176

аз

преди 4 месеца

В Русия няма еднополови бракове и бежанци => няма свобода! Хахахахах - Евро-ценности!

175

Отговор

преди 4 месеца

До 179 Ния Русия лесно ще я оставим на мира, ако не бяха болните геостратегически амбиции на Кремълското Жуже! Ако не бяха нахлуванията и анексиите в съседни държави, и непрекъснатото парадиране и дрънкане на оръжия,подмолните ГРУ-акции , та даже и форумите са заляти от руски хлеб*арки!

174

комитата

преди 4 месеца

тя пък у нас една демокрация Русия сме тръгнали да управяме ,нас никой не ни бръсне

173

Анонимен

преди 4 месеца

Путин им направи боц на Запада. Ваксинира ги между ушите, направо са в ступор

172

върбанБрястовСалкъмо

преди 4 месеца

Ако Михаил Делягин, Николай Стариков и хора свързани с Николай Платошкин ги има в изборите, всичко е наред с демокрацията в Русия. Навални е точно там където му е мястото. Някой трябва да очисти либерастията, защото и Русия във икономическо отношение функционира като колония на запада, точно както е тук.

171

Анонимен

преди 4 месеца

Увната са крайния продукт на шорушката демокрацийка. Какво каза Сорош: първо са цветните революции, после идват големите пари и телевизията,само че честни големи пари няма. Значи няма и честни избори

170

Митев

преди 4 месеца

В Русия НИКОГА не е имало демокрация! Няма как да умре

169

Анонимен

преди 4 месеца

Какво да кажат германците, милите... Путин лош, а бабата ги води за носа вече 16 години. Бат Гойко и чорбалан и те несменяеми. Лош Вова, лош, а другите трима светии, да се свети името им!

168

пияница мистик

преди 4 месеца

Хахахахахахахахаха :))))) Да свързваш двете думи - "Демокрация" и Джуджистан" си е направо оксиморон

167

аа

преди 4 месеца

че путин не забрани ли гласуването в русия?

166

путин

преди 4 месеца

в путиноландия няма нито едно лошо нещо - всичко сме го избили

165

Българин

преди 4 месеца

Умрели са медиите в България по-скоро.

164

Случаен минувач

преди 4 месеца

Аз бях в Москва на 30 и 31 август. Никакъв социализъм няма вече там. Бурно развитие на капитализма. Предизборната пропаганда беше много вяла. Единствено от Компартията ни спряха да ни дават листовки. Ние обяснихме, че сме чужденци и това беше.

163

Анонимен

преди 4 месеца

Уж сме много модерни, но ползваме някаква система измислена от гърците с цел да се облажат определени хора като се симулира народна власт. Същевременно имаме мощни компютри които могат да направят симулации за това което ще се случи през следващите 5 години, но ги ползваме само за да е облъчим и станем антиваксъри.

162

Щирлиц

преди 4 месеца

Беше ми скучно без ББС,ама по-весело ще бъде да се включи и ДВ,та циркът да е пълен.

161

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 161 "Пари много, стоки малко" Излизай по-често от селото ти :)))) И ако искаш и хвърляй едно око в Интернет. :)))))

160

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 158 "Цялата му власт се основава на народното доверие" Не вярваш и на една дума от това, което си написал. :)))))

159

Анонимен

преди 4 месеца

Ресурсите на златния милиард вече не стигат. Налага се съкращение поне с две трети. А страни като Българя, която е в задния двор в пристройката за слугите я очаква още по голяма мизерия и срив на стандарта на живот.

158

Анонимен

преди 4 месеца

Скоро заплати ще станат по половин милион евро/евро, вече има изобилие от пари за всеки. Безпределното печатане на пари от западните банки в периода 2020-2021 на фона на рязко съкращаване на производството на стоки и услуги поради COVID-19 стимулира излизането на инфлацията извън "виртуалния" финансов сектор. Пари много, стоки малко. Пазарните закони регулират несъответствието между търсене и предлагане чрез покачване на цените... "невидимата ръка на пазара".

157

Анонимен

преди 4 месеца

Юанът започна да изтласква долара.