53

ББ

преди 2 години

До Анонименхаха какво безсилие...дпс-гроб имате парите,структорите,механизмите,телевизиите и сайтовете,троловете...и рускитехи сръбските ви помагата в манипулациите...и ривете...манипулиран...не бре...истината е,че срещу Народ не се върви!с Народа ни които иска...боко избра пеевски и божков,еврата и кюлчетата...Бог да пази САЩ и приятели!

52

ББ

преди 2 години

До Анонимен е българите дадоха на боко шанс...никои не е имал неговият.-..ама пеевски и дпс го поквариха...в асан го превърнаха...кара бял кон...ама не е принц...ц.г.н.н е...те само такива купуват...виждали сме го ,имаме богата история,ако обичате децата си и България...Петков-Василев...са нашият шанс...на Народа ни...всички ще ги плюят...имат ***,телевизии,сайтове,пари...Левски не е имал...и го почитаме...енича.р.те срещу България...Бог да пази САЩ и приятели!

51

Анонимен

преди 2 години

Тези тарикати още не са си купили някоя партийка, която едвам мъждука на партийния ни небосвод, а стъкмистите, вече се надкукудяквдат, кой повече, да ги хвали и им надува рейтинга. Ясно се вижда, че се готви манипулиран вот и цоциолозите надушват това.

50

Анонимен

преди 2 години

Помощ, загиваме, без ценната помощ на Василев-Петков! Планетата тръпне в очакване, Петков и Василев, да направят партия и извършат дългоочакваната промяна. Те, и никой друг.

49

ББ

преди 2 години

хаха г-жо,президента е мажоритарно избиран...от Българите...партиите които ви плащат да манипулирате хората...имат страхотни "лидери"родата им с ес проекти...с офшорни...с преследвани от САЩ...приятелите им са престъпници...имащи прародина...чудо карадая и цонев имат обща прародина...заплатите от пеевски...с пари ограбени от Българските граждани...минаха всякакви граници...самозабравилите се...и бсп...за съжаление им слугуват!...Коя е Вашата Родина?Бог да пази САЩ и България...

48

До АЛИСИЯЕБИСИЯ

преди 2 години

Оххх, ще получа ор.азъм, оххх из.разних се, оххх.

47

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 2 години

Уважаеми, Дами и Господа от ПП ГЕРБ, от момента на изказването, чуя ли някоя/някой от Вас, да говори ще чегъртам, ясно ??? Дано да Ви е ясно ?!!!

46

АЛИСИЯЕБИСИЯ

преди 2 години

КЪШ, ГЕРБ, КЪШ, ВИЕ, СТЕ СЛУГИНАЖ НА ДС, КЪШ.

45

ББ

преди 2 години

До Умна кифла от Софияняма начин,тя това пропагандира...САЩ удариха сталинка,създадохахнов Военен Блок...ясна заявка...няма да има компромиси за никого!!!да пишат защитните си речи...минаха се всякакви граници! или Справедлив...или четвърта...аз Съм Свободно Човешко...няма да робувам на китайци,путинци...султани...мафиоти в източна финансирани от германия и франция...Бог да пази САЩ!

44

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 2 години

До Умна кифла от София: Уважаема, Г - це/Г - жо, простете ми, но Вие, Сте толкова про.та, сякаш Лидерът на ПП ГЕРБ, Ви е напълнил като Софийска кифла с ванилов крем от яица !!!

43

Мано Железния

преди 2 години

Наиграха се всички матрьошки. Време да си се събират една в друга и да се отправят натам откъдето нафойдоха. И време е Бойко да идва да оправи бакиите на приказливците и крякащите. Дотук ви беше.

42

Умна кифла от София

преди 2 години

Тоест Бате Бойко пак се връща на власт така ли?

41

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 2 години

Уважаеми, Дами и Господа от ПП ГЕРБ, аз ще продължавам всеки ден макар и извън кулоарите на НС, да Ви изчегъртвам бавно и славно, защото няма да има Борисов четири или пет на власт, ясно ??? Дано да Ви е ясно ?!!!

40

ББ

преди 2 години

Честит новият Военен Блок на Свободният Свят!Отстояващите Свободата и Справедливостта си имат решителен Защитник!Бог да пази САЩ и приятели!

39

ББ

преди 2 години

До Донипа нещо аргументи и факти...нямаш...Бре...страхотна българска...само манипулации и лъжи...аз имам факти за грабежите на бойко...обслужващият турски потоци...ти...дай да видим ...ама факти не лъжи...

38

мак

преди 2 години

Глу.пот.евини. И тя грачи срещу Радев. т.лупа също се стараеше да привлече сума ти хора. Визити по села и паланки, пари за пенсионери, реверанси към кръчмари, мюсюлмани, т.ъ.пи инспекции, всеки ден плюене по опоненти. Всички му бяха удобни. Удобен му е СДС, щом се съюзи с тях за избори и това е ок, но защо Радев или който и да е не може да търси подкрепа?

37

ББ

преди 2 години

кристалина падна...очакваме да докопат...лиляна...а куневица не е за пропускане......много са...Бог да пази САЩ!

36

ББ

преди 2 години

До Споредспоред...мафията и чуждите насаждащи ни недоверие и разделение...представете си...холандец...чех...румънец...да назове Народа си..."лош матрял"...неграмотно...не чел Историята на Народа си...ще запалят дъйржавата от четирите им крайща...те му се ценяха за...обслужващ...с надеждат,че ще ги забележи и възнагради...с кражби,свърши се...гответе защитни речи,Бог да пази САЩ...и ес подобни и те

35

Според

преди 2 години

Това, което са заявили като политика, която ще провеждат Кирчо и Асанчо партията им би трябвало да се казва - Лява ръка-десен джоб. Сещайте се .

34

bolbov

преди 2 години

Ние,които не крадем,не рекетираме, а работим и дърпаме България напред не само трябва да гласуваме за К.Петков и А.Василев ние трябва ултимативно да ги назначим за Управници на Държавата защото това е нашия последен шанс да я спасим