АЛИСИЯЕБИСИЯ

преди 7 месеца

Оххх, ще получа ор.азъм, оххх из.разних се, оххх.

47

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 7 месеца

Уважаеми, Дами и Господа от ПП ГЕРБ, от момента на изказването, чуя ли някоя/някой от Вас, да говори ще чегъртам, ясно ??? Дано да Ви е ясно ?!!!

46

АЛИСИЯЕБИСИЯ

преди 7 месеца

КЪШ, ГЕРБ, КЪШ, ВИЕ, СТЕ СЛУГИНАЖ НА ДС, КЪШ.

45

ББ

преди 7 месеца

До Умна кифла от Софияняма начин,тя това пропагандира...САЩ удариха сталинка,създадохахнов Военен Блок...ясна заявка...няма да има компромиси за никого!!!да пишат защитните си речи...минаха се всякакви граници! или Справедлив...или четвърта...аз Съм Свободно Човешко...няма да робувам на китайци,путинци...султани...мафиоти в източна финансирани от германия и франция...Бог да пази САЩ!

44

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 7 месеца

До Умна кифла от София: Уважаема, Г - це/Г - жо, простете ми, но Вие, Сте толкова про.та, сякаш Лидерът на ПП ГЕРБ, Ви е напълнил като Софийска кифла с ванилов крем от яица !!!

43

Мано Железния

преди 7 месеца

Наиграха се всички матрьошки. Време да си се събират една в друга и да се отправят натам откъдето нафойдоха. И време е Бойко да идва да оправи бакиите на приказливците и крякащите. Дотук ви беше.

42

Умна кифла от София

преди 7 месеца

Тоест Бате Бойко пак се връща на власт така ли?

41

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 7 месеца

Уважаеми, Дами и Господа от ПП ГЕРБ, аз ще продължавам всеки ден макар и извън кулоарите на НС, да Ви изчегъртвам бавно и славно, защото няма да има Борисов четири или пет на власт, ясно ??? Дано да Ви е ясно ?!!!

40

ББ

преди 7 месеца

Честит новият Военен Блок на Свободният Свят!Отстояващите Свободата и Справедливостта си имат решителен Защитник!Бог да пази САЩ и приятели!

39

ББ

преди 7 месеца

До Донипа нещо аргументи и факти...нямаш...Бре...страхотна българска...само манипулации и лъжи...аз имам факти за грабежите на бойко...обслужващият турски потоци...ти...дай да видим ...ама факти не лъжи...