77

Избирател

преди 2 години

Да речем, че Радев не беше вдигнал юмрука и обединяваше нацията, търсеше баланс между партиите и т.н. А тогава как щеше да стане изчегъртването на ГЕРБ от власт? За един приятел питам...

76

Анонимен

преди 2 години

УжасТ!

75

Анонимен

преди 2 години

И на новите избори какво по-различно ще се случи ? Някое друго разместване на мандатите , ама пак ще трябва да се коалират 3-4 партии минимум, за да се състави правителство . А то никой с никого не иска да си играе . Всеки се сърди , всеки се цупи , всеки се изкарва по-голям мъченик/ протестър , а другите са недостойни . Кой знае какъв цирк ни очаква пак.

74

уточнение

преди 2 години

Служебното правителство свърши каквото трябва и задачата му е да участва в парламентарните избори,които със сигурност ще спечели.Кой ще е в новия служебен за два месеца,няма значение.Ако иска да сложе буци,ако иска къдравата Сю...

73

Моята борба

преди 2 години

туй рече другаря Радев: КОНСТИТУЦИЯТА ТОВА СЪМ АЗ, това Хислер, Сталин, Ленин, Димитров ги слага в малкото си джобче

72

Радев е

преди 2 години

Най-слабият президент на Б-я - безличен, завистлив и некадърен Фигурант на задкулисието !

71

Анонимен

преди 2 години

Кой реши, че Радев миналата година защитава някаква "правда"? Хвърли народа в бедност, а едва сега се започва с инфлацията и цените.

70

Rambo

преди 2 години

Радев - национален предател - военен съд! Няма прошка за Рошковци, Радевци, Баневци и тем подобни комсомолски издънки. Или в затвора - или на кола!!!

69

Защо бе Радев ?!

преди 2 години

Може да го разпусне и след президентските избори - така и така не спазва конституцията !

68

Анонимен

преди 2 години

НА СНИМКАТА: *** ИЗДУЛ БУЗИ, КЕ СЕ ПРЪСНЕ! ПАК СИ ГО ИЗБЕРЕТЕ, ДА ВИ ДООПРАВИ... И МУТРАТА ТОЖЕ!

67

????

преди 2 години

Защо четвъртък ? Можеше и да е петък по Коледа !

66

ДО 71

преди 2 години

ТОЙ ТЕЧЕ ВЕЧЕ..

65

Вече сме напреднали!

преди 2 години

До: номер 69 Туй вече и в България го няма - никъде вече не крадат чистачки, това беше при комунизма, при бай Тошо, когато бяхме много по-бедни! Сега направо режат катализатори, защото сме по-богати!

64

Анонимен

преди 2 години

Реално в този парламент имаше само една опозиционна партия и това беше БСП и отчасти от партия на Мая без отровните

63

Бунгур

преди 2 години

Кога кастинг за министри???

62

Накъде?

преди 2 години

На ляво да тръгна, на дясно ли? Вече незнам на къде. На където погледнат очите ми всичко краде и краде. Как ще ги стигнем американците? Че и затминем, кога? Еми и аз така се чудя другари и след мъглата: "А мъгла".

61

Анонимен

преди 2 години

Радев! Не разпускай Народното Събрание преди да са приели закона за НСО и да изтръгнат защитата на свидетелите от ноктите на прокуратурата на Гешев и Борисов!Иначе няма да си повече президент май...

60

Туй няма го даже

преди 2 години

Туй няма го даже в Албания, нито в Зимбабве, ни в други страни да си открадват чистачките а пък и там дъжд вали. Припев: Дай ми ги, дай ми ги, дай ми ги, дай ми ги чистачките. Дай ми ги чистачките или ми ги върни. (Чуваш ли к'во ти казвам) Дай ми ги, дай ми ги, дай ми ги, дай ми ги, дай ми ги. Дай ми ги чистачките или ми ги върни.

59

като Т.Ж. е

преди 2 години

Тоя като го гледам какъв *** е и ми се повръща. Дано народът се вразуми и никога, никога такъв гру.пак и празнодумец да не застава начело на държавата. Той е вреден, не го ли разбирате!

58

Анонимен

преди 2 години

Направо да разпуска и 47-то от сега. И след изборите пак ще е такова мазало докато кандидатите не се изкоренят на сто процента.