123

Мед сестра

преди 2 години

То е ясно, че в западна европа доходите са по-добри, но и хората работят мнооого по-здраво. Тук реално заплатите дори са по-големи пропорционално на зора, който си дават служителите. Тук средностатистическата мед сестра докато е на работа се интересува повече от клюките в отделението и как й изглеждат ноктите и грима отколкото благосъстоянието на пациентите

122

До 93

преди 2 години

Хората долу ти казаха че работят за 3000-4000 евро ти пак тролиш

121

До бай ганьо

преди 2 години

Ама много си ***, вЕрвай ми!Хабер си нямаш, че сестрите се скъсват от работа в отделенията.Друг е въпросът с лекарите, които не оперират, по цял ден си клатят макарите и пият кафета по разни забутани кабинети.

120

Евроатлантик

преди 2 години

Че ,550лв чисто за месец на мед.сестра е добър доход.Ще мислят за деца и ще си вържат тавата края за разходите.

119

Анонимен

преди 2 години

богатите в ЕС мислят за себе си. Ако искаха и ние да сме добре, щяха да насърчават фирмите си да инвестират тук, та да ни се повишава стандарта. Да,да, ама не . Те предпочита да си изнасят производството на по-евтини места. Нямат файда да повишават стандарта тук и да ни дават заплати като в Германия. Ако ние сме добре, кой ще ходи да им бачка. Швабите са калпави, не им се бачка.

118

W

преди 2 години

Ама ще ги чака работа, не клатене на краката и мрънкане пред пациентите

117

хахаха

преди 2 години

До Ямболски цървулВ Гърция помощите, които им плаща държавата ще са повече от заплатите които ще им плащат в България!

116

Minuva42

преди 2 години

Това е така: ние сме басейн от евтини кадри за Западна Европа. Те нямат интерес това да се промени. А ние нямаме по-добър вариант. Истината боли.

115

Анонимен

преди 2 години

Заплатите са различни. Няма как заплатите в най-бедната държава да са като в най-богатата.

114

бай ганю

преди 2 години

От 3000 като се извадят данъците колко ли остава ?и след като се покрият житейски ежедневни разходи още колко остава?Само че тези мед сестри в германия им предстои да работят а не да да седят в стаята за персонал по цял ден и да разнищват клюките Изисква се голямо пренастройване като подход на работа за което не всеки индивид е подходящ.Много от тях бързо се завръщат и им остава само опита там

113

Анонимен

преди 2 години

Напълно възможно е и повече да взимат , сестра ми е млад лекар в Лайпциг и взима около 7к

112

Анонимен

преди 2 години

Вие още си мислите, че нещо се опитваме да си помогнем и направим, но това е всичко причинено от швабите и ЕС. За тях сме един доволен басейн от млади, умни и най-вече евтини хора. А гражданите за евро развитие или т.н. мутри в бг са канализатор и изпълнител на западните идеи. За това сме и последни във всяка съществуваща класация. Освен по изчезващ вид, там сме номер 1. Ама троловете в тва сайтче няма да ти го кажат това, те си искат банкянския селянин и цирковата му трупа.

111

Врачанка

преди 2 години

Докато лекари и сестри работят за мизерни заплатки, които не стигат и за седмица, а в същото време шефове на клиники взимат милиони, медицинските кадри естествено, че ще изтичат в чужбина.

110

мак

преди 2 години

За оредяващ мед. персонал пари няма, само за директори. И за редовно увеличаване на огромните д.татски заплати винаги се намират. Как да не бягат хората?

109

681

преди 2 години

Човек за да оцелее в българия трябва да е магьосник или крадец!

108

до 93

преди 2 години

До Анонимен 93 - "Врели некипели. В Германия отдръжките (здравни, пенсионно и т.н.) са над 40% от заплатата.".... ... ... ...И тук са ти толкова удръжките - ДОО 24% + Здравни 8% + ДОД 10%. Само, че там пак ти остава нещо, а и знаеш за какво ти удържат, не се краде и разхищава обществен ресурс на 95%.

107

Med.sestra

преди 2 години

Za vsichki koito se mislite che e fantazia predlagam rabota za med sestri v Angliya zaplata 21 pounda na chas

106

Анонимен

преди 2 години

Мазнейков 137 000 месечно, Балтов 77 000 месечно... После Германия ни била виновна, крадяла ни сестрите...

105

Закривай

преди 2 години

Снощи се чух с братовчед ми от Австрия.Работи в хотел и получава чисто 1500 евро+безплатна храна+ безплатна квартира+осигуровка.Тук работеше за 1000 лв. Истината е в чужбина

104

Анонимен

преди 2 години

това е обява за бежански център с виолетови пациенти...дето германките трябва да са с жълта книжка, да отидат там...