33

Анонимен

преди 2 години

тая стана противна вече и ясно на всички какво ше каже изтъркана крадла

32

Предприемач

преди 2 години

Тази Боко я е таковал с 200.

31

ББ

преди 2 години

До Анонименще се намери мандатоносител...и Народа ни ще им даде цялата Власт...спечелиха доверието на хората,доказаха,че работят за България...както и да плюете,заплашвате,лъжете...те са

30

ББ

преди 2 години

До Анонименмали севде...те са последният пирон в ковчега ви...тресе ви...заради това плюете и плющите десетки минуси...е хакери сте...или пък много си повярвахте и храните...Бог да пази САЩ!

29

Анонимен

преди 2 години

Никаква партия не могат да имат за 14 ноември... Двамата са мoшеници и нeyдачници.

28

ББ

преди 2 години

мали севдетата на гроб пак наказват с минуси...ама госпожата е елементарна...Президента е единственият избиран мажоритарно...пряко от хората...какви партии...боко плащаше да изберат цецка...ама не стана...забравила е г-жа...прости...фесорката,лекарства с ограбеното от нас...дай боже!!!

27

Анонимен

преди 2 години

Чорапът ги изгони тия мoшеници, защото се усети, че са компрометирани, дори повече от него. Това е истината...

26

Анонимен

преди 2 години

тая е платен *** на герб...каквото каже все е лъжа

25

Анонимен

преди 2 години

А за гербаджията кражбата е най-якия анабол. Той живее за да краде. На самотен остров да го заточиш - ще краде от себе си.

24

Петков,Василев,Радев

преди 2 години

Редовно са на психостимуланти......... Диагнозата-..... е по очите и очните им дъна...

23

Аре стига!

преди 2 години

Тая е типична мисирка на ГЕРБ! Лъгаха хората по медиите, за да правят завет на бащицата и понеже лъжите им минаха безнаказано, продължават да го правят...

22

Помнете !

преди 2 години

ДПС няма да прости на предателя Румен Георгиев Радев и ще го свали от власт !

21

Анонимен

преди 2 години

Имаше едно време една Мира Янова, политолог, вика : Аз се провалих като майка. Обаче не се притесняваше да дава акъл на цял народ. И тая ми се вижда подобна

20

Анонимен

преди 2 години

Тая па е открила че земята е кръгла. Ми те ясно казаха че подкрепят Радев, и само аномално ттъпитте не са го разбрали, и после зеят че са направили откритие. Басссси маллоумнната "професорка".

19

Анонимен

преди 2 години

кат вируса, който и вариант да избереш, все проблеми, е за тва старите трябва да отлетят, в затвора няма да е, защото в бг съд няма за тях, само за работещите дето не са депутати, дори на м.цветков убиеца пуснаха да си прави оргии домашно

18

Ай Сиктир

преди 2 години

Толко много Надежди се у с ра ха, че са и с фадрома да разнасяне не мож' почисти пътьо пред ПрезидентО. У л-е-в-о!!!

17

Анонимен

преди 2 години

Герб имат огромното предимство, че хората ги свързват със стабилност, но ... Герб допуснаха огромна грешка, че не коментираха по никакъв начин обвиненията в корупция. Това доведе до голям отлив на избиратели за Герб.

16

Грешката на Радев !

преди 2 години

ДПС ще решат Президентските избори като винаги , а Фигурантът на Божков и Прокопиев Радев се скара с тях !

15

БЕЗ ИЛЮЗИИ!

преди 2 години

Никой не може да промени съдбата на България, а днес тя отново е част от Свободния свят и зад нея стоят ЕС и НАТО, Белият дом и Пентагона. Който не отчита това е фантаст в политиката, фантаст в очакванията си и няма представа за военно-икономическият потенциал на Америка, защото чрез космическите си военни технологии Пентагонът живее в 25-ти век, 4дд години преди човечеството.

14

ПАК ЛИ ТАЯЯЯ

преди 2 години

ПАК ЛИ С ТЯ НИ ЗАНИМАВАТЕ