73

АС

преди 2 години

ЧУДИ СЕ , КОЯ ПАРТИЯ ДА ГО "Я Х Н Е " !

72

Бунгар

преди 2 години

Създаване на набор от партии които да го подкрепят на президентските избори,независимо дали след това могат да се понасят като различни партии и идеологии и да имат потенциала да са конструктивни и креативни с усет за коалиционна политика. Сега е важно да вземе гласовете на колкото се може повече избиратели. Трябва ни Президент на който военщината му е чужда и е осъзнат демократ обединител. Стига толкова бивши военни и ченгета във власта.

71

ЬЬЬ

преди 2 години

радеф е троянският кон,когото бсп ще подкрепи на президентските избори и който после ще я разцепи и ще наложи диктатура по подобие на путин,а България ще цъфне и върже,колкото е цъфнала и вързала Русия.Европейската демокрация ше си отиде безвъзвратно оттук,а българия ще е извън Нато и ЕС. Да се приобщим отново към русия е лелеяната мечта на всички комунисти-социалисти и русофили,а заръката на Левски за равенство с другите европейски държави ще се подшие в папка "дело" и ще лежи под педя прах.

70

Анонимен

преди 2 години

То светът говори и за диктатора Румен Радев как бие българскит деца, но никой от вас комунистите не говори за това?

69

Децата ни

преди 2 години

Имат интерес да не живеят в България. Когато в България останат само пенсионери, олигарсите ще им плащат пенсиите. Това е тяхната тайна мечта.

68

Анонимен

преди 2 години

Проф. Антоанета има ли мнение, различно от мнението на Борисов?

67

Анонимен

преди 2 години

Най-голямата грешка на ББ е цачева. Сложи я за кандидат президент, защото реши, че лесно ще я управлява, ама това го заби и се появи превратаджията Радев. Сега РАДЕВ Е БЪЛГАРСКИЯТ ПУТИН, А ББ Е БЪЛГАРСКИЯТ ЕЛЦИН. НАЛИ ЗНАЕТЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ. СЕГА РАДЕВ НЯМА ДА СЛЕЗЕ ОТ ВЛАСТ ДОКАТО Е ЖИВ- ВИЖ ПУТИН И ЕРГОДАН. АКО СЕГА НЕ ГО СВАЛИМ ТЕЖКО НИ!

66

Рошко

преди 2 години

Големият проф Стоянов пита кого ще подкрепят Кирето и Асенчо. То и на децата е ясно КОЙ? Този, който ги създаде и те успяха да си откраднат пари /като заплащане за услуга/ за да правят политика.

65

Реалисст

преди 2 години

Един зелен чорап наречен политолог, обикаля студията и обяснява, че вдигнатия юмрк донесъл промяната. Исторически погледнато вдигнат юмрук едонасял само ДИКТАТУРА!

64

българин

преди 2 години

Тая бабичка още ли се влачи по студиата да лиже на Тиквун висулките ?! Не е ли разбрала , че герп утече в канала ?!

63

-

преди 2 години

Кой? Антоанета Христова ли? Не, благодаря!

62

РАДЕВ

преди 2 години

ЩЕ ГИ ОТВЕЕ КАТО ПИЛЕ ДОМАТ.ТАЗИ КАЗВА АКО НЕ МУ ДОСТИГНЕМАЛКО. НЕ РАЗБИРА ИЛИ ТАКА И СЕ ИСКА.

61

Асан

преди 2 години

Народа нема интерес от партизани всички са вредни... Само 20% гласуват :)))

60

преди 2 години

До не трийте,снимамСтига си претоплял стари манджи, никой не ги иска

59

Танев

преди 2 години

ащо редакцията се боиот итината. Герб е обречен, няма да бъде допеснат на власт. Решението е отвън, не в България. Външните защитници на ГЕРБ си отиват: Меркел, Кристалина. Друга държава изгражда лоби в България.

58

Анонимен

преди 2 години

Макс и Мориц. Какво могат да сторят.Само бели

57

Анонимен

преди 2 години

Чорапът нямаше да ги уволни тия двама мошеници, ако бяха много свестни...

56

ББ

преди 2 години

До Анонименбезпомощност и...глупости..някаква лудост е хора...и вашите и вие ще обитавате...к.ч.н.та която строите...мазохизъм...самоубийство е вашето...е свободни хора сте...ще уважим желанието ви!Чиста и Свята!Справедлив Свят...или

55

Анонимен

преди 2 години

Жалкото е, че всички западни политици повтарят, че не трябва да се копира, а да се развива самобитната култура и всяка държава да се развива на своя скорост. Да, ама, не, криворазбраната цивилизация в главите на дървените фуражки е като бойна задача и вместо да станем подобни на демократичния запад, ставаме пародия на африканска авторитарна бананова република .

54

Анонимен

преди 2 години

Радев е масон, военен масон. Ако не беше деветоюнскиятпреврат1923г проведен от същите като този гьон военни масони, днес България можеше да е като Швейцария. Ама на военния светът му е широк, колкото една казарма.