97

Койчо

преди 2 години

Няча как 20 трола да попречат на Радев пак да стане президент

96

Анонимен

преди 2 години

До Да ни е честит ! ,,,,,,,,,,,,,,,, Глупостите ти пораждат единствено и само смях . Какво общо има Радев с КЕВР например

95

Строител с пагони

преди 2 години

ТЕ не само строителството спряха, ами ще ви спрат и отоплението, и манджаата. И... пак ръкопляскайте, докато изпляскате от гъдел. Егаси авто-садомазохизмът.

94

:)

преди 2 години

Гербавите, не разбрахме кой е вашият кандидат :) Само с плюене под статиите няма да стане, трябва да му противопоставите ваш кандидат, нали знаете :)

93

отровна гад

преди 2 години

Реалността е само една без значение дали се харесва или не се харесва! А в момента в България има галопираща инфлация с тенденция да стане хипер-инфлация! От 4 месеца на власт е еднолично Румен Радев и никой друг! Преди Радев да превземе властта в България имаше инфлация не по-голяма от средната за Европейския съюз! След като Радев превзе властта поскъпването на стоките и услугите не е спирало дори за минута!

92

А управник на Хел

преди 2 години

Скандинавското царство на Смъртта е Хелла - Сестра на Локи ...

91

4-4 равно на нищо

преди 2 години

Не бърза др. Радев. А цените на продуктите скачат.Този е вреден, вреден и отново вреден за България. Слаб, но лаком ,,президент".

90

В скандинавието

преди 2 години

Бог Tyr пише се с апострофче над у е бог на войната, но и на справедливостта. The justice bringer. Интересен е факта, че Tyr не е от синовете на Один, а син на гиганта Имир, който Один убива и след неговата смърт се пораждат деветте свята .... И царството на Хел

89

:)

преди 2 години

До Да ни е честит ! 99 Гербав, посмали т.р..о.л.е, много свои хора имал :) Дали можете да ги изброите поименно и да кажете къде, кога са назначени :)

88

До 95

преди 2 години

Най-сполучливият президент от 1990 ?! Чувате ли смеха на Вселената.

87

Да ни е честит !

преди 2 години

Риман Радев спря строителството на Хемус и метрото в София ( открадна парите ) , вдигна цените на ток, вода, газ и бензин , назначи свои хора на около 4 000 държавни места !

86

Анонимен

преди 2 години

За тиквите настава Хаос когато им спрат корупцията и кражбите от поръчки.

85

Размисляващ

преди 2 години

Тези, които чегъртаха, изчегъртваха себе си. Дано вече са го разбрали.

84

отровна гад

преди 2 години

"Фуражки, вън!" - това ще е слоганът на предизборната кампания! Петър Стоянов ще отвее фуражковото недоразумение Радев още на първия тур! България без зелени чорапи във властта!

83

АНОНИМЕН

преди 2 години

НАЙ СПОЛУЧЛИВ,КАДЪРЕН ПРЕЗИДЕНТ ОТ 1990ГОД. ЗАТОВА ЗЛОБАТА НА НЕКЪДЪРНИТЕ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГОЛЯМА

82

Анонимен

преди 2 години

Герб: ред сълзи, ред сополи

81

Анонимен

преди 2 години

Лапача на кюфтета агент Гоце изпълзя от дупката си за да плюе срещу Радев. По делата им ще ги познаете е казал Христос !!! Всички креатури на ДС в това число ДПС, Гоце, Бриго, всякакви герберунгели и т.н. плюят срещу Радев

80

Разпускащ

преди 2 години

Другарю президент, требаше да ги разпуснеш не на 55 ден, а на петия! Разпускай дорде имаш време и не са разпуснали и тебе.

79

РОТЕСТЪРИТЕ

преди 2 години

готвят се нови протести на ПРОТЕСТЪРИТЕ срещу партиите на ПРОТЕСТА, защото нищо не са получили още от миналата година и ще ПРОТЕСТИРАТ докато чичо васко, червенобузковеца прокофиев, маджо и другите отново развържат кесиите и наче някои се подредиха в парламента, а аутсайдерите останаха да чегъртат плочниците и вецетата

78

пенсионер

преди 2 години

фигуранта през целия си мандат така и не разбра какви са функциите на президента . ама какво да се очаква след като беше назначен и само изпълнява заповеди , а и няма капацитета да мисли самостоятелно . та този фигурант потопи България . това трябва да е станало ясно на българите , ако не е , жална ни майка .