160

комитата

преди 2 години

тя пък у нас една демокрация Русия сме тръгнали да управяме ,нас никой не ни бръсне

159

Анонимен

преди 2 години

Путин им направи боц на Запада. Ваксинира ги между ушите, направо са в ступор

158

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

Ако Михаил Делягин, Николай Стариков и хора свързани с Николай Платошкин ги има в изборите, всичко е наред с демокрацията в Русия. Навални е точно там където му е мястото. Някой трябва да очисти либерастията, защото и Русия във икономическо отношение функционира като колония на запада, точно както е тук.

157

Анонимен

преди 2 години

Увната са крайния продукт на шорушката демокрацийка. Какво каза Сорош: първо са цветните революции, после идват големите пари и телевизията,само че честни големи пари няма. Значи няма и честни избори

156

Митев

преди 2 години

В Русия НИКОГА не е имало демокрация! Няма как да умре

155

Анонимен

преди 2 години

Какво да кажат германците, милите... Путин лош, а бабата ги води за носа вече 16 години. Бат Гойко и чорбалан и те несменяеми. Лош Вова, лош, а другите трима светии, да се свети името им!

154

пияница мистик

преди 2 години

Хахахахахахахахаха :))))) Да свързваш двете думи - "Демокрация" и Джуджистан" си е направо оксиморон

153

аа

преди 2 години

че путин не забрани ли гласуването в русия?

152

путин

преди 2 години

в путиноландия няма нито едно лошо нещо - всичко сме го избили

151

Българин

преди 2 години

Умрели са медиите в България по-скоро.

150

Случаен минувач

преди 2 години

Аз бях в Москва на 30 и 31 август. Никакъв социализъм няма вече там. Бурно развитие на капитализма. Предизборната пропаганда беше много вяла. Единствено от Компартията ни спряха да ни дават листовки. Ние обяснихме, че сме чужденци и това беше.

149

Анонимен

преди 2 години

Уж сме много модерни, но ползваме някаква система измислена от гърците с цел да се облажат определени хора като се симулира народна власт. Същевременно имаме мощни компютри които могат да направят симулации за това което ще се случи през следващите 5 години, но ги ползваме само за да е облъчим и станем антиваксъри.

148

Щирлиц

преди 2 години

Беше ми скучно без ББС,ама по-весело ще бъде да се включи и ДВ,та циркът да е пълен.

147

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 161 "Пари много, стоки малко" Излизай по-често от селото ти :)))) И ако искаш и хвърляй едно око в Интернет. :)))))

146

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 158 "Цялата му власт се основава на народното доверие" Не вярваш и на една дума от това, което си написал. :)))))

145

Анонимен

преди 2 години

Ресурсите на златния милиард вече не стигат. Налага се съкращение поне с две трети. А страни като Българя, която е в задния двор в пристройката за слугите я очаква още по голяма мизерия и срив на стандарта на живот.

144

Анонимен

преди 2 години

Скоро заплати ще станат по половин милион евро/евро, вече има изобилие от пари за всеки. Безпределното печатане на пари от западните банки в периода 2020-2021 на фона на рязко съкращаване на производството на стоки и услуги поради COVID-19 стимулира излизането на инфлацията извън "виртуалния" финансов сектор. Пари много, стоки малко. Пазарните закони регулират несъответствието между търсене и предлагане чрез покачване на цените... "невидимата ръка на пазара".

143

Анонимен

преди 2 години

Юанът започна да изтласква долара.

142

Анонимен

преди 2 години

Според публикация в германската Tagesschau в Полша лекарите получават заплата от 600 до 700 евро на месец. Полша служи за еталон на блестящия преход към пазарна икономика и има най-високия жизнен стандарт от цяла Източна Европа. Голяма част от полските лекари имигрират в чужбина, където работят като санитари в старчески домове. 90% от завършващите за медицински сестри, учат норвежски език.

141

Анонимен

преди 2 години

В Русия няма демокрация. Демокрацията е власт на богатите и на търговците, а в Русия има власт в името на народа и за народа. Главната опора на Путин са хората. Цялата му власт се основава на народното доверие и затова е толкова важно хората да получават плодовете на неговото управление.