78

АС

преди 9 месеца

ЧУДИ СЕ , КОЯ ПАРТИЯ ДА ГО "Я Х Н Е " !

77

Бунгар

преди 9 месеца

Създаване на набор от партии които да го подкрепят на президентските избори,независимо дали след това могат да се понасят като различни партии и идеологии и да имат потенциала да са конструктивни и креативни с усет за коалиционна политика. Сега е важно да вземе гласовете на колкото се може повече избиратели. Трябва ни Президент на който военщината му е чужда и е осъзнат демократ обединител. Стига толкова бивши военни и ченгета във власта.

76

Анонимен

преди 9 месеца

при 30 % гласували нормално е крадливата партия да има 20 %- това е админидтрацията със семействата си- а тия дето не гласуван осигуряват заплатите на гербавите калинки- е някой не са калинки защото има заплатки и по 1 милион на година - готинооооо- много гонтино- честито на печелившите - ако гласуват 70% хората на банкянския комунист ще имат по-малко и от 7-8 %- направете си изводи с какво мнозинство ви управляват - тоест - крадът - по 10 милиарда на година

75

Анонимен

преди 9 месеца

тая е професор колкотно баба ми е космонавт- радиоточка която бълва срещу всички които разкриват кражбите на банкянския комунист

74

ЬЬЬ

преди 9 месеца

радеф е троянският кон,когото бсп ще подкрепи на президентските избори и който после ще я разцепи и ще наложи диктатура по подобие на путин,а България ще цъфне и върже,колкото е цъфнала и вързала Русия.Европейската демокрация ше си отиде безвъзвратно оттук,а българия ще е извън Нато и ЕС. Да се приобщим отново към русия е лелеяната мечта на всички комунисти-социалисти и русофили,а заръката на Левски за равенство с другите европейски държави ще се подшие в папка "дело" и ще лежи под педя прах.

73

Анонимен

преди 9 месеца

То светът говори и за диктатора Румен Радев как бие българскит деца, но никой от вас комунистите не говори за това?

72

Анонимен

преди 9 месеца

ПРАЗНИ МИСЛИ НА ПРАЗЕН ПРОФЕСОР. НЕЩО ОБИКНОВЕНО ЗА ДОЛИНАТА НА ТЪМНИТЕ БАЛКАНСКИ ПРО_СТАЦИ. САМО ЕЛЕМЕНТАРНА АНАЛОГИЯ : ИТН Е СЪЗДАВАНА 5-6 ГОДИНИ; КАК ЗА МЕСЕЦ ДВАМАТА АСЕН ВАСИЛЕВ И КИРИЛ ПЕТКОВ ПОЯВИЛИ СЕ ОТ "НИЩОТО" ЩЕ СЪЗДАДАТ И РЕГИСТРИРАТ В СЪДА ПАРТИЯ, КОЯТО ДА БУТНЕ РАМО НА ПРЕЗИДЕНТА??! ПРАЗНИ МИСЛИ НА ПРАЗЕН ПРОФЕСОР!!! А ЗАЩО ИМАМЕ ПРОЗНИ ПРОФЕСОРИ?!!!

71

Анонимен

преди 9 месеца

гербаджийската г-жа що Нищо неказва за Далаверите на гербаджиите Кристалинка и Дянков ? - цял Свят за това говори само герб Траеее !

70

Децата ни

преди 9 месеца

Имат интерес да не живеят в България. Когато в България останат само пенсионери, олигарсите ще им плащат пенсиите. Това е тяхната тайна мечта.

69

Анонимен

преди 9 месеца

Проф. Антоанета има ли мнение, различно от мнението на Борисов?

68

Анонимен

преди 9 месеца

Най-голямата грешка на ББ е цачева. Сложи я за кандидат президент, защото реши, че лесно ще я управлява, ама това го заби и се появи превратаджията Радев. Сега РАДЕВ Е БЪЛГАРСКИЯТ ПУТИН, А ББ Е БЪЛГАРСКИЯТ ЕЛЦИН. НАЛИ ЗНАЕТЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ. СЕГА РАДЕВ НЯМА ДА СЛЕЗЕ ОТ ВЛАСТ ДОКАТО Е ЖИВ- ВИЖ ПУТИН И ЕРГОДАН. АКО СЕГА НЕ ГО СВАЛИМ ТЕЖКО НИ!

67

Рошко

преди 9 месеца

Големият проф Стоянов пита кого ще подкрепят Кирето и Асенчо. То и на децата е ясно КОЙ? Този, който ги създаде и те успяха да си откраднат пари /като заплащане за услуга/ за да правят политика.

66

Реалисст

преди 9 месеца

Един зелен чорап наречен политолог, обикаля студията и обяснява, че вдигнатия юмрк донесъл промяната. Исторически погледнато вдигнат юмрук едонасял само ДИКТАТУРА!

65

българин

преди 9 месеца

Тая бабичка още ли се влачи по студиата да лиже на Тиквун висулките ?! Не е ли разбрала , че герп утече в канала ?!

64

-

преди 9 месеца

Кой? Антоанета Христова ли? Не, благодаря!

63

РАДЕВ

преди 9 месеца

ЩЕ ГИ ОТВЕЕ КАТО ПИЛЕ ДОМАТ.ТАЗИ КАЗВА АКО НЕ МУ ДОСТИГНЕМАЛКО. НЕ РАЗБИРА ИЛИ ТАКА И СЕ ИСКА.

62

до не трийте, снимам

преди 9 месеца

Снимай си бръмбарите в празната кратуна на скенер...

61

Асан

преди 9 месеца

Народа нема интерес от партизани всички са вредни... Само 20% гласуват :)))

60

преди 9 месеца

До не трийте,снимамСтига си претоплял стари манджи, никой не ги иска

59

Танев

преди 9 месеца

ащо редакцията се боиот итината. Герб е обречен, няма да бъде допеснат на власт. Решението е отвън, не в България. Външните защитници на ГЕРБ си отиват: Меркел, Кристалина. Друга държава изгражда лоби в България.