140

Анонимен

преди 2 години

Путин обеща, че в Русия ще направи демокрация като в Португалия поне, само след 13 години. И мисли да си изпълни обещанието точно както си изпълни обещанието от 2007 през 2020 средната работна заплата в Русия да е като тази в Португалия.

139

Анонимен

преди 2 години

А Урсула кой е избрал?

138

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 142 Ходи защото това й е работата, а на Путин работата му беше да си изпълни обещанието от 2007 година, че през 2020 СРЕДНАТА заплата в Русия ще е като в Португалия. Вместо това е като в измислената страна Портокалия. Всякакви асоциации със африкански и други бананови републики са НЕслучайнни. :))))) - - - тука пишат много глyпави хора, но такъв глyпав и елементарен *** като теб никъде няма.

137

МНЕНИЕ

преди 2 години

Не знам каква Демокрация има в Русия - ние от ЕС сме зад желязната завеса пак .Но чета че в Германия са добре дошли руснаците .Май Плевнелиев и Борисов имат още Фенове .

136

99%

преди 2 години

Да живее руско-съветската демокрация. Всички с изключение на 1% гласуват за жужето от Кремъл.

135

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 151 Задавих се от смях ....

134

Анонимен

преди 2 години

То май само в Русия има демокрация...

133

българин

преди 2 години

Че кога в Русия е имало демокрация???

132

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 142 Ходи защото това й е работата, а на Путин работата му беше да си изпълни обещанието от 2007 година, че през 2020 СРЕДНАТА заплата в Русия ще е като в Португалия. Вместо това е като в измислената страна Портокалия. Всякакви асоциации със африкански и други бананови републики са НЕслучайнни. :)))))

131

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

КАТ РУСИЯ НЯМА ВТОРА ТЪЙ МОГЪЩА НА СВЕТА, ТЪЙ МИ КАЗА ДЕЧО ПОРА И В КАНАДА ОТЛЕТЯ... ХАХА

130

Анонимен

преди 2 години

До Голата истина Трагикомедия е, че един уж пълноценен индивид е роб на руснаците.

129

Анонимен

преди 2 години

Първият дипломат на ЕС Йосеп Борел заяви, че Русия и ЕС трябва да говорят на един глас. В отговор на европейския си колега външният министър на Руската федерация Сергей Лавров заяви, че Русия не разговаря и не възнамерява да разговаря с ЕС, а ще разговаря само с отделните държави на съюза, и то само при условие, че проявят необходимия респект към Русия и спазват интересите и.

128

Голата истина

преди 2 години

Много вяло!Миналата година Новичок,докторите се фвърляха от прозорците и прочие русофобия.А сега избори и само "диктатура в лека форма" ???? Само туй ли ядете 260те милиона долара на американските и поне толкова на европейските данякопладци годишно за медийна русофобия ,основен бенифицяр у нас е Днес.бг?Повече и по нагли лъжи трябват,нали се готвим да непризнаем тези избори подобно на Беларус 2020. Или при цена от 960 долара на природния газ в ЕС,изведнъж станахме хрисими и смирени.ТРАГИКОМЕДИЯ

127

Анонимен

преди 2 години

Ха ха...демокрация в Европа и най - вече Гърция...за ФАщ да не говорим.След 11.09 в щатите гражданите права нямат освен,разбира се другите 33 пола,различни от тези в Библията.Хайде ,доскоро майстори на опашатата пропаганда,разсмях се до сълзи,а смехът е здраве.Българска форма на винаги честното DW.

126

Българин

преди 2 години

Смешни сте, драги медии ...

125

Анонимен

преди 2 години

То затова министърката на туризма на членката на ЕС и НАТО България ходи всяка година в Русия да се моли за руски туристи със средна заплата 300 лева да идват на черноморието за да могат българите да им сменят чаршафите да изкарат някой лев да не гладуват.

124

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 140 Руснаците минаха ли 300 лева МРЗ или още са под нея? :)))

123

Анонимен

преди 2 години

Газпром може да доставя на Европа два пъти по-малко газ, за да получава същите пари при този скок на цените на газта.

122

Анонимен

преди 2 години

На 27 август Газпром спря да продава на спотовите пазари газ за 2022г. Предлаганата газ вече е само за 2023. Газпром ще изпълни договорите за заявените количества, но няма да увеличава доставките.

121

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 135 "Демокрацията умира, но не в Русия, а на запад." В Русия няма демокрация, че да умира, тъй че пояснението ти е напълно излишно.