117

:)

преди 2 години

Гербавите, не ви ли спуснаха вече кой е вашият кандидат, че да се посмеем :)

116

Анонимен

преди 2 години

ЦЕЦКА ЦАЧЕВА щеше да бъде много по-добър президент! ДПС РЕШИ ИЗБОРИТЕ В ПОЛЗА НА РАДЕВ!БЕЗ ДПС НЯНАШЕ ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ! НАРОДА Е КАЗАЛ: КОЙ КАКВО САМ СИ НАПРАВИ, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ НАПРАВИ!

115

истина

преди 2 години

След 1989 г. две кризи при министър председател социалист /Жан Виденов/ и сега при президент социалист - никога повече социалисти на власт, тяхното управление винаги води до проблеми.

114

:)

преди 2 години

До Анонимен 118 Че какво да мислим, като вие още не сте си измислили кандидат :) Плюете неистово по Радев, а не сте казали кое магаре ще сложи баце ви :)

113

Анонимен

преди 2 години

Стрина ЦЕЦКА Е МНОГО ПО-УМНА И РАЗУМНА ОТ ТОЗИ КЛЕПОУХ ПРОДАЖНИК! ПО КРАСОТА СЕ ИЗБИРАТ *** И ЛЮБОВНИЦИ! ПО РАЗУМ ХОРАТА ИЗБИРАТ УПРАВНИЦИ И В ЛИЧЕН ПЛАН СЪПРУГА! КАТО ИЗБРАХТЕ РАДЕВ СЛУЧИХМЕ НА ЧАРОВЕН,ОБАЯТИЛЕН И ДОБРОДУШЕН ПРЕЗИДЕНТ,МНОГО ДОБЪР ОРАТОР!НОВОГОДИШНИТЕ РЕЧИ ИЗПЪЛВАХА С РАДОСТ И ГОРДОСТ БЪЛГАРИТЕ! БОЖЕЕЕЕИ КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТАЗИ ЗЕМЯ

112

До 125

преди 2 години

Привърженик на ГЕРБ как реве незнам, ама *** *** на заплата при Зеления чорап, много скоро ще видим как реве:)))))))))))))

111

Анонимен

преди 2 години

МНОГО ЩЕ РЕВАТ НА 14.11 ГЕРБЕРЯСАЛИТЕ. КАКТО РЕВАХА СЪС СТРИНА ЦЕЦКА...

110

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се заслужат ПАРИТЕ дадени от ПОДСЪДИМИТЕ ОЛИГАРСИ! СЕГА защитените свидетели ще се пазят от министерството на правосъдието! Министри се сменят като носни кърпички! ЩЕ УБИЯТ СВИДЕТЕЛ И ЩЕ ОПРАВДАЯТ ЧЕРЕПА! АГЕНТИ НА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ ЩЕ СЕ ВИХРЯТ В СОФИЯ!

109

Анонимен

преди 2 години

Жива да не бях!!!!!!! В четвъртък Зеления чорап ще свърши нещо))))))))))))))

108

Анонимен

преди 2 години

Щом Слави го подкрепи е ясна тя.

107

БГ Гражданин

преди 2 години

По-*** от будата мин.пред. България не е имала.

106

анонимен

преди 2 години

Преди Радев сме имали четири президента. Макар и от различни политически сили, те бяха нормални хора, и не разединиха българите. За разлика от тях Радев се държи като мутра финансирана от престъпник избягал в Дубай. На изборите трябва да се оттървем от това купено злобно човече развахало юмрук срещу трудовия народ, и да го предадем на каската.

105

Томичукалата

преди 2 години

Верно ли е уволнил Балтов тоя поззьор?

104

Анонимен

преди 2 години

Такъв зъл човек като Радев няма ,докато не угоди на себе си няма спиране .Хора мислете за кого ще гласувате

103

РАДЕВ ЛИ!

преди 2 години

Радев не си дава сметка за золумите, които направи на българите и един ден ще съжалява, но ще бъде късно. А това е така, защото нищо не знае за философа Буда, който казва: Желанията носят чувства, а чувствата носят страдание...

102

Доктор Сън

преди 2 години

А той самият кога ще се разпуска?

101

Анонимен

преди 2 години

угоди на Бойкикев, за да го подкрепи

100

В демокрацията

преди 2 години

Когато един човек предоставящ услуга не ти допада избираш друг доставчик на тази услуга. И ако и този доставчик те прецаква избираш трети ... Същото е и с вярванията - щом БПЦ подкрепя нацист окупатор колониалист ние избираме да не вярваме на тяхната услуга, защото ни вкарва в гроба под егидата на Сакскобурготски....Преброяването и преброяването и преброяването , което е много важно ...а е важно да видят дали са си изпълнили плана за 6 милиона българи ....

99

що е гласуване

преди 2 години

Проклятие от Бога - творец на небето и земята - Това си е неговоправо! Не го отнемайте!

98

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Таман Ива Митева взе да ми...харесава,с нейното меко "Л" което...изговаряше и президента взе че я...разпусна.Иначе то друго в тоз парламент,не видях за...харесване.